Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Hazavágta az amerikai piacokat a Fitch

#445155 banyaiz Előzmény: #445152

A magyar kötvényaukciós linkkel? :) Azon semmi meglepő nincs nem jegyzik le, ki akarják kényszeríteni a kamatemelést, és sanszos ki is fogják. A hülyeség az ortodox, és a nem ortodox világban is drága.

Na sok szálon fut a téma. Érteni vélem amit mondani akarsz, csak elbeszéltünk egymás mellett. Persze Berni helikopterezett ez gyengítette a dollárt, remélem fog is még jövő év elején az öreg harcos. Kellene vmi csont.

Re: A kerálynak végén még igaza lesz

#445143 banyaiz Előzmény: #445117

Szerintem ennek a kerálynak az a mázlija, hogy ebben az országban annyi a pénzügyi analfabéta , hogy ezt a sok hülyeséget amit előad el is hiszik neki. Bár sok dobása már nincs vsz.

#445141 banyaiz Előzmény: #445134

Melyik valutaárfolyamra gondolsz? Ft? Eur/usd tavaly volt 1,2 alatt, idén, hogy fél EU becsődölt emlékeim szerint nem járt ott. Érdekes dolog ez is.

Kötvények? Jó játékszer most egyik nap görögök másik nap olaszok stb . Na és persze mi akik önként megyünk a pofonért.

Dax közel 7 k 6,8 körül az durván 15% mínusz, és naponta mozog mostanában 5%-ot, és a fél EU-t kimentik lassan már naponta német pénzből. :)

Rbbj11: extrém a piac.

#445136 rbbj11 Előzmény: #445132

épp erre utalgatok napok óta minden topicban.

Valszeg sokat és még olcsóbban akarnak vásárolni, akik fullra nyitották a média és minősítők paragyárát, mert tényleg kemény ATH várható, lehet, annál is nagyobb, mint elképzelhetnénk.

Különben nem lenne értelme ennek a drága és energiaemésztő paragyárnak

#445134 exmnbs1 Előzmény: #445132

nem a rv árfolyam a lényeg hanem a valutaárfolyamok és a kamatok

kv fronton áll a bál

#445132 banyaiz Előzmény: #445125

Az évet kezdte sp kb 1250-nél, most, hogy azóta kiderült minden csődbe ment és lassan már a kapitalizmus is meghal, már 1230-nál van, nagy a para valóban.:)

Ilyen káoszt én még nem láttam mióta a piacokat figyelem.

Arra leszek kíváncsi itt a nagy világvégében mikor megyünk ATH-ra 1-2 évet adnék neki, max 3-at.

Rozsdaskilincs: Csak semmi fekete humor az Otp-vel kolléga. :)

#445131 rbbj11 Előzmény: #445128

fullra be vagyok longozódva, szal most már picit aggódom, de jó kell legyen péntekig. Hátha már holnap kitalálják a germánok, h. most már aztán elég, és cenzúrázzák egész EU-ban a minősítök fröcsögéseit :)

#445125 rbbj11 Előzmény: #445123

még mai nap vajon milyen újabb rv-bullra biztató hírt nyomnak ki? :D

Lehet, tényleg kissherceg 300-as sp-ét akarják már holnap elérni? :)