Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Hazavágta az amerikai piacokat a Fitch

#445124 exmnbs1 Előzmény: #445123

jövő évvégére 1.2-at jósol, szvsz a januári EURUSD alj alá megyünk még az idén

Re: A kerálynak végén még igaza lesz

#445120 rbbj11 Előzmény: #445117

hát igen

Ez is fura: ennyire gyakran nem volt még egy magyar kerálynak se sorozatosan mázlija....vagy tud vmit nagyon, vagy pedig a legnagyobb mázlista.

Ha nem ilyen kis ország élén állna, az biztos, hogy ő lenne a gang banggel szembeni erkölcsös irány zászlóvivője

#445118 exmnbs1 Előzmény: #445109

fordítva van, direkt értéktelenítették el az USD-ot, hogy az adósságát olcsón finanszírozzák

A kerálynak végén még igaza lesz

#445117 Arsene Lupin

Megint malaca van a kerálynak. A Moody's és a Fitch ma újabb aduászokat adott a kezébe a financial gang ellen. Mert hát német bankokat leminősíteni, amikor a németek húzzák ki fél Európát a beszakadt budiból, ez bizony arcpirító pofátlanság. És Herr Müller is, akinek a nyugdíj-alapja érdekelt lehet valamelyik bankban, nyugodtan mondhatja, hogy egy nagy lóf*szt mentegessenek az ő adójából.

Ha van a kerálynak egy kis esze, ezt előadja a napokban a zembereknek, esetleg lóf*sz nélkül.

#445116 exmnbs1 Előzmény: #445104

az USAnak bejött a nyomda, helikpoterrel, hírkreálással és adatmódosítgatással

ma pl az elemzők által várt adatnál pont annyival lett több mint amennyivel a múlthavit visszavették

abban is sikeresek, hogy az alacsony kamattal sikerült dolcsit lent tartani, és EUR szépen felértékelődött

dögöt áttuszkolták Európába de jutott belőle Kínának is, nomeg Svájcnak is

Euró övezetben ha ugyanazt a policyt követték volna nem így alakul

#445113 kelvin Előzmény: #445112

hát nem tudom, de egy biztos és az a new world order :/

Nem biztos hogy jó lesz

#445112 Kissherceg Előzmény: #445109

imf közeli emberek inkább :) Egész eut ellátják majd dollárral? :D az mókás...

Re: otp

#445111 rbbj11

csak feltételeztem a normál állapotot, annyira nem követtem a személyét (meg úgy másokét sem követem szorosan). De akkor megkövetlek, ha valóban kárörvendésről van szó

#445109 kelvin Előzmény: #445104

Persze egy szarrá akarják tenni a $-ral. Úgy vannak vele, hogy ha már a $ ennyire fos ugyan legyen már az eruo is is annyira szar.

Nektek nem tűnt fel, hogy az eu közeli emberek kezdenek meghatározó pozíciókba kerülni a csődközeli országokban? olasz, görög

Építik ki a központi irányítást!

#445106 kelvin Előzmény: #445101

Ha jó irányban állsz akkor meg röhögsz a markodban. Ilyen a tőzsde.

Szarnád te még most is a spanyol viaszt, csak a zabszem eltorlaszolja a bejáratot! :)

#445104 rbbj11 Előzmény: #445087

most már kezdek én is konsprirációkban gondolkozni... ha ez nem szándékos leverése az áraknak ill. annak kísérlete, akkor mi?

Igazi medvében nem kell ennyi rémség ahhoz, hogy menjen napi 3%-ot minden lefelé, megy magától is. Itt meg mintha toszogatnák le. Tartok tőle, hogy ki akarják kényszeríteni az EKB nyomdát, nincs itt semmi másról szó. És egyesek talán már le is zsírozták, hogy meg is lesz?

#445103 kelvin

Ne marcangold már magad ennyire. Semmi értelme!

Nem kell a pénz holnap majd csak évek múlva. Addig meg nem ráér? Mit érdekel hogy hol az árfolyam? Akkor legyen jó nagy pluszban a számlád ha szükséged lesz rá!

#445101 Kissherceg Előzmény: #445095

nem Rozsdásnak szántam, hanem Rivotrilnak. Amíg nem néz szembe a ténnyel, hogy ki az oka a helyzetnek, addig nem jut előre. A tények makacs dolgok, még ha szarok is.

A túl vagy rajta nem egyszerű és az Én hibám volt, mert nagyon mohó voltam. Azokon a napokon határidős és lombardos pozíciót nyitni öngyilkosság volt... Hiába, no.. előző hónapban 120%ot kerestem és Én szartam a spanyol viaszt, aztán nem... :)

#445100 rbbj11

tényleg nem kéne azokra haragudnod, akik esetleg örülnek a sikerüknek, mert jól látják előre a folyamatokat. Ez értelmetlen. Képzeld fordítva: ha elkezdene neked beszólogatni tök idegen, akihez nem volt soha semmi közöd, hogy ne röhögj, ne örülj a sikerednek, hogy felment az e-star és vele párhuzamosan minden piac, ő meg elbukott mindent.

Te is csak néznél ki a fejedből, hogy kit érdekel? És hogy egyáltalán miért épp neked támad?

Másrészt ez csak pénz. Nem az egyik testrészed ment rá, h. morbid legyek

#445099 hosszhuszár

ejj, ejj kolléga...

nem bántott Ő téged személy szerint, csak általánosságokban beszélt, ez biztos...

Azt javaslom, kerüld a piacokat, ne hallgass gazdasági híreket, kapcsolódj ki, foglalkozz mindennel, csak ezzel ne.

Szünetelj fél évig!

Nehéz, de itt mindenki túl esett ezen a dolgon.

Ha ez meg edz, a későbbiekben, simán veszed majd az akadályokat, hidd el...

Egészség legyen az a lényeg, pénz az volt is, lesz is, te csináltad a pénzt, nem Ő téged!