Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hibák

Re: nincs cím

#449811 Fornit Előzmény: #449805

Nálam is ez van. Az utolsó 6hsz látszik, alatta a jobboldali rss hírek és társai.

#449810 Rozsdáskilincs Előzmény: #449805

Mivel élesszemű megfigyelő vok.(meg nagyképű is:-), Azt is alaposan megfigyltem ha bármelyik topikra kattintok akkor is eltünik a jobbos cucc és lekerül a hozzászólások alá szépen sorban de hiányosan.

A hiányzók listája:

szavazás

valós idejü...

keresés

új hozzászólások

jegujabb....

Kéretik elemezni ez esetet mely eme reggel megesett:-)

#449805 Rozsdáskilincs Előzmény: #449789

Nálam is érdekes jelenségek vannak ma, eddig nem tapasztaltam. Ha jobboldalon kattogtatok az új hozzászólásokra ebben az esetben a megnyitáskor a jobboldal eltünik. Vót nincs! A lap aljára görditve a rengeteget, mit látok hát nem berakta a hozzászólások alá. Rejtélyek rejtélye.

#449789 Kissherceg Előzmény: #449780

tudom, de ha beleszerkesztek a kódodba, akkor lezárul. :)

a reg. dátuma pedig mysql miatt van, tudok róla .:) régi motorosok...

Két hiba, az egyikre tök…

Két hiba, az egyikre tök véletlen találtam rá:

A keresésnél lekértem a hibákat, és bejött a téma, amely ugye AT-vel indul, mert én szóltam utoljára hozzá. Namármost, ha az AT-re megyek rá, akkor viszont ez jön elő:

"Adatlap

Felhasználónév:

admin

Blog:

1 blogbejegyzése van

Státusz:

superadmin

Regisztráció idõpontja:

1970.02.06

Legutóbb az oldalon:"

Ami szerintem nem stimmel :)

Ami miatt viszont kerestem a hibákat az az, hogy ha nincs lezárva egy html kód az üzenetben, akkor az végigmegy az alatta lévő összes korábbi üzeneten, valahogy így :)

A Magyarország topicban …

A Magyarország topicban történt egy érdekesség: Néztem egy hozzászólást, hogy Netmaster írta, válaszoltam is rá, majd "átváltozott", és kiderült, hogy nem is ő írta, hanem zeeh_. Ez hogyan lehetséges?

más: Az A és B html elemeket hogyan kell használni? :)

Hercegem! Nem lehetne e…

#445165 wizes

Hercegem!

Nem lehetne egy kis legördülő ablakban beállítani hány hozzászólást olvashassunk?

Ez kevés ami van, javaslat: 25,50,100,200.

Van hogy esetleg nem nézek be 2-3 napig és felgyülemlik egy csomó amit elolvasnék, erre vagy 10x kell lépegetnem a újabb-régibb.

Az URL-ben átírom a számot akkor arra a lapra ugrik amire akarom, de ez sem a legjobb, egy lapon ha több van jobb.

Sztem.

Fatal error: Allowed mem…

#444886 Netmaster

Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 40763403 bytes) in /home/stockland/www/application/models/mfilter.php on line 344

#442138 Chaby Előzmény: #442115

engem is, de hónapok óta nem sikerült véglegesen orvosolni ezt a problémát :S