2290 --> 2890
A 2290 nem kizárt, ha beszakad a kerály alatt a budi. De ha mi szakadunk, szakadni fog Európa is. Bármi történhet holnapig, és annak az ellenkezője is.
2290 --> 2890
A 2290 nem kizárt, ha beszakad a kerály alatt a budi. De ha mi szakadunk, szakadni fog Európa is. Bármi történhet holnapig, és annak az ellenkezője is.
itt zártam ,ott zártam lupin úr egy kicsit csalódtam magában .azért otp 2290 ?
2290? ott én is nyitnék longot. jó lenne megnézni azt a szintet is. olcsó lenne. a próféta szóljon Önből:-D
Az SC el lett halasztva, José Manuel meg néhány adat is belepökött a levesbe. Az OTP long 2290 körül zárásra került, mert nagyon beesés szaga volt éppen a jenkiknek. Majd holnap újrakezdjük a fenékhalászást.
rombolni könnyebb mint építeni.. és sikerélményt ad..
csak a kovetkezmenye mas a pofancsapasnak :)
de attol meg jart ::))
Kivéve, ha azt az egyik óvónéni tette.
mar pedig homokvarosszerombolasert mar oviba is pofancsapas jart..
Hogy miért megy ez a szándékos félelemkeltés:
http://idokjelei.hu/2011/11/az-eurozona-hamvaibol-emelkedhet-fel-az-uj-europai-birodalom/
'Systemic crisis' faces euro zone: EU's Barroso
http://www.marketwatch.com/story/systemic-crisis-faces-euro-zone-eus-barroso-2011-11-16
Petike és Lajoska mellé a José Manuel gyereket is a figyelőlistára kell felvenni. Egy hülye nyilatkozattal sikerült elérnie, hogy a piacok megint összecsinálták magukat. Amúgy semmi új infót nem közölt, csak lerombolta a reggel óta épített homokvárat.
Nálunk persze még mindig nincsen profitvédő stop. A 2855 körüli átlagú OTP long azért még zárásig javulhat.
Na meg végre visszanyerhetik devizakötvényeik árfolyamveszteségeit amit Bajnaiék okoztak nekik. Rájöttek, hogy lefelé könnyebb dumálni a piacot. Igazi patrióták.
"Nálunk nagyon érik egy SC."
Egyre jobban érik. Még próbálkoznak visszaszórni, de az utolsó fél óra igen érdekesnek ígérkezik ma.
Az is egy barom. A Petike és a Lajoska szintúgy. Ők legalább öreg korukban is büszkék lehetnek arra, hogy egy napra még az amerikai piacokat is bedöntötték.
Akkor mit mond a Lázár választás utáni megnyilvánulásáról? Akkor ugyanis arról hablatyolt, hogy csődben az ország és mekkora szerencse hogy ők kerültek hatalomra. Az sem az ország javát szolgálta, nézze csak meg a piac reakcióit!
Tanulja meg ezek politikusok, sosem az ország inkább saját népszerűségük érdekelik Őket.
Azzal nincs baj, hogy folyamatos üzemmódban csépeli a kerályt, az is megszolgálta. Csak közben nem kellene az ország kárára való szavakat használni. Mint ahogy a terrorista arab focisták kifejezés sem szerepel a diplomáciai iskolák tananyagában.
Folyamatosan hazudik. Kér még egy esélyt az elqrásra, hátha most majd tényleg sikerül.
Az OTP Bank 2011. november 15-én, a Budapesti Értéktőzsdén 67 408 darab OTP törzsrészvényt vásárolt 2788 forint/darab átlagáron az OTP Bank, mint befektetési szolgáltató igénybevételével - közölte a pénzintézet a tőzsde honlapján.
EUR/USD a legnagyobb gáz, mert ugye követte az utóbbi hetekben a részvénypiac.
Tegnap este feltünt, hogy a részvénypiac elkezdett emelkedni 16óra körültől, eur/usd meg esett tovább, most is ezt teszi 1.35ös szint alatt 1.3440es szinten van! Elég jól belehúzott.
Sajnos annyira állítja mindenki, hogy OTP 2K alatt lesz, meg EUR/HUF 400, meg már 300as USD/HUF, hogy mindenki elhiszi, így bekövetkeztetni akarják, és még akkor sem lepődik meg az ember, holott pár éve el sem hittük, hogy 1500lehet OTP, meg 315ös HUFnál, majdnem becsődöltünk, most egfész jól elvagyunk. Kis spekinek fogjuk fel, ahogy látom, de már minden mindegy. 430as gázolaj? 400as benzín?
Mit számít?
6%os alapkamat ezek mellett?? Kuncognom kell.. :DD