és pessze köszi!
nah, akkor ez most jó...mert felrántották. vagy nem?
holnap mehet 6 k fölé.jó lenne.
év végére esetleg van valakinek megálmodott célára?
Vétel 5740 179db kontra eladás 5800 256db.. de csak farkasszemet néznek egy ideje...
mi ez a pangás ma?? vihar előtti csönd?
Nem akarok huhogni........de olyan pangás van. mint 10 000 környékén nyáron.
Kérdés, merre fog kilépni ebből a sávból?
Úgy látszik a manipulátor népcsoport minden hétre kitalál valami új dolgot, amivel riogatni lehet a büfiket.. görög, olasz, francia, belga stb. Leminősítések véletlenül stb.
Kíváncsi leszek, hogy a továbbiakban mi fog még jönni!
jah, korán szóltam, örültem??? :(
szerintem is nagyon is függ töle. Ugyanis nagyon nem mindegy, hogy 2 év vagy 20-30 év megtakarítása semmisül meg. 20-30 évét már valóban jó eséllyel soha nem lehet visszahozni, sem munkával, sem máshogy
Persze, mert az utóbbi időben néhány swinger/DT-s játszadozik, pakolássza össze-vissza az árfolyamot..
Amíg nem jönnek vevők, addig ez lesz.
A teljes megtakarítás mindenkinek "jelentős" hiszen az összes pénzről beszélünk. Ez összeg független. Igen bárki felvilágosítást kap, sőt azt hiszem alá is írja a papírt miszerint tudomásul vette a kockázatait, de más az mikor ott ülsz és nézed, hogy csak megy és megy. Te írtad valahol, hogy 10 felett már nem vettél volna, de ha 10-en veszel és 12-nél eladsz az nem olyan rossz hozam. Nem tudhatod teljes bizonyossággal előre, hogy hol fordul. Ez most így sikerült.
Nem esünk tovább, ez lehet az alj?? Szinte minden piros, erre szokott tuszok gerjedni. Elfogyott a szufla? remélem igen, és amint kicsit nyugszik a helyzet pattanhatunk...
Ez egyértelműen jó hír, mivel nem mindegy, hogy hány fogyasztóval számolhat a társaság egy projektet illetően. Az év végéig én több jó hírre is számítok a cég háza tájáról.
PF vélemény:
Marosvásárhelyen az eredetileg tervezett 12 ezer fogyasztó helyett 8 ezer fogyasztót vett át a vállalat. Az idei első negyedév végéig 350 új fogyasztó visszacsatlakozására nyújtottak be igényt, és Dácz Gábor nyilatkozata szerint azóta is folyamatosan érkeznek új fogyasztók a rendszerre. Az ezres létszám elérése pozitívan értékelhető, úgy tűnik a társaság jól halad a fogyasztók elérésével. Korábban Kassai Ákos vezérigazgató azt jelezte, hogy már idén érezhető növekedésre számítanak a fogyasztói létszámban, de több ezres áttörést csak 2012-re prognosztizáltak.
-- mérsékelt dícséret, de inkább hűtik a kedélyeket, hogy majd csak 2012-ben...
lol...logikát nem látok...nem mutyi, nem izgul a 9-es számra.. :-) vagy csak a véletlen műve... ??
Átálltak vevőre.
Legjobb 5 vételi ajánlat Mennyiség Ár
9 5.764
9 5.763
9 5.762
9 5.761
9 5.760