Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Ma is fenékhalászat

#444678 Arsene Lupin

Továbbra is nagy az idegesség a piacokon. Európában úgy 1-1.5 százalékos mínuszban kezdhetnek az indexek, de nem hiszem, hogy lemennénk a tegnapi minimumértékek alá. Nálunk is hasonló lesz a helyzet.

Érdemes lesz fenékhalászni, már délutánra is nyereségesek lehetnek a fogások. Nálunk nagyon érik egy SC. Egész jók lettek a jelentések, és írni az OTP-nél is jól tudtak mindig.

Persze megvan nekünk is a magunk palacsintája, de messze nem a legnagyobb és legbüdösebb a kontinensen.

Re: Gyurcsány: "Szomorú, ha egy országnak bóvli miniszterelnöke van"

#444674 Hathor Előzmény: #444667

Lupin Úr!

Valóban tetemes esés volt a futikban tegnapi záróhoz képest.

Vegyük alapul a tegnapi zárásunkkor volt DAX futi: 5972ön, zárója 5990körül nyitója most: 5850körül.

Ugyanígy: zárásunkkor S&P futi: 1248, USA prompt záróra felment 1260körülre, és most 1238ra esett, jelenleg 1240. Ázsiát Ön is látja, azt nem mondom.

Forintunk elszállóban megint 316.55ös gyengülésben

#444670 hosszhuszár Előzmény: #444668

ez igaz lehet, de hogy hosszan, évekig...

Nagyok szeretik a pénzt, most böjtölnek, szerintem gyors lesz az emelkedés, már, ha lesz egyáltalán....nem ez fog menni esetleg évekig...

#444668 Hathor Előzmény: #444662

Piactisztítás folyik, elveszik mindenki kedvét a piacoktól, aztán majd meghúzzák a piacokat és sorba mögéjük állnak a befektetők, hosszan, évekig. Egyelőre itthon megcsinálták CDS-ben, HUF-ban a dupla csúcsot, BÉT dupla alj közeli.

#444662 rbbj11 Előzmény: #444642

ahogy állnak yen keresztek és Ázsia, sikerült vérbe fojtani ezt az emelkedést is. Szerintem alig van már olyan szereplő, aki a közeljövőben emelkedésre számít. Érdekes, hogy úgy van hatalmas pánik, hogy a részvények nagyon messze vannak a mélypontoktól és nem is igazán esnek.

Már vakmajom se ír emelkedésről. :)

Re: Na, most merre?

#444474 Arsene Lupin Előzmény: #444316

"hatalmas short állomány durva short coveringet generálhat délután az OTP-ben és a BUX-ban is. "

Nagyot nem tévedtem, bár az igazi SC valószínűleg holnapra maradt. A baj csak az, hogy az utolsó órában nem tudtam végig ránézni, ezért a 2775 körüli pakkot kénytelen voltam 2820 körül zárni. Baromira hiányzik a stop loss. Csak tudnám, mit sz*roznak még vele!

#444316 Rozsdáskilincs Előzmény: #444290

"hatalmas short állomány durva short coveringet generálhat délután az OTP-ben és a BUX-ban is. "

szvsz ez pénteken megvolt. Gyöngék vagyunk mint az márciusi friss hajtás. Az első hidegebb fuvallat kárt tehet benne.

#444307 Frontin Előzmény: #444300

Értem. Szóval maga az a típus, aki a nagyobb fogás reményében bemerészkedik veszélyes vizekre is. Jó fogást.

Jómagam fagyasztom az eddigi fogást a raktérben, és a viharos időre való tekintettel, egyelőre csak hánykolódom a tengeren.

#444297 Frontin Előzmény: #444290

Nem gondolja hogy nagyon kockázatos ez a fenékhalászat annak tükrében, hogy sok a korallzátony a környéken amin zátonyra futhat?

#444290 Arsene Lupin Előzmény: #444255

Ha a kinti indexek elindulnak felfele a gödörből, akkor a Morgan Stanley felminősítés és a hatalmas short állomány durva short coveringet generálhat délután az OTP-ben és a BUX-ban is. Esetleg holnap, de most innen inkább felfele fogunk menni.