Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Esés az örömködés közepette?

#443952 Arsene Lupin Előzmény: #443945

Nálam jobban kevesen utálják a kerályt, de a gang ilyen könnyen nem fogja lapátra tenni.

#443945 Spade Előzmény: #443939

Nézze h a nép mit mond azt pont lexarja a gang, engedték a görögöknél a népszavazást ? Nem,na ugye. majd a következő kormány a fideszre fogja h miattuk kerültünk ide a zemberek meg lenyelik, mit tehetnek...?

Megjegyzem ez nem lesz negatív fejlemény se a HUF-ra se a BUX-ra sőt bazi nagy erősödés jöhet....

#443944 Euroman Előzmény: #443939

mindenkiről van feljegyzés...róla is...és ha kell előveszik....még a pápát is szekálják a múltja miatt, pedig ő azért más kategória.....még a szenteknek is van múltjuk...

#443942 Spade Előzmény: #443938

én nem viccelek csak végiggondolom a következményeket, viszont remélem a hitelminősítők viccelnek....

#443939 Arsene Lupin Előzmény: #443933

A kerálynak még mindig megvan a 2/3-a, zsarolni pedig nem fogja engedni magát. Valószínűleg nincsenek is róla olyan titkos felvételek, mint talján csődör haverjáról. Szabadságharcot fog hirdetni, kerül, amibe kerül.

A zemberek be fogják nyalni, hogy a pénzügyi gang akar leigázni minket. S hát ici-pici igazság van is benne. Meg hát elég annyit mondani nekik, hogy a Gyurcsányt akarja visszahozni az IMF.

#443938 Előzmény: #443937

Na ne viccelj már, régen totális gyarmattá süllyedünk, és ennek pont semmi köze a végtörlesztéshez, még akkor sem, ha egyesek ezt akkora drámának akarják feltűntetni.

#443937 Spade Előzmény: #443935

nem hangzik jól mert mindenünket elvesznek termőföldet,infrastruktúrát, autópályákat, állmai cégeket, közlekedést, ivóvízbázist, paksot, erőmüveket, kórházakat, az egészségügyet, az oktatásst, a nyugdíjakat,és totális gyarmattá süllyedünk, és mindezt a f@sz végtörlesztés miatt....

#443935 Euroman Előzmény: #443933

ez jól hangzik....én ugyanis annak ellenére, hogy nem vagyok se komcsi, se szoci, utálom őket....és 1998-2002 után mindenki tudhatta, hogy így fognak viselkedni....

#443934 Euroman Előzmény: #443919

thüringiai lány, múltkor frank elstner beszélgetett vele hosszabban az swr egyik esti műsorában...nagyon okos, értelmes, nekem nagyon szimpatikus, nem egy üresfejű szépség....bár az olyan se rossz, csak az másra való:))))

#443933 Spade Előzmény: #443882

én nem értem OV-t, remélem tudja h hol a fal (egyébként itt) és nem akar túlmenni rajta, gyorsan meg kéne egyezni a bankokkal a nem leminősítésért cserébe, mert ha a magyar kötvényeket nem veszik meg a külföldiek és emiatt az IMF-hez kell fordulni akkor a feltétel minimum az lesz h megy Berlusco után....és jön majd egy egységkormány hirtelen odalesz nem csak a 2/3 hanem a többség is, mert úgy csorgatják majd a pénzeket ahogy a fidesz szépen megszavazza amit mondanak...

#443919 Arsene Lupin Előzmény: #443914

Ezt az Éva lánykát nem ismertem, de a google képkereső alapján tényleg van néhány tetszetős attribútuma.

#443914 Euroman Előzmény: #443912

nem a szépségéért szeretjük....arra ott van Heidi Klum vagy az új szupermodell Eva Padberg

#443912 Arsene Lupin Előzmény: #443910

Kell anyag hozzá rendesen. A szobrásznak is nagy kihívás lesz, hogy Angela fara kisebbnek látszódjék, mint a lóé.

#443910 Spade Előzmény: #443892

igen, Angela, alól a japo atomkatasztrófa kihúzta a szőnyeget, de úgy látszik h a görög para és Berlusco bukása újra visszatolja, és Angela jól taktikázik, de ha összehozza az EU egységet akkor pár évtized és Frankfurtban meg Berlinben is bronz lovon fog ülni a szobra :)

#443909 Előzmény: #443904

Javagyúgy, én nem erre gondoltam.

Innen nézve igazad van, én végső soron csak arra kívántam utalni, hogy (újra) eljött a germán dominancia és megalakul Germánia, persze Európai Szövetségi Államok felkiáltással.

#443905 Spade Előzmény: #443897

nem feslett szét lásd alább, ráadásul a része a német római birodalom 1806-ig fennállt....

#443904 Spade Előzmény: #443886

nem. mert Nagy Károly ujraélesztetta a nyugatrómai birodalmat, és nem Róma volt a központja. Azért nem német római birodalom mert az EU tartalmazza Franciországot is, és a német római birodalom pont úgy született h a verduni szerződésben felosztották a birodalmat és abból kettő Lothár és német Lajos birtoka adta később a német római birodalmat...

#443897 xmann Előzmény: #443873

Azért az a híres nyugat-római kultúrális szövet ezer évvel előbb szétfeslett mint a kelet-római párja...

#443892 Arsene Lupin Előzmény: #443856

"emléxik h mondtam h "

Ja, én meg azt mondtam meg, hogy fantasztikus volt Angela teljesítménye, és kár lenne érte, ha megbuktatják. Én csak örülök, ha marad. Sarko meg Obama meg úgyis megy a levesbe, na jó, csak remélem.

#443891 Előzmény: #443882

Magyarország szerencséjére a németek a háttérben még mindig hálásak nekünk a II.Vh-ért és 1989-ért, vagyis minket nem fognak önhibánkból bukni hagyni.