Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

ismét elitélték Stadler …

#445369 Sumér harcos

ismét elitélték Stadler Józsefet,4 év 10 honapot kapott jogerősen 1fokon...

Re: nincs cím

#444791 Sumér harcos Előzmény: #444750

Az összes lengyel megszólaló teljesen megérdemeltnek tartja a válogatott 2-1-es, mieink ellen aratott győzelmét, sőt az első gól szerzője, Pawel Brozek szerint egyértelmű, hogy több góllal kellett volna nyerniük a játék képe alapján. Franciszek Smuda szövetségi kapitány bőven talált kritizálni valót is, Robert Lewandowski pedig szégyennek nevezte a meccset övező érdektelenséget.

Csatárból pizzafutár - m…

#444447 Wall street

Csatárból pizzafutár - miért csúszik le sok magyar focista?

A pályafutása végén sok NB I-es focista életszínvonala zuhan. A korábban az átlagbér sokszorosát kereső egykori játékosok közt van pizzafutár, piaci árus és parkolóőr is, többségük már annak is örül, ha valamilyen kapcsolata marad a focival. A Hivatalos Labdarúgók Szervezete bevezetné a kötelező karrieralapot, az MLSZ egy alapítvány létrehozásával próbálkozik, a játékosok szerint viszont leginkább fejben kellene váltani.

http://www.origo.hu/sport/focivilag/20111109-tomegesen-kerulnek-lejtore-a-visszavonult-focistak.html

tulzás,de legyen úgy...nem tiltakoznánk..

#443765 Sumér harcos

"A magyar válogatott 2-3 év múlva visszatér a világelitbe"

Kiváló munka folyik a magyar válogatottnál, amelynek eredményeképpen nemzeti együttesünk 2-3 év múlva vissza fog térni a világelitbe - véli Michal Listkiewicz, a lengyel labdarúgó-szövetség egykori elnöke, aki ezer szállal kötődik Magyarországhoz. Az ex-futballvezér amondó, Dzsudzsák Balázsra és Gera Zoltánra nagyon figyelniük kell kedden a polákoknak Poznanban.

#443717 Sumér harcos Előzmény: #440300

na Tevez megint kihuzta a gyufát az MC-nél,most egy engedély nélküli hazautazással Dél Amerikába....ugyan Mancini tartott be neki,nem engedte többszöri kérésre...

megy itt az élet Tevez körül..

Re: Overdose

#442351 Fornit Előzmény: #296333

Több mint 1 éve írtam:

" 2010.08.30 10:22 Fornit (VIP) Re: Overdose Címzett: @gentlemanus

:(((((((

Hát itt kellett volna visszaléptetni, amikor ledobta a zsokét. Az ennyire ideges lovak ált nem szoktak nyerni.

Sajnálom h nem nyert, remélem még fog sokat.

Ha külföldi zsokét szeretnének egy ilyen képességű lónak, miért nem Frankie Dettori, Ryan Moore vagy esetleg J. Murtagh , R. Hughes?"

Na akkor ezt meg most olvastam:

A világ talán legjobb zsokéja, az olasz Frankie Dettori lovagolja majd vasárnap Overdose-t a római Premio Carlo e Francesco Aloisi elnevezésű Group III-as futamon.

:-)

#440300 Sumér harcos Előzmény: #439481

ja,természetesen én abból a felállásból indultam ki,hogy Mancini igazat mond....

de pedig akkor jó körbe lett fotózva ott a kispad mikor ez történt....plusz kamerák minden,akkor úgy tűnt a látottak alapján,hogy Tevez nem akar beállni...

de ki tudja..

Cassano sikeres szívműté…

#440297 Sumér harcos

Cassano sikeres szívműtéten esett át

Sikeres szívműtéten esett át Antonio Cassano, a Milan játékosa. A futballista a gárda Roma elleni bajnokiját követően kapott stroke-ot, ezért volt szükség a beavatkozásra.

#439481 matgab Előzmény: #439460

Mancini azért még nem tett le annyit az asztalra.

Másrészt egy olaszból simán kinézem, hogy a vereséget egyből egy másik emberre akarja rákenni (ő beküldte volna, de az nem ment, ergo ő a hibás).

Azért ha egy klubnál senki nem tudja megerősiteni azt amit az edző állit, úgy, hogy maga a játékos is állitja, hogy ő ilyet nem mondott, akkor azért abban lehet valami...

#439460 Sumér harcos Előzmény: #439249

hát az...

én kidobtam volna tevezt,hogy lába sem érné a földet....(ugyan ez csak a privát véleményem)

igy is volt az ujságokban sokáig ...

most meg....valszeg a vezetőség ráparancsolt Mancinire,hogy már pedig tevez kell és marad,te huzod be kéziféket...vagy nemtom..

emlékszem mikor Janics Natasa is milyen cirkuszt levágott azzal az idős edző hölggyel....(aki azért rohadt komoly múlttal rendelkezik,mint edző)

én ezt az IQ mentes kis szerbektől érkezett olimpikont is úgy kivágtam volna....

alapszabály,hogy edzőnek mindig igaza van-főleg,ha szaktekintély-és az asztalra is tett vmit....

ugyan privát élményem,hogy mikor fociztam...sok nagypofájú csapattárs volt hatalom arccal...volt,hogy elkezdtek nyávogni az edzőnek,hogy csak két kör legyen az öt helyett.....és csodák csodája lekvár edző azt mondta okés gyerekek.....pofám leszakadt...

ilyen edző kellene nekik???vagy milyen?

komoly edző csak szigorral és fegyelemmel működhet....bármely sportágban,ugyan ez megint csak a privát véleményem:)

2010 nyarán komoly üzlet…

#439450 Sumér harcos

2010 nyarán komoly üzletet kötött az MTK, a klub eladta a Zaragozának Pintér Ádámot. Csakhogy a pénzből eddig semmit nem látott a fővárosi alakulat, éppen ezért a kék-fehérek akár igen komoly lépéseket is foganatosíthatnak.

– A költségvetésünk stabil lenne, ha nem lennének súlyos kintlévőségeink. A Real Zaragoza a mai napig tartozik Pintér transzferdíjával és annak kamataival. Ez mára 330 millió forintot jelent, ez szinte egy első osztályú csapat egész éves költségvetése. Pedig jogerős ítélettel bírunk a nemzetközi sportdöntőbíróságtól – nyilatkozta Domonyai László a DigiSport Reggeli Start című műsorában.

Az MTK klubvezetője azt is elmondta, kezdeményezik akár a spanyol egyesület felszámolását is:

– Ha már más út nincs, ezt is meg fogjuk tenni – fogalmazott.

#439035 matgab Előzmény: #438991

nem a műtét után nem éledt újjá, hanem a műtétet követően 4 nappal kapott szivinfarktust...

Meglátjuk, hogy lesz-e kivizsgálás a halál pontos okairól...

#438991 Ricsi Előzmény: #438972

Szívműtétre ment be, és meghalt, hogy pontosítsak...

Én dolgoztam szívsebészeten. Egy lelakott szív már sokszor nem éled újjá a műtét után. Erről általában a betegek tehetnek (én persze megértem őket). Már amire kiderül, hogy beteg vagy, sokszor nagyon rossz a helyzet, mert ugye, nem szokás felülvizsgálatokra elmenni. Aztán, amikor megtudod, sokan húzzák-halasztják, mert azért csak egy szívműtétről beszélünk. Aztán amikorra odajutsz, már teljesen el vagy használódva.

Ne értsd félre, ez nem kritika, lehet, én is hasonlóan viselkednék, utálom a sebészszikét.

#438972 matgab Előzmény: #438923

nem tudom...Rutin műtétre ment be és 4 napra rá meghalt...

Kicsit olyan érzésem van, hogy megint a magyar egészségügy lesz a hibás, ne legyen igazam!

Szerintem -teljesen laikus módon- sztem embólia volt, mert esetleg nem adtak neki vérhigítót, nekem is így halt meg egy ismerősöm...