Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#443649 rbbj11 Előzmény: #443648

na jó, igaz az utolsó mondat, de ez csak akkor játék, ha a megtakarítás még nem jelentős, és kvázi nincs sok vesztenivalója a játékosnak.

Ha viszont nem játszani, hanem valóban azért jön vki a rv-piacra, hogy hosszú távon jobb hozamot érjen el, mint bankbetéttel (merthogy ez a tőzsdei megtakarítás fő célja), akkor nyilván nem egy vmit vesz egy tételben.

És erről bárki felvilágosítást kap, aki bemegy egy bankba vagy nyit egy brókerszámlát, nem?

#443648 taresz Előzmény: #443647

"nem is feltételezem, hogy vki egy tételben vett TELJES megtakarításából egy adott részvényt, egy többszörözés után a csúcson."

Nem vagyok rá büszke, de van ilyen. Pl.Én.

Akkoriban még nagyon rózsaszín volt a világ. Gondoltam, hogy 1-2 napig tartom aztán viszlát. Na ez a két nap -20% és azután a többi. Egy dologra azért jó volt. Tanultam belőle. Tudok még valakit aki szintén hasonlóan járt, de többen vannak itt olyanok is akik a tetemes pluszból kerültek mostanra mínuszos pozícióba.

"Aki nem játszik az nem is nyer."

#443647 rbbj11

óvatosság a jövőre vonatkozott és a további hígitásokra. Ugyanis azt még csak nem is feltételezem, hogy vki egy tételben vett TELJES megtakarításából egy adott részvényt, egy többszörözés után a csúcson. Nyilván ilyen még ebben a topicban sincs.

Az eladás pedig egyszerűen nem indokolt, ha vki tartotta eddig egy felezés során. Ugyanis ha következetlen bármilyen befektető, az a biztos és gyors vég.

Ha akármilyen okból tart az ember egy papírt 40-50% zuhanás ellenére, akkor nehogy már egy pánikban, esetleg már kedvező értékeltség mellett szórja ki. Különösen igaz ez arra, ha nem egy egyértelműen kamucégről van szó.

#443641 kelvin

Azt a véleményemet továbbra is tartom. Csak azt mondom nem kell szerelembe esni egy részvénybe vagy cégbe sem.

Re: Látom semmit sem változott a topik, csak más a célpont!

#443629 macika Előzmény: #443620

ajaj 80%-os éves hozam ĐĐ

bang!

e-star miért van még mindig idehaza, miért nem mennek ki pl a szlovákokhoz, vagy luxemburgba - mit a szuper fotex

ez is "jobbos" cég? ĐĐ

Nem magam miatt mondom e…

#443622 kelvin

Nem magam miatt mondom ezeket, hanem a Ti érdeketekben. Sokkal jobb egy olyan topikot olvasni, ahol nem az anyázás megy. Őszintén engem hidegen hagy, de ismétlem mivel topikgazda vagyok kötelességemnek éreztem megemlíteni.

Csak Nektek akarok jót!

PS: Azt senki ne felejtse el, hogy a tőzsde nem a részvényszerelemről szól. Nem minden story happy endinggel végződik, EZ NEM HOLLYWOOD!

#443621 pepe01 Előzmény: #443618

Én megértettem a kérést, remélem mások is önmérsékletet tanúsítanak.

#443620 exmnbs1 Előzmény: #443618

mondott ő már sok mindent és az ellenkezőjét

#443611 pepe01 Előzmény: #443606

Szia

Károgtam itt egy picit, konkrétan szólt nekem Herceg (és még páran), láss csodát abbahagytam (pontosabban átmentem privátba).

Aki nem tudja ezt betartani figyelmeztetés után ki kell rakni a topikból.

Sokan Former után átjöttek a portfolioról, most már itt az ideje rendet rakni.

Látom semmit sem változott a topik, csak más a célpont!

#443606 kelvin

Készültem egy szent szöveggel, hogy miért nem b..sztassátok egymást, de kitöröltem mert felesleges, nincs értelme. Mint topikgazda sokszor végigolvaslak benneteket. Sajnos egy megfigyelésem van. Aki nem ért Veletek egyet azt lehurrogjátok állandóan.

Ez nem helyes, néha a kritikát is el lehet fogadni. Sok sikert!

Re: George Pataki: „sokan félreértik az Orbán-kormány lépéseit”

#443604 Lxrose Előzmény: #443538

Azt is csak forintra kell váltani egyszer, hacsak nem várja meg, hogy bevezetjük az Eurót, ha lesz még és alkalmasak leszünk rá, akkor viszont nem hiszem, hogy 300 felett fogják számolni.

#443591 _Retek_ Előzmény: #443433

Szevasztok, nekem OK a csütörtök a világmegváltásra. Hol kezdjük? ;)

#443564 rbbj11 Előzmény: #443529

szeretnivaló a banda cizellált kommunikációja :)

#443553 pepe01 Előzmény: #443552

Szia

Én is erre gondoltam, sajnos nem lehet kiküszöbölni.

#443552 zeeh_ Előzmény: #443531

Bizony, én Orcoval már megszívtam tavasszal ezt, amikor 261-ig visszajött az EUR/HUF, én meg 275 körül vettem, így hiába emelkedett kint, itthon nem volt eredménye.

#443538 exmnbs1 Előzmény: #443531

ebben a papírban euroban megy a könyvelés

#443531 pepe01 Előzmény: #443529

Szépen bevásárolnak az emberek ezekből a csoda papírokból, aztán mikor 10%-ot erősödik majd a forint lesz nagy pislogás.

#443529 Gump1 Előzmény: #443491

Ezért kellett egy osztrák a bandába, hogy bejódlizzon egy-két gumicsontot. Majd dumáljunk erről az olcsóbb dologról fél év múlva, mikor egy kib@szott kötés nem lesz ezekre a bleu csipszekre. Wíner snicli vazzeg! Nem tanultad még meg? Két réteg panír között fitymaürülék...