megmondóember...hogy te mekkora kapufát lőttél looser, arra a magyar nyelvnek nincs kifejezése...lehet a héberben találnál, csak azt én meg lesz@rom.....
megmondóember...hogy te mekkora kapufát lőttél looser, arra a magyar nyelvnek nincs kifejezése...lehet a héberben találnál, csak azt én meg lesz@rom.....
csak rosszat olvasol bele az üzenetekbe...
Pl. én se írtam soha azt, h. minden évben nyerek
Csak azt, h. az rfv-vel kerestem.
Ha e topic tagjain kívül is szeretnéd másoktól is hallani, h. mennyit buktak, a topicok többsége ilyen, nem kell sokáig keresni...A többség bukik a tőzsdén, és senki nem nyer minden évben. Ha ez megnyugtat.
El vagy keseredve és ez érthető, de Kisshercegnek volt itt lentebb valahol egy idézete, vagy megnyilvánulása miszerint: " Nincs rossz trade, csak türelmetlen trader". Türelem.
Kulturált ember biztos nem vigyorog más buktáján, de leírta a tapasztalatait amit nem Mindenki olvasott szívesen.
reménytelen vagy megmondóember :)
Isten áldjon ártuditu! Akarom mondani rbbj11...
Most a könnyek hullatását mellőzöm. Nem azért kereskedek, hogy sírjak vazzeg!
kereskedtem is, de részben ft-os bef is kell, mivel belföldön ft-tal tudok fizetni. Likvid ft-alapú választék hiányzott, amit azért a certik és indexkövető nyersanyagcertik is nagyban javították. De akkor most még jobb lesz.
p.s: ez se ft-alapú, de a lényeg, h. nem kell állandóan pénzt váltogatni
Hiszem, hogy volt értelme.........
ha néhányak vmi újat magukévá tettek a hsz-eimből vagy legalább elgondolkodásra késztettek, akkor volt értelme.
nekem is hasonlók a számaim....
kerestem vele pénzt, én nem szeretek rv-ket. Nem a szeretetért tőzsdézek.
Hál Istennek, hogy már nem leszek rákényszerülve ilyen nehéz pályára. Likvid dolgokkal, nagy cégekkel mindig könnyebb kereskedni
Azért kösz, hogy itt voltál.
Azért nem árt, ha van még választék, erre a nyomorult, tolvajrészvényekkel elárasztott gagyi tőzsdére már ráférne egy alapos színvonal emelkedés. Csodálkoznak rajta, hogy csökken a forgalma, miközben az A és B-ben lévő összes papír több, mint fele csak a kicsik lehúzásából él, soha nem teljesülő ígéretek és persze sosem látott nyereség (mert nyereség az rendszerint sosem lesz bennük) mellett.
Ha rajtam múlna, az A liga 19-ről 12-re, a B liga 35-ről 4-re csökkenne és akkor még jószívű voltam. :)
Eddig se szeretted...Lö páá...
na, mostantól kezdve engem egyáltalán nem érdekel e-star, nagyon örülök az új bevezetéseknek. Nektek sok sikert vele
Végre pár?
Nem elég egy...:-)..magyar
http://www.stocklandyard.hu/forum/topic/1465/Kulfoldi-ertekpapirok-a-BET-en
Végre lesz pár normális papír, kérdés, milyen áron.