A leminősítés nagy részét valóban beárazta a piac. Ennek ellenére hétfőn nagy rally nem lesz a BÉT-en.
volt már ilyen, aztán megint előkerült
Na, az olasz csődör nem bírta tovább az otthoni gyűrődést (vagy Angela domina korbácsütéseit) és végre elment. :)
Kerékkötő Péterrel nem kell foglalkozni,engem csak az idegesít,ha kereskedési időn kívül szólal
meg és így nem tudom eladni a részvényeimet ! Azért ezek a hitelminősítőnek nevezett short
cégek is idegesítenek! Ha jól emlékszem a M. Stanley a"válság" előtt egy hónappal rakta a
legmagasabb kategóriába a Lehmann B. nevű brókerházat is !
októberben megint nőtt picit, 1%-kal az otp naked shortosok száma
http://www.otcmarkets.com/stock/OTPBF/short-sales
hogy ne csak angela és silvio szexuális élete után trédeljünk ĐĐ
Sokkal szerencsésebb lett volna, ha tényleg le akarnak minősíteni akkor ezt már hetekkel ezelőtt bejelentik. Így, hogy lebegtetik a forint, a kötvény és részvénypiacunk folyamatos nyomás alatt áll, ezzel szemben a korábban bejelentik ebbe kapaszkodva nehezebb lenne spekulációs támadást indítani tőzsdénk ellen.
A leminősítést a piaci várakozások elvileg már beárazták (csak rá kell nézni a forintra, kötvénypiacunkra, vagy a CDS árazásunkra), ennek ellenére ha bejelentik lehet hogy megint az intézményi traderek bepróbálkoznak a sz@rkeveréssel...
A "falu bolondja" szenzációs hasonlat! :))
Nincs hát, pancserek ezek. De most már Londonban is megtudták végre, hogy Magyarország az EU növekedésének motorja. )
:-)) Alakul ez Lupin úr!
Ha Petike bemondja a tutit, annak mindig rossz vége lesz. A pasast ilyenkor szerepelni engedni olyan, mint tűzgyújtási tilalom idején gyufát adni a falu bolondja kezébe.
http://mno.hu/gazdasag/megfigyelik-magyarorszagot-1031229
"A Standard & Poor's közölte, hogy a most bejelentett megfigyelés eredményéről valószínűleg még ebben a hónapban döntést hoz, azoknak a további információknak a függvényében, amelyeket a magyar kormány szolgáltat a gazdasági kihívások kezelésének mikéntjéről. "
Az kimondottan jó hír, hogy a leminősítésig nem mentek el egyelőre. Ebben a még billegő helyzetben nem túl szerencsés és diplomatikus egy ilyen nyilatkozat, még ha sok igazság is van benne:
Én is szoktam az international financial ganggel példálózni, de mindig tartózkodom a faji és vallási jellegek felemlegetésétől. Megkérem, hogy ebben a topikban Ön se tegye. Amúgy Gyurka mellett a fél pénzvilág is shortban ül. Arra is rá lehet fázni.
Igaza lehet Lupin úr, de Gyurkó koma megmondta a tutit 2007-ben is. Közel van a tűzhöz, ráadásul azon csoportba tartozik akiknél szombat sosem munkanap, így inkább hiszek neki, mint egyéb firkásznak.
OTP long 3020 körül zárva.
Valóban nem kizárt egy nagy krízis, de arról nem a németek tehetnek. Nagy shortjai lehetnek az öregnek. Ezzel az erővel azt is mondhatta volna, hogy a tűzoltók felelősek a tűzesetek miatt.
Az eurozóna válságáért Angela Merkel és a német kormányzat felelős, mondta Soros György a Reutersnak adott interjújában. A befektetési guru szerint nagyobb krízis jöhet, mint 2008-ban.
Lupin úr! Osztja az öreg pernahajder véleményét?
2960 körül zártunk és fordítottunk.