Ráadtunk még egy adagot. Átlag 2985 körül. Rángatják rendesen.
Ráadtunk még egy adagot. Átlag 2985 körül. Rángatják rendesen.
Azért gyógytorna jelleggel nyitottam egy OTP shortot 2965 körül.
Én is a hullámvasútra tettem ma. Ha most elkezdenek durván húzni, lesz szégyen a futás.
egyetértek, eddig kivárás részemről.
Lesz egy durva rángógörcsös napunk ma is. Fel, le, fel, le. Nem lehet egyik irányban sem nyugodtan poziban ülni a méretes zabszemek miatt. A végén aztán valamelyik irányban durván meghúzhatják a a piacokat. Már csak az irányt kellene eltalálni.
A különleges figurákkal semmi gond. Az sokkal rosszabb, amikor bebukott spekik rajtam vezetik le a feszültséget. Ennél már csak az rosszabb, ha éppen nyerőben lévő okostojások osztják az észt.
Lupin Úr! Tényleg vonza a különleges figurákat:D A guruk, csontkovácsok stb... után már a számmisztika is jelen van a topicban:D
Hiába no értelmet kell keresni a dolgokban. A dolgok nem lehetnek csak ugy ott a levegőbe.
" amely szerint ebben az időpontban (11 óra 11 perckor) gyakrabban tekintünk rá az órára, mint a nap bármely más időpontjában."
És tényleg!
:-)
Azt is írják ártatlan vér fog folyni, de hogy shortos v longos vér arról hallgatnak.
A gonosz napja lehet 2011.11.11. http://www.tozsdeforum.hu/bulvar/a_gonosz_napja_lehet_2011_11_11
Nem csak PE a világ, Macika, másban is lehet veszíteni. :)
Ha néha jön be valami, visszaadom, nem vagyok szűkmarkú.....
Ej, a fiskusát! Most adom vissza a tegnapi nyereséget? :(
lehet, h van gyógyló is ha jóhelyre rugatják :DD
az is gyógyító ember volt régén, tudja kend mire gondolok, szép nagy fogók :)))
Azért derékfájás esetén csontkovácshoz menjen, ne pedig patkolókovácshoz, mert meglepetés érheti.
Amatőr nőgyógyásznak lenni nem nagy kunszt, vagyunk néhányan ebben a halmazban. :)
ahhhhh, a fene se tud eligazodni ezek között a speciális foglalkozások között
köszönöm a választ mindenkinek
éljenek a patkolókovácsok :)))
Én speciel amatőr nőgyógyász vagyok, nem pedig amatőr szemorvos.