Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Arsene Lupin

Re: nincs cím

#442853 Arsene Lupin Előzmény: #442695

"Szerintem szívatnak minket, amíg nyitva vagyunk, aztán csinálnak egy technikai korrekciót felfele."

Egész jól eltaláltam.

Re: vola

#442833 Sly-- Előzmény: #442798

Rozsdáskilincs vagy Sezlonrugó..., vas-vas.:D

Előfordul egy kazánkovácsműhelyben ilyesmi.-))

kezdik a franciák: "Neh…

#442677 Borska

kezdik a franciák:

"Nehéz időszakra számít a Crédit Agricole, az egyik legnagyobb perifériás kitettséggel rendelkező francia bank az elemzői várakozásokat kétszeresen meghaladó, 65 százalékos profitzuhanásról számolt be a harmadik negyedévre, főként görög államkötvényein eszközölt leírások miatt."

Lupin Úr,mi a meglátása …

#442676 Borska

Lupin Úr,mi a meglátása a mai usa kereskedést illetően?

#442443 csaje Előzmény: #442438

Nem szerettelek volna megbantani, de ez egy mas tipusu " muhely" sztem. A kazankovacsok maskepp gondolkodnak, es ha ta-t szeretnek, azt barhol lathatom.

Respect

#442440 Arsene Lupin Előzmény: #442435

Sezlonrugo a topic gazda. Csak ő moderálhat itt. A cerkás-vonalzós spekiket pedig én nem fogom kitiltani. Mondjuk, ha túlzásba viszik, akkor szoktam rajtuk gúnyolódni, aminek általában bunyó a vége. De Hathor tippje bejött, most nem találok rajta fogást.

#442438 Hathor Előzmény: #442435

Stim. Nem zavarjuk meg a közösséget vonalakkal.

Üdv.

Legalább elökerültél, mert az eltünt tagok között kerestek.

#442435 csaje Előzmény: #442415

Lupin Úr, orommel latom aktivitasat forumugyileg. Szuper lenne, ha ide nem tornenek be a "vonal alatt begorbul az elliott feletti fibo, es a benyitottam es akkor most tippversenyt nyitok, tipusu hsz-ek....

Re: Ma

#442434 Arsene Lupin Előzmény: #442429

Kivárás és megpihenés lehet, csak durva visszaszórás ne legyen. Baromira hiányzik a profitvédő stop. Csak tudnám, mit vizsgálódnak még.

#442433 Sezlonrugo Előzmény: #442415

"Én a franciák miatt sem vagyok nyugodt."

A piac sem az, szakadnak a kötvények, lassan a német kétszerese a hozam,.

#442425 Hathor Előzmény: #442409

5perces futikon megvolt egy kis Elliott ötös szerkezet kifutása fel, jöhetne, hármas korrekciós szakasz le.

hoppá, 30perces futin is van egy dupla alj, annak csak felénél vagyunk célárnak,

#442415 Arsene Lupin Előzmény: #442405

Én a franciák miatt sem vagyok nyugodt. A hitelminősítők feltűnő módon bizonygatták, hogy nem is foglalkoznak a francia leminősítés kérdésével.

#442411 Arsene Lupin Előzmény: #442409

Páratlan önfegyelemmel nem a nyitóban nyitottam OTP longot, hanem 2850 körül. Beírtam az OTP topikba, de lefagyott a szerver.