Köszi az összefoglalót! És kitartás!
Valaki összefoglalná az elmúlt pár nap történéseit? Elég sokat dolgoztam és csak felületesen futottam át a híreket, és bevallom kicsit értetlen vagyok. Köszönöm a türelmet és a választ :)
Várjunk azzal a dupla aljjal. 10-től lefele láttunk min. 3-at. Ettől független felfelé várnám némi forgalommal párosulva, de a mai DAX/SP/DJ-t elnézve ez még nem holnap lesz.
Üdv, Wedge!
Globus után ismét egy csónakban evezünk?!?! :-)
Teee, dögkeselyűűűűű! :-D
Ha azt nézzük, hogy a Richteren kívül minden esett, nem is olyan rossz ez. Kár, hogy egy nap végi felhúzás, de mivel olyan sokszor kötötték már le, hogy így is örülök.
A belecsípés ideje még nem jött el, mivel még nem elég gyapjasak a birkák.
Ha dupla aljat feltételezünk ~6500 is meglehet.
Amcsikat hátha felkötik nap végére :)
Gyerekek ti nem látjátok?
Az utolsó birka is tudja, hogy Fibo szerinti ideális fordulat + nagy forgalom bla-bla-bla esetén érdemes belecsípni a részvénybe. Természetesen utána emelkedtünk 6000-ig, ekkor már szórták vissza a pakkokat a remegők. Ahogy várható volt, visszateszteltük az 5500-as szintet kis forgalommal, aki itt eladta a letörés reményében, azt jól palira vették!
Nem nem arra akarok kilyukadni, hogy nyitott az út 10000-ig, max. a 6200-as résig.
Remélem egyszer már csak elfogy végre....:-) Csak a Holló című filmre tudok gondolni és az elhíresült mondtara belőle...
5500.on szép csomag áll, de amennyire ma is dobálták, nem sokáig tartana lerombolni.
eddig 7 konti ma.
http://www.napi.hu/tozsdek-piacok/spekulansok_celkeresztjeben_az_otp_ime_a_friss_adatok.500860.html
ebből a majd 2000-ből le kell vonni a céghez (srv) és a menedzsmenthez köthető pakkokat. ez zirka 1500 konti. marad 500, ez tekinthető spekulatív pozíciónak.
Szerintem még mindig zajlik a tőkeáttételes pozik likvidálása.....Kérdés mennyi van még...
Szerintem még mindig zajlik a tőkeáttételes pozik likvidálása.....Kérdés mennyi van még...
Talán a swinges spekik dobálják kifelé, akik a múltkori 5500-ról játszották meg..
Megint az van, mint nemrég, csak most 5600 körül. Aki beállt 100-200 darabbal, pár másodperc alatt megkapja.