Regisztráció Elfelejtett jelszó

George E. Pataki és Lantos Csaba az E-Star Igazgatóságában

Re: nincs cím

#442057 holnor Előzmény: #442049

sry, most olvastam el csak a cikket, valószínűleg tleg uaz. de mentségemre, rafis S.Cs. is van. tőle viszont valóban meglepő lenne az említett iromány :)

#442049 exmnbs1 Előzmény: #441861

Istók Edével mi a helyzet?

A rafi vezérhelyettes akarta elvenni a bankok profitját?

#441921 Lxrose Előzmény: #441882

Most a hangsúly azon van, hogy kezdő és új? Szerintem nagyon sok régi részvénytulaj van, aki más fórumokon már évek óta jelen van, itt meg még kezdő fél év után is. Ennek viszont semmi köze ahhoz, hogy ki a türelmetlen, ideges, netán ellenséges.

#441901 hAliG Előzmény: #441882

Idővel majd nyugodt, tapasztalt és régi fórumozók lesznek, ha megmaradnak :)

A fenti háromból rám azt hiszem csak az egyik igaz most teljesen, a régi :)

ennyi ideges kezdő és új…

#441882 Sumér harcos

ennyi ideges kezdő és új forumozót még nem láttam egy totyikban itt....

#441861 holnor Előzmény: #441724

nm uaz a két személy. Soós Csaba a rafi vezighelyettese nm azonos az E-star tulajjal.

#441824 Lxrose Előzmény: #441768

Igen, ez jó vicc. Remekül mutatja, hogy a magázódás mennyire nem praktikus a nyelvezetben. A másik meg a "tetszikezés". Hogy ki találta ki ezeket az őrültségeket, nem tudom. Mintha magázódva nem lehetne valakivel tiszteletlennek lenni. Egyébként is a tisztelet nem jár automatikusan, azt általában kiérdemlik, a kor meg önmagában nem ad okot rá, még egy idióta, vagy gonosz ember is élhet 70 évet.

#441809 Lxrose Előzmény: #441783

Szerintem itt keverednek az érzések és az okok. Alapjában véve nincs bajunk a shortosokkal, OTP-ben én is csináltam már, de az E-Star alacsony likviditása mellett néha már 300 darabbal is jelentősen lehet befolyásolni az árat, és ez már gusztustalan, ha nem szabálytalan.

Mondjuk szerintem egy shortos nem, de egy longos lehet befektető, ami nem azonos a spekulánssal. Főleg nem egy olyan cég esetén, ami dinamikusan növekszik, így sokaknak ad lehetőséget arra, hogy pénzt keressenek vele hosszabb távon.

Re: B-közép

#441805 vincentlauria Előzmény: #441784

De mi van ha a szegény lánynak csak egy szép ruhára van szüksége, hogy elvigye a királyfi és ne egy majka mondjuk??

#441797 vincentlauria Előzmény: #441649

Pozícióból beszél? Ha nem, akkor nincsen igazán sportértéke, csak silány kárörvendés, amitől nem lesz Önnek sem (elvileg) jobb. De lehet Önt éppen ez csigázza fel = perverz

Re: B-közép

#441792 Formerplayer Előzmény: #441784

Csakhogy a maga szeretett szófordulatainál maradjunk, nem gondoltam, hogy egy menstruáló kisasszonnyal van dolgunk, a hisztijét tudjuk be ennek..:-)

A valódi kérdésekre--legalább is a részemről--azt hiszem, logikus,nem személyeskedő válaszokat kapott.

A példáinál maradva, azon meg nem csodálkozzon, ha ártatlan bociszemekkel a focicsapat zuhanyzójába kéreszkedik be egy gyors zuhanyzásra, s nem érti, hogy miért nem tiszta víz csurog a bokáján 10 perc múlva...

És itt már nem a lányok bugyiban-ról van szó, hanem a hozományról... a numera már megvolt tavaly, s a leányzó bizonyított, hogy mestere a deep throat-nak...

B-közép

#441784 Arsene Lupin

Annál nagyobb baromságot, mint hogy ide beírtam csak akkor csinálhatnék, ha lila szerkóban beülnék a Fradi B-középbe, és azt fejtegetném, hogy gyenge a Fradi játékosállománya.

Nem támadtam személyében senkit, de több beszorult speki nekem esett. Fel nem tudom fogni például, hogy mi köze a zenei ízlésemnek a vita tárgyát képező céghez.

Nem állítottam, hogy a céget szétlopják, bár ilyenre már volt néhány példa a BÉT-en.

Semmi negatívumot nem mondtam Mr. Patakiról és Mr. Lantosról.

Azt állítottam, hogy az én olvasatomban a haldoklási periódus kezdete, ha külső, komoly kapcsolatrendszerrel rendelkező kijáró embereket kell igénybe venni valószínűleg súlyos forráshiány miatt.

A csinos és kedves lányokat akár szegényen, egy szál bugyiban is vinnék a fiúk. Ha egy leányzót csak a Pataki&Lantos házasságközvetítő iroda segítségévek lehet elsütni, ott nem árt óvatosnak lenni.

Amúgy itt észérvek már rég nem játszanak szerepet, úgyhogy részemről ennyi. Nem írok, nem is válaszolok.