Regisztráció Elfelejtett jelszó

Eltűnt személyek...

Re: nincs cím

#484699 Amatoregy Előzmény: #393229

Hát nem tudom süteményben mi a kemény, de az fx topikból jó néhány név (lány és fiú) hiányzik a régi rendszerből....

#441912 banyaiz Előzmény: #441778

Keresgéltem sokat még régebben Antikváriumokban, neten. Aztán úgy voltam vele majd csak kiadják az összeset újra. Mostanában nem néztem.

Volt egy listám kb 10 könyve volt magyar kiadásban ha jól emlékszem, de most nem találtam a listát. :) Plusz azóta voltak válogatáskötetek.

Ibiza: kösz megnézem.

#441907 Hathor Előzmény: #441900

pruntyokével beszéltem telefonon. Néha USAban van, ősszel szőlészkedett, intézi ügyeit, háttérben kereskedik.

Ilonka már régen eltünt, szinte első évben, Sly portfolion. Csajet nem követtem.

Bakiba kereste Kardj-t.

A CC fórumon van egy Kard, nem tudom ugyanaz-e.

#441903 hAliG Előzmény: #441900

Sly a PF-en szokott lenni, a "Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?" topikban..

#441815 Ibiza Előzmény: #441754

nyugatinál a libriben láttam vagy 10 koszto könyvet kiadtak.. booklájnak is van antikvár része..kedvesem most szerzett meg egy jó könyvet nekem ott (amit a harvardon sem tanítanak)

#441793 Hathor Előzmény: #441790

Számomra mindegy, hogy hány fagyis van a Moszkván, és egyre megy, hogy MOM vagy Mammut, ezt kevertem. Lényeg, hogy él.

#441790 exmnbs1 Előzmény: #441788

azért, Moszkván egy fagyis sincs de a Fény utcában van 3 cukrászda és 2 időszakos

#441769 banyaiz Előzmény: #441763

Köszönöm nagyon rendes vagy, az a helyzet, hogy tudomásom szerint az összes könyve volt a kezemben , csak van olyan ami nekem nincs meg hagyományos formában.

Szeretném birtokolni őket ahogy írtad, az ortodox könyv formátumban. :) Annyira nem kulcskérdés, szóval ezért nem alszom rosszul vagy ilyesmi.

De köszi azért a felajánlást.

Ja és hegylakó JP barátomat sem látom mostanában. :)

#441763 Hathor Előzmény: #441754

Nem is szabad!

írd meg melyik kellene, dobj egy mail címet privátban, ha PDFben megfelel.

(mások privijére nem tudok válaszolni). 66olvasatlan üzim van.

Nálam 3könyve van kint könyvtárból, negyediket nem szerettem volna, mert egy hónapos időtávra 3 is elég.

Nem is szabad kutyába lemenni! Nem kell mindent birtokolni, főleg ha a gépeden is meglehet digitális formában.

#441754 banyaiz Előzmény: #441745

Koszto papa nagy király volt. Van egy-két könyve amit egyszerűen nem tudtam megszerezni, már gondoltam rá kikölcsönzöm és elfelejtem visszavinni. :) De ennyire azért mégsem akarok lemenni kutyába.