Hová várhatja a Raiffeisen ha 820-on vette... remélem pár héten belül kiadnak egy 1000 HUF körüli célárat...!
Kezd izgalmas lenni a papír:D
Hová várhatja a Raiffeisen ha 820-on vette... remélem pár héten belül kiadnak egy 1000 HUF körüli célárat...!
Kezd izgalmas lenni a papír:D
Jelentős, az összes részvény közel 5%-ára rúgó kötésre került sor nemrég a Graphisoft Park részvények piacán. Az árfolyam 3%-os mínuszban, a forgalom 433 millió forintos.
A déli órákat követően egy jelentős, 527912 darabos kötésre került sor a Graphisoft Park piacán. Mivel ez a mennyiség az összes részvény közel 5%-ának felel meg, jelentős tételnek mondható a cég piacán. Üzletkötői körökből származó információink szerint a vevő és eladó brókercég személye nem ugyanaz, a vevő a Raiffeisen, az eladó az Equilor.
A részvények forgalma jóval átlag feletti annak ellenére is, hogy csupán erre az egy kötésre került sor (820 forintos árfolyam mellett) a nap eddigi részében.
Graphisoft Park (373/n.a. ezer EUR)
- A kihasználtság 85%-on stagnált, de 2012 első negyedévben új bérlők érkeznek 87%-ra tolva a rátát;
- A bevétel új csúcsra futott;
- Mivel a költségsorok mindegyikén sikerült megtakarítani; az EBITDA is eddig nem látott magasságban van;
- a menedzsment így tovább emelte az idei bevételi és eredményvárakozásait;
- a növekedés a jövő évben is folytatódhat;
- a lejáró banki kötvények egy részéből Richter átváltható kötvényeket vett a társaság.
Nagyon jól tartja magát, más kissebb papírokat gyakorlatilag lemészárolták (felezés/harmadolás) az utóbbi másfél évben, ez meg rendületlenül 800 tájékán.
Van, mert ebben is volt átkötés pár napja.
Érthetetlen számomra, hogy miért nem veszik, Pannunion helyett jó lesz valóban.
Mert ez nem megy 4 napig kiakadva mit a mediás papír, arra hogy megoldott a cég likviditása, nálunk az ilyen eredményt termelő papírokat elfelejtik a kisbefektetők..., de az intézményiek veszik! Legalább a pannunion helyett van alternatíva...:D
Kicsi a forgalom lehet, hogy a tegnap beírt 800-as vételt még meg kell várni hogy teljesüljön ...
Van még mny papír? lehetne róla értesítés ha elfogyott... ez év végére eltűnhetne állambácsi a pesti tőzsdéről...
Nagyon jó lett ez a gyj.
Nem is értem, miért ezt veszik a sok tolvajpapír helyett, amik nyereséget sosem érnek el.
Nem kicsit lett jó:D
Jó lenne ha elrugaszkodna a 800 as szintről! Ha nem akarnak valami giga beruházást, akkor illene egy ilyen jónak ígérkező év után osztalékot növelni! Egy jó kis cég a BÉT en csak kevesen foglalkoznak vele...
Huhh... Ez brutál jó lett.
http://bet.hu/newkibdata/108862248/GSPARK_IFRS_Negyedeves_jelentes_2011_Q3_2011.11.09.pdf
800 HUF 20145 db
Valaki tudna nekem infót adni, hogy a hazai cégek mikor kívánnak jelenteni? Most valahogy nem találok róla sehol információt!
Köszönöm!
Állambácsi elkezdte szórni a részvényt? 10óra után egy picivel Pannyban, ANY ban és itt is nagy kötések voltak ha állambácsi átlép %-os küszöböt akkor ugye neki is jelentenie kell...?
10:09:26
10:09:20
801HUF 64,345 db
801 HUF 92,987 db
Ma reggel is csak 780 volt pár száz vevő aztán jött egy 5K-s vételi megbízás! Már nagyon várom a jelentést...
Valamiért veszik 800 környékén elég szépen!
1-2 hete már bent állt vételen! Ma reggel kicsit késve rakta be - Concorde, srv, vagy Plotinus-
Támasztják nagyon...
Nem szeptember 5. volt az osztalék fizetés napja?
Nekem még nem jött pénz a számlámra, pedig jó lenne még egy kis RFV-re.
http://www.bet.hu/newkibdata/107834339/GSPARK_IFRS_Feleves_jelentes_2011_Q2_2011.08.08.pdf
Elég jó lett a jelentés! Az állami pakk miatt lehet csak bizonytalanság! Előre láthatóan jövőre is ki fogják fizetni az osztalékot és az emelése sem elképzelhetetlen, ha már csak ez a kihasználtsági szint marad az év végéig akkor is brutál jó lesz ez az év! Jó papír kár hogy ma pannit vettem ez helyett...
Én is azt látom, hogy az osztalék itt másodlagos. Eddig legalább is úgy tűnik. Holnap lesz az utolsó nap, majd meglátjuk!
Megint egy 100e db feletti pakk. Lenntartottak es most atveszik. Ha nem romlik a szentiment, meghuzhatjak, de sztem fokozatosan fogjak es nem esz nelkul. Osztalek itt nem jatszik bele sztem.