Az a 25% szerintem csak 18-20, de a lényeg, hogy megmondta.
Az a 25% szerintem csak 18-20, de a lényeg, hogy megmondta.
teljesen triviális h mi történik az amcsiknál, mondjuk időben le is írtam a tf-en h mi lesz, mielőtt még szétqrták...a lényeg azóta mentek 25%-t..ajéndék az ilyen
Szerintem is inkább felfelé megy a DAX a közeljövőben. Rángatások lesznek, skalpolási lehetőségekkel.
Visszavettem a tegnap reggel nyitott DAX shortot, 3 centet nyertem a tréden, a brokik többet. Fogalmam sincs mi lesz, ezért egyelöre cash. Rendben van, hogy Europa nagyon nics rendben, de nem tartom valoszinunek, hogy USA lassan éves csúcson, a DAX meg elsüllyed.
Nyitó tippet nyerte. Gratula. Én a DAX-ot figyeltem.
EUR/HUF: 309.30
Ma magyarországra jön IMF.
Szerk: elnézést, lefagyott.
na akkor: Futik csökkennek, EUR/USD is.
határidősök pakolják látva a kinti tendenciát, a remény rabjai, promptosok tartják Buxot még..
üdv doki!
a nyagyívű politika vitatkozásba én nem igen szoktam beleszólni
meghagyon a "nagyoknak" ĐĐ
pf-en rég voltál már, buxi is unatkozik
Oké.
én nem várok happyt nyitóban.
Forintunkat nézte ma reggel?
a mai nap lényege nem Berlusconi, hanem ez:
"Csökkent az infláció Kínában"
macika
írnál valami érdemit is, régebben ment az is , vagy itt csak a humort tolod ? :)
Az európai piacokra és a BUX-ra is 1.5-2% várok nyitás körül. Ennyit ér nagyjából a talján csődör lemondása.
1.5-2% Lupin Úr!??
Hogyan jön ez ki? örüljünk, ha 0.7%ot elérjük nyitóban.
Nulla körüli nyitó lenne ildomos kb. (nálam).
Vagy lefele gondolja?
Másfél-két százalék körül nyithatnak a piacok, aztán kezdődik a szokásos rángatás. Onnan aztán a hírek szerint megyünk. A profit taking és az SC ugyanúgy benne van a pakliban. Még mindig kaszinó az egész.
Néha nekem is lehet mázlim.