Regisztráció Elfelejtett jelszó

George E. Pataki és Lantos Csaba az E-Star Igazgatóságában

Re: nincs cím

#441637 Bendeguz Előzmény: #441623

Önnek Modoros Uraságnak ajánlom figyelmébe az RFV topicot, főleg az elmúlt hét vitáit. Ha tetszene szíves lenni elolvasni, nem kéne itt újrakezdeni ugyanazoknak a dolgoknak az ismételt elmagyarázását. Jelen esetben nem Julcsikára gondolok, hanem az első pár felvetésre, amint Rivotril is kifakadt. Csókolom, a további csodálatos szép estéket kívánom alássan mélységes tisztelettel.

-- én is tudok modoros lenni, ugye milyen "szép"?

#441623 Arsene Lupin Előzmény: #441620

Sajnos nem rendelkezem mélyebb szaktudással az érintett témában, de bizonyára ott van valami szakmai önérzet. Meséljem, úgy látom, Ön a terület szaktekintélye!

#441620 Bendeguz Előzmény: #441619

Csakhogy Juliska pénzért bármire képes, értsd krva, tehát a haszon reményében bárkinek odatolja a pcsáját. Így van ez a bankárokkal is.

#441619 Arsene Lupin Előzmény: #441611

Viszont a financial gang meglepően jó memóriával rendelkezik. Amúgy, ha valaki két évvel ezelőtt lekurvázta Juliskát, azt még idén sem fogják meghívni Juliskáékhoz vasárnapi ebédre.

#441613 hAliG Előzmény: #441611

Ex olyan mint egy dokumentációs tár, bármikor bárhonnan előhúz bármit:)

Van rá ideje ;)

#441599 Arsene Lupin Előzmény: #441590

Ez is telitalálat. Csak ő ügyesebben csinálja. Amúgy az OTP ugyanúgy egy sok éves haldoklási szakaszban van jelenleg. A 8000-es szinttől eléggé távol van már.

#441588 Arsene Lupin Előzmény: #441584

"Üzleti életben a kapcsolati tőke nagyon nagy előny, talán nem kell mondani, hogy sok minden ezen áll vagy bukik."

Erről a Synergon jut az eszembe.

#441585 susnye Előzmény: #441575

Szerintem a jelenlegi helyzetben nem a gyerek hülye, hanem a kiadó helyek száma csappant meg ill. fog vészesen apadni..

#441584 hAliG Előzmény: #441575

Így működik a világ, ha nem vagyunk a többiek előtt minimum egy lépéssel, akkor letaposnak..

Üzleti életben a kapcsolati tőke nagyon nagy előny, talán nem kell mondani, hogy sok minden ezen áll vagy bukik.

Semmi tisztességtelen nincs abban, hogy megnyertek két ilyen embert, ha abból mindenkinek haszna származik, nem utolsó sorban nekünk is kisbüfiknek!

#441583 Formerplayer Előzmény: #441575

1. Saját bevallás szerint is jó esetben fele-fele a találati arány..

2.Nem tudom, hallott-e a credit crunch fogalmáról....

Csak folytatva a hasonlatát:voltak olyan idők, amikor a hajóra feljutni az életet jelentette a hülyegyereknek. Ha nem sikerült, ülhetett a vonatra....

#441575 Arsene Lupin Előzmény: #441570

1. Azok a 30-40 forintok egy százalékok + tőkeáttétel.

2. Mr. Pataki és Mr. Lantos kapcsolatrendszerét elismerem, de az alkalmazásuk olyan, mint amikor anno csak protekcióval lehetett egyetemre benyomni egy hülyegyereket.

#441570 Formerplayer Előzmény: #441548

Bár első látásra valóban haszontalanabbnak tűnik ez a lépés, mint naponta háromszor ki-be ugrálni az OTP pozikból 30-40 megkereshető forintért, de megpróbálom elmagyarázni.

Ez a cég olyan iparágban tevékenykedik, ahol nagyjából 10%-os forrásköltség mellett tartósan 20-25%-os EBITDA/bevétel ráta mellett lehet növekedni.

Így a forráshoz jutás elsődleges fontosságú a cég életében. Ebben igen hasznos segítséget nyújthat a két új tag, mert

a, az USA központú Citibank elnöke a golfpartnere

b, a legnagyobb magyar bankokhoz van komoly szintű beágyazottsága....

Ha pedig a 30-70%-os arányt akarják tartani(saját/idegen tőke) a növekedés során, bizony az 5 számjegyű tartományban majd újra tőkét kell emelni. Ekkor bizony igen jól jöhet egy-két amerikai alap, amelyik ráadásul szeretne szívességet is tenni Mr.Patakinak egy-két USA-beli szívességért..Mivel nehezen elképzelhető, hogy Pataki nem fog rendelkezni valamilyen részesedéssel a cégben--akár opcionálissal is--, elég nehezen elképzelhető, hogy az árfolyam tartósan oldalazó, pláne csökkenő mozgást végezzen.

Nagyjából ennyi.....

#441569 Arsene Lupin

Remélem nem gondolja, hogy az én beírásom rontaná a cég tőzsdei megítélését.

#441568 Arsene Lupin Előzmény: #441552

Na látja, ez egy kulturált kérdés volt.

Én úgy látom, hogy ha egy fiatal cég már most külső, csak a tekintélyüket adni tudó embereket akvirál, az azt jelzi, hogy elfogyott a szufla, a lendület, az ötlet vagy a pénz. Lantos miatt az utóbbinak van elég nagy esélye.

Nem állítottam, hogy szétlopták vagy szét fogják lopni a céget, hanem azt, hogy az én véleményem szerint ez egy hosszú haldoklás első jele.

#441567 Arsene Lupin Előzmény: #441552

Na látja, ez egy kulturált kérdés volt.

Én úgy látom, hogy ha egy fiatal cég már most külső, csak a tekintélyüket adni tudó embereket akvirál, az azt jelzi, hogy elfogyott a szufla, a lendület, az ötlet vagy a pénz. Lantos miatt az utóbbinak van elég nagy esélye.

Nem állítottam, hogy szétlopták vagy szét fogják lopni a céget, hanem azt, hogy az én véleményem szerint ez egy hosszú haldoklás első jele.

#441553 zeeh_

Csak a véleményét írta le, mint anno Hathor, akit kiutálta(to)k az RFV topicból. Nem kéne mindenkinek nekiesni, aki nem rózsásan látja a helyzetet, meg kell hallgatni mindkét oldal véleményét. Idővel úgy is kiderül, hogy kinek volt igaza, de ettől még felesleges a másiknak nekiesni.

Tudom, kemény dolog beragadva nézni, amint olvad az ember pénze, én is átéltem ezt az Econetben (200 felettről negyedelt), de ettől még nem haraptam le senki fejét azért anno, mert leírta a nekem egyébként nem tetsző (naná, mivel be voltam ragadva) véleményét.

Próbálj meg lazítani és ne nézd annyira a pozid, csak feleslegesen idegesíted magad. Tenni ellene nem nagyon tudsz, előbb-utóbb fordulni fog.