Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Arsene Lupin

Re: Ma

#441396 Waszeitung Előzmény: #441322

Vagy tépnek vagy borítanak,de sztem könnyen lehet hogy ma irányt választunk esetleg 1 napon túlra is...

#441392 Arsene Lupin Előzmény: #441300

Mindenütt megvoltak a tegnapi csúcsok, sőt. Ha nem jön rendkívüli pozitív hír, akkor innen csorgás és profit taking.

#441322 Arsene Lupin Előzmény: #441300

Ha esetleg olyan hír jönne az olaszoktól, hogy a talján csődört lapátra teszik, akkor durva rally indulhat Európában.

Ma

#441300 Arsene Lupin

Úgy fél-egy százalékos pluszban kezdhetünk, aztán a hírek alapján mehetünk akár a tegnapi csúcsok fölé is. Ha nem jön rossz hír, akkor a jenkik megpróbálhatják a másik két fő indexet is a szent szintre felhúzni.

Re: Le és fel

#441247 Arsene Lupin Előzmény: #441135

Imádják a jenkik ezt a 12K-s szent szintet. Tekeregnek rajta, de az utolsó órában lehetnek még egyéb perverz dolgok is.

#441135 Arsene Lupin Előzmény: #440916

Zártunk mindent. Nem jött össze a pluszos BUX, de az OTP-n azért lehetett fogni. Megvolt le is, a fel is, csak egy százalékkal lejjebb tolva a vártnál. Odakint nyalogatják a DJIA 12K-t, lentről is, fentről is, de durva hágásról azért nem beszélhetünk..

#440961 Arsene Lupin Előzmény: #440916

Eltelt egy óra a globális f*sással. Több lett az egy százaléknál. Nagyjából ez lehet az alja. Innen mehetünk nagyon lassan, de felfele. Előbb a DAX fúj egyet a reggeli eltaknyolás után.

heti

#440932 Borska

Idegesség az van. Negativ nyitás---- pipa,pozitív zárás----kiderül.

Véleményem szerint az elkövetkező másfél két hét arról szól hogy eurusd 1.34-33 / hatibux 15600-700 / sp 1150-60

Lupin Úr,gondolom globális hangulattól függ a poziiránya,de hol az a szint ahol hatival fordulna,vagy stoppolódna?

Le és fel

#440916 Arsene Lupin

Továbbra is idegesek a piacok, a görögök még ma is huncutkodhatnak egy kicsit, de az olaszok és a franciák ma is előszedik a palacsintáikat otthon.

Úgyhogy az elején valószínűleg lesz egy kis realizálás, eshet Európa és mi is úgy egy százalékot. Aztán ahogy jönnek a hírek, változhat az irány. Ha nagy gebasz nem lesz mégsem, délután jöhet az enyhülés, és a jenkik megint elkezdhetik a szent szintek ostromát.

Mai tipp: negatív nyitás, pozitív zárás.

Re: A fenékhalászok nagy napja

#440842 Arsene Lupin Előzmény: #440834

"Olyan müncheni-egyezményre emlékeztető déja vu érzésem van"

A müncheni egyezménnyel kapcsolatosan már én is írtam két hete. Más a probléma, mások a körülmények, de ugyanolyan naivan állnak a dologhoz a politikusok.

#440834 Sigorszky Előzmény: #440823

"...az egész nyugati világnak, felfogásnak katarzisra van szüksége, hogy ráébredjen a lényegi valóságra, sajnos. "

Csakhogy megint nem fog, sajnos, vagy csak túl későn ébred majd és akkor is hiába. Olyan müncheni-egyezményre emlékeztető déja vu érzésem van az egész helyzet kezelését illetően, csak most az adóssághegyekkel és a pénzoligarchia által szándékosan és mohón előidézett buborékokkal kell szembenézni. Ne legyen igazam.

Persze, hogy szükség lenne katarzisra. Meg leginkább józan észre.

#440823 lagwagoner Előzmény: #440820

"Kell ott is majd egy katarzis."

Ennek a mondatának külön örülök, hogy megemlítette. Müller Péter szerint az egész nyugati világnak, felfogásnak katarzisra van szüksége, hogy ráébredjen a lényegi valóságra, sajnos.

#440820 Arsene Lupin Előzmény: #440816

A részvénypiacok szerintem emelkednek a hírre pár napig. A kötvénypiac bonyolultabb, azt nem tudom.

Én speciel nem hiszek a francia ígéretekben. Kell ott is majd egy katarzis.

#440815 Arsene Lupin Előzmény: #439693

Újabb megszorítások jöhetnek Franciaországban

http://www.portfolio.hu/gazdasag/ujabb_megszoritasok_johetnek_franciaorszagban.157909.html

Ahogyan várható volt, a görög buli után előkerült a francia palacsinta is. Sarko nincs könnyű helyzetben, választások jönnek, a megszorítások pedig politikai öngyilkossággal érnek fel. Amúgy a franciák világbajnokok a sztrájkolásban.

Szegény Sarko a héten még azt hitte, hogy egy szinten van Angelával, most meg lecsúszott az öregedő talján csődör szintjére, aki szintén most csomagolta ki a rejtegetett sz*ros palacsintáját.

A piacok pár napig biztosan pozitívan fogadják a hírt. Sztrájkhullámok esetén viszont újragondolják majd a dolgot.