Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#440464 Grizzly Géza Előzmény: #440435

Márpedig az jelentős különbség. Emlékszem a 10k-n úgy mentünk át,mint kés a vajon...

Most ezt várhatjuk egy darabig.

#440435 hAliG Előzmény: #440420

Annyiban bosszantó az egész dolog még, hogy ugyanilyen SnP-nél (1260 környéke) az E-Star 9500 Ft környékén volt.. és nem sok minden változott azóta a cégnél..

#440433 vincentlauria

kitartás, nekem is vaskos bukóm van, de tudom lesz ez vaskós nyerő is még, és nem két év múlva, hanem hamarabb. Keményen, tökösen!!!

#440427 Legend81

Megértelek, hogy borúsan látod a helyzetet, de szerintem ez nem olyan sötét most. A kis kedvencünkre nem volt jellemző a limites emelkedés, vagy ha volt ilyen 2 éve 7K-nál, akkor egyből korrigált. Amikor kitartóan húzták az árfolyamot, akkor minidig mérsékelt 2-5%-kal mentünk de egy hónapon keresztül.

Persze akkor még Formerplayer rajzolta a chartot, így az ő ízlését szoktuk meg.

#440420 Grizzly Géza

Kitartás. Én is emésztem magam,pedig tudom,hogy semmi értelme. Annyi pénzem lehetne mint a szemét,ha nem tartom meg az rfv-t,így meg para,hogy mi jön még...

Csőd? :) na jó csak vicceltem...

Mindjárt szilveszter és jön egy új év,új lehetőségek,majd csak lesz valami. Egy tanult kollégám szerint olyan még sose volt,hogy sehogyse lett volna.

Fel a fejjel.

#440419 panpeter

Majd ha jobb és bal oldalról is eltűnnek az 50 db-os pakkok, és lesz érdemi forgalom, akkor lehet bizakodni. Addig mozi.

#440379 Nessuno Előzmény: #440325

Hmm, 7 ezernél van az 50 napos. 6300-nál meg az elmúlt 1 hónap sávjának az alja. Mire odaérünk az 50 napos is ott lesz, de akkor nem fogok örülni. Ha viszont a 6300-at átviszi, akkor jön az 50 napos, ergo e kettő közé beszorulhat. Aztán majd jön valaki vagy valami (mondjuk egy nov. 25-i gyj.) és kiemeli 7k fölé.

Persze ez csak agyalás, de elméletileg lehetséges lenne.

5,8-on én is magamévá te…

#440374 SZETO99

5,8-on én is magamévá tettem most egy kisebb pakkot..aztán most már májusig rá sem nézek :-)

#440322 zeeh_ Előzmény: #440311

Nagy orrú nyúlbélák úgysem merik leönteni, csak hogy provokáljam őket egy kicsit. :))

Látom, működik a hangulat befolyásoló hírgyár, már az olasz kormány bukásával riogatnak.