Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Újból longban

#440679 Arsene Lupin Előzmény: #440500

Kaszinós volt a long melletti döntés, de úgy néz ki bejött. Jelen állás szerint lesz görög egységkormány és nem lesz népszavazás. Hatalmas rallyra azért senki se számítson. Egyrészt a görögök még csak ígérgetnek, és hát Angela is megmondta, hogy őt csak a tettek érdeklik. Másrészt kicsomagolták a talján palacsintát, és bizony penetráns szaga van. Aztán itt van még a felettünk lebegő leminősítés. Bár elkezdtünk cimborázni a financial ganggel, még bármikor leszúrhatnak minket.

Amúgy Angela nagyot alkotott az elmúlt hetekben. Leordította Sarko fejét a telefonban, aki éppen lebabázó feleségét hátrahagyva rohant hozzá, ahol aztán megkapta a következő adagot. Összehozott egy kompromisszumos megoldást Brüsszelben, bealázta a digó csődört, és bemutatta a nagy lóf*szt Papandreunak. Ennek ellenére otthon nagy eséllyel el fogja bukni a választásokat.

Re: Glenn Gould - Bach Goldberg Variations, BWV 988 [Aria - 11]

#440566 Sigorszky Előzmény: #440540

Köszönöm, ismerem, ebben a 2 műfajban (Bach és zongora) ő a legjobb. Persze ez ízlés dolga, nem olyan egzakt, mint mondjuk EURHUF shorton 200E-t realizálni. (Ez utóbbit egyelőre csak szeretném...)

Re: Titkos alkuval menekül meg a forint és Magyarország?

#440560 Előzmény: #440549

"A Takarékbank elemzője arra is felhívta a figyelmet, hogy miközben Románia két hitelminősítőnél is már a bóvli kategóriában van, Magyarországot pedig még csak leminősítés fenyegeti, a CDS-árazások tekintetében Románia sokkal jobban áll."

Gyarmati státusz.

Re: nincs cím

#440555 Frontin Előzmény: #440506

Végre egy opera kedvelő! Jómagam is nagy kedvelője vagyok az operának, ráadásul Puccini a kedvencem. Én José Cura tolmácsolásában szeretem a legjobban, elképesztő "krapek".

#440533 Sigorszky Előzmény: #440516

Nagyon szívesen. Kitűnő előadás, nekem a karmester P.-nál még nagyobb kedvencem. Persze ő is! :)

#440516 Arsene Lupin Előzmény: #440506

Köszönöm, a hétvégén végignézem. Nem akármilyen szereposztás, a rendező sem kutya. Pavarotti 79 körül volt a csúcson.

Én most épp ezt longo…

#440506 Sigorszky

Én most épp ezt longolom, úgy értesültem itt értékeket kedvelő emberek vannak...

Mindenkitől bocsánat az off miatt!

Re: Na, most merre?

#440417 Sezlonrugo Előzmény: #440404

Az elözö hétvégén megérte shortban ülni. Ebböl vagy az következik, hogy ezen a hétvégén nem érdemes, vagy az ellenkezöje.

#440411 Sigorszky Előzmény: #440404

Kezdenek elszomorodni valóban, talán a shortban történő kivárás megérte az izgalmakat, remélem a szokásos pénteki para most a görögök miatt egy kicsit még eltúlzott is lesz. Bár ne kiabáljunk el semmit, mindig jöhet kutyára kamion.....

#440404 Arsene Lupin Előzmény: #440225

Na, megvolt a délelőtti emelkedés, aztán eldőlt a mai irány is. Úgy néz ki, hogy mindenütt leginkább cashben akarják kibekkelni a spekik Zeusz vidám fiainak esetleges hétvégi agymenéseit.

Na, most merre?

#440225 Arsene Lupin

Tegnap a jenkik eldobták az agyukat, és a görög visszakozás ürügyén gyorsan meghágták a szent DJIA 12K vonalat és a többi szent szintet is alulról nyaldossák. Ázsiában is bedobták néhány pörgető pirulát a spekik. A futik alapján Európa is pluszban kezdhet. Úgyhogy benne van a pakliban némi emelkedés délelőtt.

A nagy kérdés persze az, hogy ki mennyire bízik a hellén pajtások szavában. Merthogy a hétfői nyitásig lehetnek újabb huncutságok. Aki várt már hajnalban előre rendelt görög taxisra, az óvatosabb. Angela sem naiv pipi, neki is csak a tettek számítanak.

http://www.elemzeskozpont.hu/content/görög-népszavazás-németország-számára-csak-tettek-számítanak

Itthon kiderült tegnap, hogy Gyurka és a Bankszövetség országos cimborák. Érdekes a kerályi udvar közeledése és barátkozása a tegnapelőtt még leköpködött financial gang hazai sameszaival. Ennek ellenére a fejünk felett lebeg még a leminősítés.

A délelőtti emelkedés, mondjuk 1 százalék, az nagyjából biztosnak tűnik. Aztán, hogy mi lesz később, az majd kiderül. Nagyobb megrántás esetén bedurranhat egy SC, mert azért kinyíltak rendesen a shortládák. De a vége lehet egy józan realizálás is. A G20-on is mondhat valaki valami csúnyaságot.

Amúgy érdekes figura ez az Obama gyerek. Azt nyilatkozta, hogy a világ legnagyobb baja most az európai pénzügyi válság. Mintha nem is a jenkik robbantották volna be a budit 2008-ban. Örülök, hogy fekete, meg jópofa a két nagy lapát füle, de ritka sz*r elnök.

Re: DAX

#440146 Arsene Lupin Előzmény: #440135

El kell, hogy keserítsem, de a Black Friday a Thanksgiving Day utáni nap. Tehát 22 nap múlva lesz. Szerintem adja fel, a Húsvéttal már ne is próbálkozzon.