Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#440144 taresz Előzmény: #440141

Nem baj. Ha az ember,úgy gondolja, hogy elmondja a véleményét, akkor tegye azt névvel. Ha kell minden személyes adatomat publikálom. Mi fog történni? Semmi. F@szbúkon küldenek üzenetet? Lesz@rom.

#440129 Primo Előzmény: #440126

Talán azért,hogy a CC értesíteni tudja az ügyfeleit a hétfői vételről.

#440126 Bendeguz Előzmény: #440123

Miért jó péntek este közzétenni? Továbbá addig még 3 hét... kész örökkévalóság!

#440115 Bendeguz Előzmény: #440108

Akit idegesít, hogy az E-star a Facebook-on is jelen van, az ne olvassa tovább a hozzászólásomat.

Ezt kommentelték az egyik felvetésre:

Kérdező:

"Üdv! Rosszak voltak a kérdések, hogy nincs rá válasz? (Bár fentebb részben megkaptam.) Valami azért kimaradt: új projekt(ek)? Volt róla szó, főleg kötvénykibocsátás környékén. üdv.

October 26 at 4:52pm"

E-star:

"Zsolt, szerintünk minden kérdésre válaszoltunk, nem is röviden...ami az új projekteket illeti azokról nyilván nem beszélhetünk, mindig jó pár projekt van a csőben, haladunk a stratégiánk mentén. Időnként nagy ugrással, időnként kisebbekkel. Üdv.

October 26 at 5:52pm"

#440108 Primo Előzmény: #440096

Köszönöm a válaszokat! 60% mínuszban vagyok,nem adok el 7k-n.Nem vettem magamra ez nem Neked szól.

#440096 Nessuno Előzmény: #440095

Mindenesetre a 7k-t kéne szignifikánsan átvinnie, különben szó se lesz itt emelkedésről. Addig viszont simán korrigálhatna. Kár, hogy ennek itt sokan nem tudnak most örülni...

De ha valaki ma vett és 7k-n eladja az már szép nyereség! Miattuk is nehezen megy majd az emelkedés...

#440092 Mancs Előzmény: #440091

Bocsánat, ez a 45napos. Stooq-on néztem meg, ott MA45 van. Ez is használható egyébként. Mindjárt megnézem az ma50-et is.

#440091 Mancs Előzmény: #440083

Hát, most nálam 6880 körül van, ez a mai eséssel holnap még lejjebb jön de ha valóban fordul, akkor is kb. 6700-ig még le fog ereszkedni. Attól függ, megáll-e az esés, mert ha nem, nyilván tovább fog az árfolyammal süllyedni, de akkor már nem az ma50-et fogom elsődlegesen nézni, hanem fibót és a mostani csökkenő csatorna alját, amelyek kiváló pattanós szintek lehetnek.