hati 119 db konti.
Kérdés csak annyi, hogy a kancsal miniszterünk zseniális pénzügyi csapata adja vagy valaki más? :)
Majdnem 30 ezer db és 163 milla forgalom.
Nem bánnám, hogy amikor befejezték, akkor vagy 3 napig felső limitre tennék.. Bár ez csak álom, mert akik most kapnak, azok úgyis megakasztják majd, rögös lesz a felfelé vezető út nagyon.
Kezdek rászokni a stop használatára.
Szerintem 1-2 év múlva csak mosolyogni fogsz a jelenlegi helyzeten. Türelem, ne nézegesd annyit az árfolyamot.
h a fwd p/e-t ne is említsük. v bármelyik másik értékalapú mutatót.
Ennyi talán már elég volt:
http://www.kephost.com/images4/2011/11/3/r96cjtuldth63pdyz6u8.png
ehhez képest magas a forgalom:
Időszak Napi átlagforgalom (Ft)__ Átlagár
5 napos 19.212.065________6 158,5028
30 napos 20.150.860_______6 632,6088
180 napos 57.460.053______9 174,2066
RSI hetesen 20.92
Még a válság legmélyebb bugyraiban sem volt ilyen.
Szép lesz innen a 20k :))
Sziasztok!
Ahogyan néhány napja már vizionálom alakul a fordulat. Stoppal 5500-5600 között visszavettem az átlag 6700-on kistoppolt pakk maradékát (mert ügye már tegnap is csipegettem) és még egy keveset :D
Picit már túladott a papír, forgalom is alakul, a hívők hangulata is a béka segge alatt. Nincs más hátra mint előre :D
A papírok 1%-a se forgott ma, szerintem nem tudjuk meg.
Aki tud valamit, ne tartsa magában!
Létezik az az árfolyam, ahol nyomok én is egy all int :)
(Mondjuk, ahhoz még esnie kéne.)
Roppant kíváncsi lennék arra, hogy ki adta ma ennyire és kinek.
A vagy a megszokott kis "jópofi" cselezés. A végére meg előveszi a kis készletét... Remekül szórakoznak, eddig az eladóit vették meg pillanat alatt könyvön kívül, most egy kicsit a vételinek adtak el pillanat szintén könyvön kívül.
Én az önkéntes nyugdíjpénztáramat készülök felszámolni mérgemben. Lesz kb 4 misi. Mire megérkezik a lóvé,már lehet,hogy vehetek 1000db-ot is. Remélem többet nem :(
Eladok egy ingatlant, hozom a zsetont! Alig várom, hogy az E-star anyaszentegyház nagy templomi perselyébe önthessem :)
Ja,nem árt picit megpihenni,végülis naponta esünk 4-5%-ot,ma idáig 6-ot,kell egy kis erőgyűjtés(és hittársakat sem ártana toborozni..) :)
:(
Elvileg az, mint tavaly ősszel, de ne kiabáljuk el. Úgy tűnik, elfogyott mára a pakk, nincs több 5500-as átadás már egy ideje.