Regisztráció Elfelejtett jelszó

Stocklandyard.hu fejlesztései

Re: nincs cím

#448483 Kriszti@n Előzmény: #439878

lassan aktuális lenne egy olyan szűrő, ahol ki tudnék jelölni embereket, akiknek a hozzászólásait nem akarom látni :) tudom ne olvassam el ami nem érdekel, de ez azért mégsem ugyanaz :)

#439878 Kissherceg Előzmény: #439875

Üzleti taktika része az ami zajlik, majd egyszer a jövőben megérti, ha arra sor kerül. Tegnap leírtam, hogy tavasszal tervezek forrást bevonni.

#439875 Arsene Lupin Előzmény: #439869

"nézze ez már kezd olyan sztori lenni, hogy ha van kalap rajta, ha nincs."

OK. Ha nem kér a megjegyzésekből és tanácsokból, akkor nem lesznek.

"Az csinálom, amire kapacitásom van. "

Ha csak hobbinak tekinti a dolgot, akkor rendben van a dolog. Ha üzletet akar csinálni belőle, akkor szerintem rossz a a megközelítés. De bedugulok.

#439869 Kissherceg Előzmény: #439843

nézze ez már kezd olyan sztori lenni, hogy ha van kalap rajta, ha nincs. Az csinálom, amire kapacitásom van. :)

Spade no para meglesz oldva. :) A gépen több vpn is fut, azért kell még erősebb vas.

#439852 Spade Előzmény: #439790

Milyen gépen (proci,Mhz,memoria) fut a server ?

Nem kell újraíírni, be kell állítani még egy gépet és szétdobni a forumokat a támák (1 plusz if ) szerint a látogatottságnak/terhelésnek megfelelőn, más gépen futó adatbázisra, és máris nem akad ki, elvileg 4 részre kéne szabdalni de az már nagyobb befektetés...

#439843 Arsene Lupin Előzmény: #439835

Ha szűkösek a fejlesztési kapacitások, akkor nem egyéni igényeket, hanem tömegigényeket kell kielégíteni. Elő kellene szedni a termékmenedzsment előadások jegyzeteit.

#439834 Arsene Lupin Előzmény: #439790

Lehet, hogy mégis csak el kellene fogadni az ajánlkozó befektetők segítségét. A site kiemelkedő értéke a fóum. A többi csicsa és kiegészítők máshol is megtalálhatók, még jobb minőségben is. Ha nem támadás volt reggel, akkor az a 262 látogató a fórumra volt kíváncsi, nem pedig az FX táblázatokra.

#439790 Kissherceg Előzmény: #439765

Hali,

adatbázist kell újra írni, mert túl nagy a fórum. Kb 450.000 hozzászólás van benne és azt bombázza párhuzamosan minden felhasználó. A problémáról tudok, csak iszonyat költség a javítása.

#439765 Arsene Lupin Előzmény: #439757

Amúgy az nem megoldható, hogy első menetben csak egy fapados fórum töltődik le, az összes csicsa és kiegészítés csak később, ha a felhasználó kéri?

9 körül hirtelen 262-re …

#439757 Arsene Lupin

9 körül hirtelen 262-re nőtt a látogatók száma. Érdekes. Nem lehet emögött valami betámadás?

Re: overheated!!!

#439756 kelvin Előzmény: #439753

Na ez a valós idejű adatok jobb oldalt jobb ötlet, mint a fórumok alá eldugni, de mégis odatennék egy valami logót, hogy szembetűnőbb legyen.

Szépen halad az oldal egyébként, végre valami fejlődés!

#439753 lagwagoner Előzmény: #439740

Hú, én szégyellem magam, de lemaradtam. Mik azok ? :-))

Amúgy csak konstruktív kritikát fogalmazunk meg, hogy minél többen tudjanak a bannerekre klikkelni egyidőben!

#439748 Chaby Előzmény: #439740

hiába vannak bővítések, ha órákig nem lehet normálisan használni a fórumot :(