Ez az 5x40 a könyvben olyan mint egy névjegy. Hahó , itt vagyok, én vagyok., így szoktam szórakozni. Bekaphatná a névjegyét.
Ez az 5x40 a könyvben olyan mint egy névjegy. Hahó , itt vagyok, én vagyok., így szoktam szórakozni. Bekaphatná a névjegyét.
5500-on pakk átadás megy vagy srv szerintem. Nagyon deja vu érzésem van, a tavaly őszi 7500 körüli pakk átadás ugrik be a mai napot látva.
Remélem nem srv, mert az félig alátámasztaná a múlt heti megszólalásomat, amiért kaptam a fejemre.
Rivotril hol van????? Dobj csak egy X-et ha olvasol.
5500-on srv? Valaki támasztja az 5500-at.
Nagyon repkednek a tételek, de 5500 alá nem tud bemenni.
szvsz azért tartják lent bármi áron, hogy ha jön a bóvli kategória, akkor még jobban be lehessen zúzni.na onnan aztán tényleg pepe01 szavaival élvre "egyszer kell egy jó vétel az életben" lenne az a papír. persze akinek még van pénze.
S&P is eldönthetné már, hogy megyünk a bóvliba vagy nem. A tököm kivan, hogy amiatt is ez esik a legjobban. Az egész világ baját egyetlen részvényen verik le, a többi csak maszatolás.
Lassan igen, már nem kell sok hozzá. A nagy kérdés az, hogy innen pattan vagy megy tovább le a mélybe.
célár lassan pipa.
első pakkom innen van, aztán 6600, 7500, 9k 10K és még egyszer ez a sor csak az esésben... hááát, nem valami biztató, 5000-nél kistétel, 3800-nál allin..
Amennyi pénz ott elment, nem lehetett nehéz előszedni belőle 200 misit, hogy üzemeljen tovább a mesegyár. :)
Alighanem a 447 db-os megkapja a pakkot 5500-on mindjárt. Olyan, mintha pakk átadás menne 5500-on.
Érthetetlen valóban, de nem ez az egyetlen. Ott van pl. az Est Média, ami ki tudja milyen módon, de tőkét emelt 200-on, közben meg nem tudni, hogy miből fizetik ki az adósságokat és persze az árfolyam megállíthatatlanul megy fel. Az az igazi bóvli, meg a Hybryd és társai, de ezt adják ész nélkül már mióta. Kíváncsi vagyok, hogy melyik fundamentális hír fogja megfordítani és mikor, hol.
A gyorsuló esés trendforduló közelségét jelent(het)i!?
Itt azért már kezdenek nagyobb mennyiségek előkerülni, van nagyobb vevő. Kérdés, hogy az eladó ki és meddig akarja még lenyomni.
Hova be nem verik... nem gondoltam volna. Túl van a felezésen. Talán nem is láttam igazán ilyen alacsonyan mióta figyelgetem az árfolyamát kb 2010.05-től.
5500-as tételeket látva olyan érzésem kezd lenni, mint tavaly ősszel MNYP parában 7500 körül.
Egyelőre nincs az a mennyiség, amit 5500-ért ne lehetne megkapni hulló kés alá beállva.
Sanszos, hogy most kiesik az eddigi csökkenő csatornából (még nem esett ki), aminek alja nálam valamivel 5000 fölött van. Innen még fordulhat. Ha nem, akkor megy a következő fibószintig, amely 3800-nál van. Ez a mozgás már egy, a 2008.őszi összeomlással lenne egyenértékű. Valószínűbb, hogy az 5450 körüli fibó vagy a csatorna alja legalábbis rövidre megfogja és pattanhat.