Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: DAX

#440135 macika Előzmény: #440122

várj! a fekete péntek a most volt!

tudod amikor kint 80% árleszállítások vannak és a jenki őrültek 4 bevásárló kocsival rohangálnak az "akciós" áruk közt, ledöntve az összes eladó a lábáról

egyébként olyan a szar a hangulat mindenhol, hogy arra már sokan elkezdtek vásárolni, mint a vakmacskák!

idehaza meg majd ha a shortfólió 1400-as sp-t fog írni a címlapon akkor kell félni megint.

egyelőre most rémhírekkel táplálja a megrettent halhatóságot, ha néha van is 1-1 jó hír annak a végére mindig kérdőjelet tesznek. figyeld csak meg ĐĐ

Jól értem, hogy mi kamat…

#440128 Bakiba

Jól értem, hogy mi kamatot emeltünk a múltkori tartásunkkal? Így még a végén mindenki elégedett lehet, érdekes ez a huf és kötvény pályára:)

#440104 macika Előzmény: #440042

maga meg itt dobálja a megrettent hallgatóságnak a skalpbaltákat?

pont most a márton-napi libák előtt?

papa : egyébként meg nemsokára hálaadás van a pulykásoknál, gondolom azok is inkább az ajándékok vásárlásával vannak elfoglalva, mint a sell gomb nyomogatásával.

Re: A fenékhalászok nagy napja

#440085 banyaiz Előzmény: #439916

Előjönnek a balhéban EUR zóna hibák, hogy nincs egy menetrend ilyen esetekre. Gondolom ezek után majd kidolgozzák mi az eljárás, ha egy ország legyengül, nem hozza a feltételeket, hogyan lehet könnyes búcsút venni tőle.

#440032 Arsene Lupin Előzmény: #440016

Én most a BUX és OTP felrántásban vagyok érdekelt, de a jenkiknél is megy tovább a felfele korrekció. Tele van a világ t*ke már a görögökkel.

#440016 Sezlonrugo Előzmény: #439983

Lehet egy felrántás napokon belül, ha nem is ma, S&P 1300-on simán nem lepödnék meg.

Vagy maradhatunk az 1200-1260 sávban karácsonyig.

A Bux nekem nagyon extrém sport, de lassan a Dax is az. A reggel óta 300 pont emelkedésben vajon mennyi volt a bennfentes információ a kamatcsökkentésröl?

#439983 Arsene Lupin Előzmény: #439975

Nagyon szép, gratula. Nekem is voltak sikeres hati és OTP billentéseim ma, de lehetetlen volt beírni őket, állandóan elszállt a szerver. Jelenleg egy felrántásra várok zárás előtt.

#439916 Előzmény: #439751

Nem tudom, hogy hogyan fog lezajlani, de az látszik, hogy elegük van a görögökből, és ennek most már végre hangot adtak. Azért elég furcsa volt eddig az a hozzáállás, hogy gyakorlatilag a görögök csóválták az EU-t, most végre a helyükre lesznek téve. A lényeg meg ezen van, nem a hogyanon, szerintem persze.

#439767 Arsene Lupin Előzmény: #439763

Van a világban sok egyéb palacsinta is. Azokat is lehetne ízlelgetni, de most inkább mindent a görögökre kennek.

#439751 banyaiz Előzmény: #439685

Igen csak hogyan fog ez az egész lezajlani? Mert tételezzük fel feltesznek egy általános kérdést maradjunk e az Eur zónában vagy vmi hasonlót. Megszavazzák. Utána elkezdenek valamit csinálni amire megint nagy lázongás stb, és állandóan az lehet napirenden, hogy már megint nem teljesítik a számokat stb.

Eddig azon az állásponton voltam , hogy bent lehet tartani őket, de ez a népszavazás váratlan bedobása már inkább arra billenti nálam a témát, hogy a legjobb kirakni őket, akármit szavaznak. Ha azt, hogy kilépnek az még jobb.

#439735 Kissherceg Előzmény: #439716

no igen, végül is Cipruson is nagy a szeretett a két nép között... Hát azért egy török beavatkozást nem viselnének el jól a hiú balga görögök...

#439729 Előzmény: #439716

Vicces latin mondás, ami illik ide:

"Graeca fides, nulla fides."