Javítsatok ki, ha tévedek, de a közkéz nagy része alapkezelőknél porosodik, ez a 27% a valódi, piacon forgó mennyiség. Bár ennek szerintem csak töredéke forog valójában.
Javítsatok ki, ha tévedek, de a közkéz nagy része alapkezelőknél porosodik, ez a 27% a valódi, piacon forgó mennyiség. Bár ennek szerintem csak töredéke forog valójában.
hát az lenne méginkább furcsa, ha a bosszú népe egy Hargita népe nevezetű hírforrásra hivatkozna
Ha már megjelent,bocs,most néztem az rv tulajdonosi összetételt, 45 % kökézben,nem 27 % körül volt ez nemrég ?
Az jó, mert akkor tuti kizuhanunk a világűrbe! Viszem magammal a mieleci gázmotort, hátha el tudom cserélni a zufókkal.
Nekem még arra is van forgatókönyvem, ha a Föld megszünik forogni. :-)
:)))
nincs. szektás vagyok, várom az 50 ezres célárat 2015-re.
Már 8000nél is nagy lóvét termel a papír :D
Nem kell izgulni, ugyanis a kis közkéz előnye, hogy a kapitalizáció tupírozására könnyen fel lehet mutyizni a rv. árát.
de arra is van forgatókönyved, hogy mi lesz, ha 3 éven belül már nem lesz többé 9k sem?
A mai naptól kezdve a bekerülési átlagom közelebb van a 9-es számjegyhez, mint a 10-eshez.....meglátjuk mire lesz ez elég.
Elnézést a néhány évtized ,hónap akart lenni,még jó hogy nem évezredet tévedtem a nagy "görög"
parám miatt!
Hasonló cipőben járunk,de én később és sokkal magasabbról vettem! Néhány évtizeddel később
nem hittem volna,hogy megint "Odüsszeuszék" miatt kell paráznom! De nem ők az igazi fő felelősek.
Hanem akik,úgy gondolták,hogy a világ majd eléldegél, kölcsönökből,ők meg majd a (kevesek) a
hatalmas kamatokból. Itt jön a képbe most az E-STAR is ! Gondolj bele abban a világban ahol nem létező
"erdőkkel" kereskednek, milyen érzés lehet,ha megjelenik egy dolgozni akaró "erdész"! És ez a
vállalat dolgozni akar,ez a legnagyobb probléma az ő szemükbe!
http://hnepe.files.wordpress.com/2011/11/11110107.pdf
Ja és furcsa, hogy a shortfolion ez nem jelent meg. Igazából nem is tudom miért furcsa...
Jó hír, még élnek az E-staros fiúk! :)
http://bet.hu/topmenu/kibocsatok/kibocsatoi_hirek/108781349.html
Mennyi lett a záró?