Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#438862 Lxrose Előzmény: #438610

Ha elkerülte volna a figyelmedet, az OTP mostanában bővített egy jelentősebb pakkal. Hogy miért venne 15%-kal drágábban? Mert ők - ahogy látjuk - nem pár napos spekire veszik, ahogy a 2750-es jegyzésük is megvan még. Az utolsó mondatoddal kapcsolatban meg csak rájössz, miért írtam.

#438786 exmnbs1 Előzmény: #438779

"80 milliárdos becsült vagyonával a negyedik helyre rangsorolt vállalkozónak."

rfv kapitalizáció kb 20mrd

de remélem neked lesz igazad és nem érdekelt fél ő sem

#438779 Formerplayer Előzmény: #438768

Ó hogyne..Hirtelen lett 200 millájuk,majd hirtelen "valaki", aki állja a kb 500 milliós éves költségeket...

Ja, és nemrég fejezték be a jelenlegi stadion rekonstrukcióját...

A Hungest fölött pedig már nem ő diszponál. Erről Sim...lis emberek tudnának bővebb felvilágosítással szolgálni...

#438778 exmnbs1 Előzmény: #438763

tavaly voltunk az egyikben

kinn még 3 csillagos egy közeli hirdetőtáblán, de felújítás után 4csillagos lett

a képen ami alapján választottam úgy nézett ki mint egy görög szálloda, a helyszínen alig ismertünk rá

a vacsoránál a pincér el akarta játszani hogy nem félpanziót rendeltem

nem csodálom ha ki akart belőle szállni...

#438775 exmnbs1 Előzmény: #438763

még 2007-ben adtak el Sopronban egy hotelt

vételi opciója volt a svájci cégnek, de nem realizálódott a link szerint

konkrét megtörtént eladást a választás után nem látok

#438763 Formerplayer Előzmény: #438759

Adtak-e el belőle értékes darabokat a választások után?

Kellett-e stadiont építenie,menlevélként?

#438750 xmann Előzmény: #438748

sőt, extrém esetekben csődbe is tudnak menni...nem hiszem hogy ez várna az rfvre de ha az folytatódik most magyarországon amit eddig csináltak akkor ők is sok más céggel együtt nagy bajba kerülhetnek

Re: Gyergyó, Zugló

#438749 taresz Előzmény: #438744

Nem írtam sehol, hogy hinni kellene Neki, sőt otthagytam a tévedés lehetőégét is. Én jelenleg is szívesen olvasnám Hathor írásait, de érthető okok miatt ez nem fog menni. Nem mondom, hogy vak követője lennék, de olvasnám.

#438748 xmann Előzmény: #438658

Az RFV-nek esze ágában sincs kivonulnia a tőzsdéről, hiszen maga a sztori is jelentős részben a tőzsde miatt jöhetett létre: ha elhiteted hogy sokat ér a papírod, akkor sok pénzt tudsz bevonni a cégedbe, és abból még több pénzt tudsz csinálni. Emellett ugyanez megy ugye párhuzamosan a kötvényprogrammal: ha elhiszik hogy visszafizeted akkor be tudsz vonni sok pénzt, abból tudsz fejleszteni és abból tudsz nőni meg visszafizetni majd.

a bibi ott van, amit a concorde is leírt: egy elcsesződő tőkepiaci környezetben a forrásbevonás lehetetlenné válik (még a magyar állam kötvénye sem kell nemhogy RFV kötvény meg részvény) így megáll a fejlődés és ez veszélyezteti a korábban pénzt betevőket (kötvényesek , részvényesek is). Ezért is írtam korábban hogy az ilyen tőkepiaci forrásbevonásra épülő hit/hitelpiramisok rendkívül sebezhetőek: romló tőkepiaci környezetben könnyen tud nagyon sokat esni az árfolyamuk

#438744 Bendeguz Előzmény: #438741

Ne hasonlitsd Hathorhoz. Neki respektje, neve es arca is van. Illuzio nagyon meggyozo es magabiztos, de nem tudom miert kene hinnem neki.

#438741 taresz Előzmény: #438733

Lehet, hogy téved, de azért megfontolandó amit ír. És azt szemmel láthatóan tudja, hogy mit ír. Csak óvatosan azzal a hülyézéssel. Emlékezz csak Hathor-ra aki majdnem keresztre lett feszítve a 8,2k-val. Hol is tartunk most???

#438733 Grizzly Géza Előzmény: #438596

Illuzionista!

Te egy cionista kém vagy,aki beférkőzött az értelmes magyar emberek klubjába...:) Látom,jótékonyan borul föléd a szellemi leárnyékoltság légmentesen záródó búrája...:)

Told vissza a triciklit a pf-re,ott még biztos megeszik a hülyeségeidet...:)

#438728 Formerplayer Előzmény: #438610

Hagyd már ezt a sületlenséget. Több sebből vérzik a sztorid:

1. OTP-nek semmilyen érdeke nincs lenyomni az árat..A "rókaszeműt" nem érdekli ez a cég...

2. Felvásárlás?Kiszorítás? Soós Cs.-nak közel 40%-a van, 7,5%-ra él az opciója, magammal együtt pedig közel 3%-ra "látok rá" s a külföldiek is lojálisak a cégvezetéshez..Én biztos nem szavaznék ellenséges kivásárlók mellett...:-)Ja és az igazgatóságban is az általa hozott emberek ülnek..A közgyűléseken a 40%-a gyakorlatilag a jelenlévők 90%-át szokta jelenteni.....

3. Leisztinger örül, hogy lyuk van a...örül, hogy megúszta a börtönt, cserébe kellett egy kis ingatlant fejlesztenie Miskolc környékén, na meg a HungestHotels felett sem diszponál már...

4. Milyen indokkal kellene Soós Cs-nak beengednie bárkit is a cégbe? Egy pillanat alatt Lengyelországba lehet helyezni a központot, s az árbevétel nagy része is külföldről jön...Itthoni zsarolási potenciál egyre csökken, novembertől meg nem hiszem, hogy Patakival bárki is ujjat merne húzni..Ez az "aprópénz marad a kispályásoknak" duma meg igen vicces...

#438675 exmnbs1 Előzmény: #438669

az aranytojót takarmányozni kell

majd q3-ból többet tudunk

időnként forognak kv-ek, immár 97.xx-en, eladót nem látni

új hitelről nincs hír