ha 50-nél zárnám a felét, akkor már nyerő lenne :-)
szóval csináltál egy kis lét, aztán most már pénzt is keresel :)) azért mazda 2 még megvan? :)
Én magamban nem szoktam nyomogatni, csak valaki mással :-))))))))))))
Bocs ezt nem hagyhattam ki :-))))))))))))
egyébként fejből vágom a támaszt a dowban 6525 :-) (havi)
Ha ez törik akkor csak fibók lesznek
hercegem mar nem vagyok broki...:)
csak ugy magamban nyomogatok...
dow-t most nem nézem.
Most élesben eur usd 1 perces kötögetést csinálok :-)
vedd meg a piacot, akár ügyfelek pénzével is :)) 7200fölé vissztesztelhetne vagy s&p a mérési rést betölthetné valóban..
downak 6500rol kene pattannia, legalabb is lelki szemeim elott....:)
Igazad van rosszul fogalmaztam, inkább úgy fogalmaznék, hogy kiváló r/r aránnyal lehet most belépni. Persze akinek van bátorsága (nekem nincs, meg különben is shortom van rajta :-)
Trendmant kérdezd :) Elvileg utólag derül ki hol van az esés hullám alja, de magyar piacra majd megnézzük. Fejből pasz, melo helyen vagyok.
tavaly kielemezted, hogy a hullámok szerint esés mértéke után annak 50%os fibojáig van pattanás. Legyen onnan short sztm :)
Trenddel szemben nem lehet nagy biztonsággal poziba lépni.
Ez csak illúzió !
Van egy minimális támasz, amit bármikor elmoshat a következő földindulás !!!
Longozodni nagy biztonsággal, most lehet (most van támasz közelében 3624)
Bár én maradok a shortnál 3650 alatt szigorúan
Nagyon bizonytalannak tartom a poziba lépést most, mert fele-fele eséllyel jöhet korrekció is, meg beeshet akár 3200-re a Dax!
Láttunk már nem 1x olyat, hogy igazán nagy elmozdulások akkor valósultak meg részévényben/indexben, amikor a TA indikátorok már hosszabb ideje korrekciót valószínűsítettek volna !
Ez aztán elmaradt-kitolódott és az eddigieknél intenzívebben folytatódott tovább a trendirányú mozgás !
Én csökkentettem a shortomat, de a felét tartom tovább !