Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: Gyergyó, Zugló

#438594 Pubertas Előzmény: #438592

uccsó off tényleg-Te kezdted:-)) az biztos h nem vagyok a súlycsoportod, főleg nem ego tekintetében:-))))) de azé vicces, h egy igazi nagyágyú, mint te, (azaz aki annak mondja magát) ilyeneket ír:-)) lehetek madrid is:-))))

Re: nincs cím

#438593 Illuzio Előzmény: #438591

Miért csak ez a szempont?Venni akkor kell,amikor az ember azt érzi.Nekem más a habitusom,nekem ez a meglátásom,nem én akarok egy céget olcsón felvásárolni,én csak úszni fogok az árral,amikor eljön az ideje.Az életben elég egy jó beszálló,ez még itt ezen az áron nem az.Former már 2,5k-nál tulajdonos volt.Ő jól szállt be.

#438592 Illuzio Előzmény: #438589

Figyelj ne menjünk ebbe bele,ez nem PF.Te nem az én súlycsoportom vagy.Te egy"nagyobb horderejű befektetőnek,spekulánsnak"számítasz.Pubi te vagy madrid?

#438591 Pubertas Előzmény: #438579

Ezt mikortól tudod? beírhattad volna korábban is. Gyanítom csak olcsón akarsz venni.

#438590 Illuzio Előzmény: #438586

Miből gondolod hogy jóslat?Nézz kőrbe,mi az ami nem a rókaszemű és csapata tulajdonában van?Nem csak a bankos pénz a pénz.!Ha az országban elutazol valahova,mindenhol felvetődik a neve.

#438589 Pubertas Előzmény: #438583

Bocs -off: ha ilyen baromságot állítasz Madridról, akkor látszik hogy nem ismered. Senkinek sem mondta hogy vegyen. méghogy a kezükre játszott.

#438583 Illuzio Előzmény: #438577

Az etetésre,a süket fülekre,a fanatizmusra.Meg lett mondva,mi lesz a vége.Akkor ki is tiltott a PF. a semmire,de ők akkor érdekeltek voltak az emelkedésben!Real meg a kezükre játszott!!!Minden heppi,és ez így van jól.Sokan buktak,(kis emberek) az viszont nincs jól.Ennek a sorsát az előbbi hsz-ben leírtam.Ez is be fog igazolódni,bármilyen fájdalmas is.

#438579 Illuzio Előzmény: #438575

Az OTP beszállása +0.5-1 k,lesz az alja.!Onnan várható újra emelkedés,a tulajdonosi struktúra viszont megváltozik.Mennyi is volt az OTP beker ára?

#438575 taresz Előzmény: #438547

A "csorda effektus" nem csak felfelé igaz. A többit zeeh_ leírta.

Nem tudni mi indul be 6k alatt. Valaki írta, hogy nagy tételek vannak bent vevői oldalon. Ahogy betették, úgy ki is tudják venni.

Ne tudjuk meg mi van 6k alatt.

#438568 Illuzio Előzmény: #438513

Eltűnt a bejegyzés,ezért csak röviden,neked.Focistának sohase higgy.(madrid)Panny csak 1.5K felett.Ebben a rv-ben nincs se támasz-se ellenállás,csak lelki tényező. Ilyen forgalom mellett csak nevetséges pici,pici spekuláció.

#438554 Előzmény: #438533

"A fórum egy olyan közösségi funkció, megoldás, amely esetében a fórum felhasználói írhatnak egymásnak és olvashatják egymás hozzászólásait bizonyos témá(k)ról."

Amennyiben nincs olyan funkciója , hogy segítséget nyújtson a vételi , eladási, vagy tartási döntésekben, akkor mitől E-star fórum?! Csak az ugyanolyan papírral való kereskedés a tagság lényege? Akkor miért nem pl. E-star részvényesek főző tanfolyama? Vagy E-star részvényesek a bőrbetegségek ellen? Stb.

#438553 pepe01 Előzmény: #438547

szia

Te nem olvastad amit tegnap írtam Ta alapon? eddig tickre bejött és várom a kiteljesülést.

#438550 zeeh_ Előzmény: #438547

Sok mindenben nem, de ha abból indulunk ki, hogy a bluekban pánik bedobások lesznek ilyen esetben valószínűleg, akkor erre is át fog ragadni a pesszimista hangulat. A lenyomó eddig előszeretettel meglovagolt minden kis esést a nagyobb beadásokkal, bóvli esetén szerintem még nagyobb pakkokat dobna be.

Meglátjuk, jó lenne elkerülni a bóvlit, mert az a felelősen gondolkodó emberek Ft megtakarításait értéktelenítené el. De ez már nem az E-staron múlik, nem ők kormányoznak.

#438547 Bendeguz Előzmény: #438543

Rendben, elfogadom a meghívást!

A leminősítés szerintetek miben érinti az E-start? Mert szerintem sok mindenben nem, de örülnék ha kifejtenétek.

#438543 Kiss Zoltán Előzmény: #438534

Sajnos "Mari" néni növelhet a céget fundamentális alapon,ha valakik mindenáron az árfolyam

leverésében érdekeltek !( egyébként 6200-on egy részt vissza vettem,és ha 15000 ezer lesz

az árfolyam küldök egy meghívót a borospincémbe! Jó lenne ha 2011-es évjáratú bort ihatnánk

jövő év végén !

#438540 taresz Előzmény: #438534

Megvárhattad volna a jövő hetet is. Leminősítenek minket szerinted mi lesz? Csak ezért adtam el. Ha kell ugyanott visszaveszem. Ha nem minősítenek le, akkor nem gondolnám, hogy bemegy tartósan 6k alá.

Re: User irtás

#438536 taresz Előzmény: #438296

Nekem sem, de feltételezem rám gondolt. Ha kereskedni nem is fogok vele,de beállítottam egy sms árfolyam riasztást 12430-ra, hogy ne felejtsem el mi a dolgom. Bár szeretném, de mostanában nem fog csörögni a telefonom ez miatt.