Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#438534 Bendeguz Előzmény: #438530

Ez a példa nem igazán szemléletes, ha Mari néninek megnőtt a kínálata, értelemszerű hogy csökkennek az árai. Ami lényeges, hogy az ár csökkenésével a bevételek nem csökkennek, épp ellenkezőleg.

Nagyon szeretném elhinni, hogy ez volt az alja ma és jön végre a fordulat. Annyira bízom benne, hogy ma is vásároltam. Hozzáteszem NEM technikai alapon vettem bele, hanem a fundamentumok miatt.

Re: Gyergyó, Zugló

#438533 Lxrose Előzmény: #438435

Nem tudom, ki mit vár el egy ilyen fórumtól, de szerintem az az illúzió, ha valaki azt hiszi, hogy az itt szerzett ismeretekkel lesz majd meg a karácsonyi ajándékra való. Szerinted mivel lehetne az ilyen embereken segíteni? Mert szerintem max. azzal, hogy amikor megkérdezik, hogy vegyenek-e részvényt, hogy meglegyen a karácsonyi ajándékra való, akkor azt mondjuk, hogy nem.

#438530 Kiss Zoltán Előzmény: #438521

Én is kipakoltam az utolsó darabig ! De amit ezzel a részvénnyel csinálnak az számomra

érthetetlen! "Mari néni kimegy a piacra és azt mondja:kétszer nagyobb lett a telkem a

bevételeim négyszereződtek, az almámat meg csak fele áron veszik"Ki érti ezt !

#438529 Kiss Zoltán Előzmény: #438521

Én is kipakoltam az utolsó darabig ! De amit ezzel a részvénnyel csinálnak az számomra

érthetetlen! "Mari néni kimegy a piacra és azt mondja:kétszer nagyobb lett a telkem a

bevételeim négyszereződtek, az almámat meg csak fele áron veszik"Ki érti ezt !

#438521 taresz Előzmény: #438507

Én azért a biztonság kedvéért hétvégére eltakarítottam az egész pakkot.

#438520 Janicroft Előzmény: #438513

Én 917-ért vettem még 2009-ben, azóta se sokszor volt felette, amikor meg ott volt akkor meg bíztam benne hogy megy az 1400 felé... :-DDD

Na mindegy, lesz ez még jobb is, csak az E-Star árfolyam "jöjjön rendbe", összeteszem a két kezem.

#438513 panpeter Előzmény: #438498

Panny-m volt rengeteg, de még "időben" kiszórtam. Maradt rajta vagy 10% nyerőm úgy hogy 40 is lehetett volna. Ha nem adom el, akkor sem lenne akkora a bukóm mint itt (890-nél dobtam).

Úgy néz ki minimumra köt…

#438500 Fornit

Úgy néz ki minimumra kötik. izé..kivette

#438498 Janicroft Előzmény: #438491

Remélhetőleg itt még mindig több esélyed van egy szép nyerőre, Erzsikében benne csücsülök vagy 2,5 éve, nem sok haszna volt, sőt.

Azért ez az éves minimum az E-Starban most odatett az én lelkemnek is, eddig valahogy nyugtattam magam hogy lesz*rom a vastag bukót, de valahogy ez a mai nap más :-(

#438491 madA_ Előzmény: #438480

Nem csak az árfolyam szánalmas, hanem az egyenlegem is. Éves minimum. Szégyen. Átjöttem pannergyből ide, miután ott lefeleztem magam, majd itt sikerült azt is felülmúlni. Bravo.

#438480 panpeter Előzmény: #438475

Azt viszont, hogy miért nem teszi s eggbe valaki (aki megtehetné) azt én sem értem. Ilyen szánalmas forgalomnál nem lenne nehéz.

#438475 panpeter Előzmény: #438462

Mióta nem iszok, esik. Elgondolkodtató...:)

Minden esetre szépen pakolják egyik zsebből a másikra. Egyik önti a másikra, közben felszívnak egy csomó részvényt. Tegnap beálltam venni 105 db-al. Eladóiról átállt 17db vevőire felém. Gyorsan ki is kaptam a megbízást. Ugyan ez megy most. A 17 a jel. Amíg ennek a ****skodásnak nincs vége, nem veszek.

#438472 Előzmény: #438462

Ejnye no, mindig csak a szórakozáson jár az eszed! Költözgetni , utazgatni?! Dolgozni kell , KÖLTÖZTETNI!!! (a pokolba)

Év végéig?

#438465 Sumerologo

Ha ez így megy tovább, mi lesz az év végi adó optimalizálási időszakban? Bele sem merek gondolni...

#438462 Grizzly Géza Előzmény: #438457

:)

Meglennénk nélküle,bár a szőr-csont-fog-nyál-körömadó után ez már semmiség... Az elfogyasztott rénszarvas után fizetendő további agancs-hús,kalória-adóról már nem is beszélve(bár ebből levonhatom az üldözés alatt elfogyasztott kalóriákat)... A barlanghasználati díjat nem is értem,hiszen az enyém,abban az országban ,ahol még 50valahány adót fizetek,de nem baj:))

Majd elköltözök és lesznek a nagyorrú és barna macik az országban és eltartják egymást,ha akarják....