Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RFV

Re: Gyergyó, Zugló

#438457 Előzmény: #438455

Igen igen, csak a Rogán féle barlang rajz, meg cseppkő adó adó ne lenne...

#438455 Grizzly Géza Előzmény: #438443

A panelnál jobb...:) Jó a hőszigetelés,,rágjuk a husit-csontot,lájkoljuk a lánymacikat,mit nekünk központi fűtés,gázmotor,korszrüsítés...

#438435 Előzmény: #438426

úgy értettem, hogy például a Nemzet papírja az OTP ok nélkül produkál okozatokat, mert az alap ok tükrében pont 2 forintot nem érne, ahhoz képest rövid távon okok rángatják.

E-Star ügyben nagyon régen semmi olyan ok nem merült fel, ami pozitív okozatot generált volna. Mondták x dologra, tájékoztatnak, nem tették meg. Mondták a Lengyel szerzeményre, vagyonelemeket eladnak, néma csönd. Nem ellenére mondom, csak felesleges embereket hamis illúziókban tartani, ebben a pillanatban. Meglehet, két hét múlva nagyon jó üzlet lesz venni, ki tudja, de az elmúlt hosszú hónapokban csak kisember tolták bele a pénzecskéjüket, nem sok sikerrel. A tulajdonost is biztos megviseli, hogy egy cégben óh mi borzalom, nem 7 milliárd haszna van , csak 4 , de talán azt kéne óvni, aki a gyerekeknek a "karácsonyi pénzét" tolta be. Tudom, az élet kegyetlen, aki nem tud veszíteni, az ne tőzsdézzen, mert egy címeres ökör( luzer), de azért ismerjük el, ezek felszínes rossz dumák, és főként nem egy olyan fórumra valók, ami elvileg azt a célt szolgálná., hogy segítsünk egymáson, hogy az a karácsony ne okozzon anyagi megterhelést, a példánál maradva.

#438426 Lxrose Előzmény: #438420

Rövid távon sincs ok okozat nélkül. Az már más kérdés, hogy szerintem az ok nem a cégben keresendő.

#438420 Előzmény: #438413

Lehet reménykedni, okoskodni, teóriákat gyártani, ellenség képet festeni, de ennyi idő után én úgy gondolom, nem az a hibás aki lealázza, hanem az, aki okot szolgáltat rá, és hagyja. Bár nem vagyok egy nagy szakértő, de azt gondolom, a tőzsdén ilyen hosszú távon nincs okozat ok nélkül.

Attól még hosszú távon lehet jó, de most valami gáz van egy idő óta, szvsz.

#438413 Lxrose Előzmény: #438390

A cég célja az 500 millió eurós kapitalizáció 2015-re. Nem tudjuk, ezt mekkora részvényszámmal gondolják, de akkor majd nem lehet ezt játszani, amit most, hogy pár millióval ide-oda teszi bárki. Fenti szám alapjáról pedig a cég gondoskodni fog szerintem. Van, aki most kételkedik abban, hogy a cég képes lesz a mostani profitot is triplázni valaha?

#438406 Pubertas Előzmény: #438399

cool, akkor ez most jó v nem jó hír? mindenki eladta abból a bandából. ..lehet hogy nekünk? még jó, hogy csökkentettem a pakkom.

#438390 Pubertas Előzmény: #438386

Még a végén kiderül hogy tényleg csak lufi volt az a 12 k , akkor aztán szopóágon leszünk sokan. most még reménykedünk h lesz ez még 13-14 k.

#438386 Pubertas Előzmény: #438380

Ja, télleg. Akkor az van, hogy felmutyizták? Vagy most mi van ezzel? Mert annak nem sok értelme van,h belevettek aztán eladták relative kicsi haszonnal.

#438380 Lxrose Előzmény: #438353

"Akkori megkereséseinkre nem, csak cikkünk megjelenése után árulta el Papcsák Ferenc, hogy részvényeitől megvált az előtt, hogy az eszközkezelő bevásárolt volna az E-Starból. Sőt, a március 12-én vett E-Star-részvények, Istók Ede utólagos - két héttel későbbi - közlése szerint már nem voltak a Zuglói Eszközkezelő Kft. birtokában."

Eszerint eladták, nem?

#438353 Pubertas Előzmény: #438330

Végül is az jó hír, hogy kvára bevásároltak E-Stárból. Vajon megvan még az a majd' 100 milla értékű papír? Reméljük nem ők borítják:-)))

Meg azt is jó lenne tudni, mi a céláruk, mikor akarnak kiszállni belőle.:_)) addig tartjuk mi is.

#438337 Bendeguz Előzmény: #438330

már 10 milla a forgalom, durvul! :)

közben ahogy látom, a mi oldalunk visszatette 6300-ra.

#438330 Bendeguz Előzmény: #438325

"...A részvények kapcsán Várnai úgy vélte, hogy talán nem véletlen választás volt az E-Star. A korábban RFV elnevezésű cég papírjaiból ugyanis Papcsák Ferenc - vagyonnyilatkozata alapján - rendelkezett kétezer darabbal, csakúgy, mint az ügyletre létrehozott Zuglói Eszközkezelő ügyvezető igazgatója..."

Nem kispályások.

Re: User irtás

#438324 Janicroft Előzmény: #438321

Remélem azért ez nem következik be, egyébként sem az indikátorok alapján kereskedik le ezt a papírt. Egész egyszerűen arról van szó hogy viszonylag jelentéktelen forgalmakkal oda rakják most az árfolyamot ahova akarják és úgy tűnik most lefelé vezet az út. A kérdés az hogy meddig..

Re: User irtás

#438321 Pubertas Előzmény: #438316

Amikor 6000-ről leesett 1000 környékére, az ugye hatodolás. Ha ez 12 K-ról hatodol, akkor még betöltheti a 3k környékéről hátrahagyott rést..nem? Durva tudom, de én már el tudom képzelni ezt is...