Regisztráció Elfelejtett jelszó

Random Capital

Re: nincs cím

#438602 matgab Előzmény: #438573

Ah, látom! Ugyanaz, mint 2008-ban, csak akkor nap végén csinálta... Megint Soros?

#438573 Csusza Előzmény: #438566

Szerintem az OTP-ben történt dolog miatt, de ez csak tipp, megyek hatiba olvasni.

#438561 hosszhuszár Előzmény: #438558

Szerintem túl van spilázva, egyszerűen, ki akarják vizsgálni mi történt ma, broki okoskodás, esetleg határon kívülről, vagy technikai probléma...

és ugye ez nálunk ennyi ideig tart...

#438558 matgab Előzmény: #438556

Lehet, hogy a BÉT arra számít, hogy jövő héten leminősítenek?

Mert ugye ha egy leminősítés miatt pánikesés lenne hirtelen, akokr bezony az összes jelenleg bent lévő stop az hip hopp aktíválódna és mindjárt lenne még további esés...

Így meg akkor ha nincs stop (de az illető azt hiszi , hogy van, csak nem olvasta a közleményt) akkor nincs azonnali esés.

Ez most mi a bánat, amit…

#438555 Csusza

Ez most mi a bánat, amit kaptam ma tőlük? Vagy csak én nem értem igazándiból?

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a BÉT határozata alapján 2011.november 2. napjától visszavonásig, STOP LIMIT és STOP PIACI típusú ajánlatok megadására határozatlan ideig nem lesz lehetőség. A Kereskedési Rendszerben lévő inaktív STOP LIMIT és STOP PIACI ajánlatokat a BÉT visszavonja. A korlátozás feloldásáról határozatban dönt majd a BÉT.

A BÉT határozatát az alábbi linken olvashatják.

http://www.bet.hu/newkibdata/108752367/StopLimit_StopPiaci_2011_10_28.pdf

Kérjük, hogy az ajánlatok megadásakor a fentieknek megfelelően járjon el.

Tisztelettel,

Random Capital Zrt.

Tehát egy darabig semmi stopos megbízás, csak piaci? Bár tudom, ez BÉTes téma...

#438407 Waszeitung Előzmény: #438280

Felhívod őket,bemondod hogy mekkora összeget,elkérik a jelszót elköszöntök...kb fél órán belül visszahívnak,elkérik a jelszót újra bemondod és ennyi,13h-ig intézed akkor másnapra a számládon a pénz.

#438402 Csilla76 Előzmény: #438280

én telkózni szoktam, rendesek és gyorsak. ha egy óráig telefonálsz, másnapra a számlán van a pénz frankón.

#438317 holnor Előzmény: #438280

nm látom sehol. a gyikban ezt írják:

Átutalási megbízást telefonon (06-1-501-3300), e-mailben (info@randomcapital.hu ), vagy faxon (06-1-700-2900) adhat, a Random Capital Zrt. rendszerében rögzített bankszámlaszámra. Munkatársunk minden esetben visszahívja Önt a rendszerünkben rögzített telefonos elérhetőségén a telefonos jelszóval történő beazonosítás érdekében.

http://randomcapital.hu/gyik.html#2_7

Nem tudja valaki, hogy h…

#438280 kelvin

Nem tudja valaki, hogy hogy tudok kivenni pénzt, ekkora balfsz nem lehetek nem találom sehol sem a netboonban.

Köszi

Re: ..............:)

#432471 holnor Előzmény: #432430

én szinte kizárólag a Netboont használom, de csak megerősíteni tudom Csuszát: a rendszer stabil, megbízható.

#432435 Csusza Előzmény: #432430

Szerintem igen, nekem eddig minden korrekten működött, nagy forgalmak mellett is, persze ilyenkor itt is kicsit későn érkeznek a visszaigazolások, az zavaró lehet. Bár én randit használok, a netboomon még nem kereskedtem.

Az ügyfelekhez való hozzáállás nem hasonlítható a KBC-hez. Szerencsére...

A Randit mondjuk kicsit fejlesztgethetnék, annak örülnék. (elsősorban grafikonokra gondolok, lehetne statikus/dinamikus, szinezhetőség, forgalom praktikusabb kijelzése stb)

#432430 feketemelos Előzmény: #432391

Csak annyi , hogy bejött-e nektek érdemes átmenni szerinted ? Az árak miatt gondolom igen , a működésre értettem. Elérhető e a rendszer és itt nem a telepített változatra gondoltam, korrektek-e ?

#430954 zeeh_ Előzmény: #430951

Én se értem, hogy az XP-t miért hagyták ki, pedig még mindig többen használják, mint a Windows 7-et és Vistát együttvéve szvsz. Amúgy meg nem sok baj van velük, csak ezzel a problémával kezdhetnének valamit.