Kissherceg, erről jut eszembe: lesz interjú Egonnal? Volna pár kérdésem hozzá.
Kissherceg, erről jut eszembe: lesz interjú Egonnal? Volna pár kérdésem hozzá.
KBC még venni akar? :)
http://peti.lb.kbcequitas.hu/q/210883/index.htm
Bírom Egont, állandóan Elliotot, fordított és mezei fej vállakat lát mindenhol. :D
Csak par megjegyzest maszatolnek ide, ha megengeded. En ugy erzem, hogy az Estar lett a magyar tokepiac »meghatarozo« szereploinek az ellensege. Amikor mindenki rozsazinben latott mindent akkor az arfolyam epp 12K-ig szaladt fel. Akkor meg sokan kritizaltak Soos Csabat, aki emlitette, hogy az arfolyam eloreszaladt. Pont ezt a helyzetet hasznaltak ki (bodult befektetoi hangulat), hogy letorjek az arfolyamot tokeattetelesek kirazasaval, folyamatos negativ hirekkel. Shortfolio, de talan meg a napi gazdasag is elen jart a lejartasban mikor hullocsillagkent neveztek az Estart.
En 3700 Ft ota kovetem a papirt es amit en latok az egy rendkivul gyorsan de ugyanakkor szervezetten novekedo ceg, ami reg egy sikersztori lenne Amerikaban, Nemetorszagban csak eppen Mo-n nem.
Egyebkent lehet, hogy furcsan hangzik, en pont most latom rozsaszinben az Estart: ujabb (talan) soha vissza nem tero beszallo, uj igazgatosagi tagok, terjezkedeshez szukseges szakemberek toborzasa, az elnyert projektek lezarasa, bizonyos uzletagak eladasa es meg sorolhatnam…Teny es valo, hogy a ceg mostanaban nem kommunikalt olyan dinamikusan, mint tette azt korabban. De kerdem en, szamitott volna valamit is shortfolioval meg a concorde-os hejak szeme elott? Nem hiszem…Hogy a Facebookra irtak? Hala az egnek hogy a FB oldalra toltak egy kis infot, mert azt legalabb nem tudjak elferditeni. Es ezen nem kell csodalkoznod, talan meg a smile-okon se.
Na igen, egy alapkezelőnek tényleg nem kellene a részvény alját keresni. Egyébként is ki fordítaná meg a mozgását, ha nem egy nagyobb szereplő?
kicsit elkeseritő, hogy ma is ennyire alulteljesitőek vagyunk...
Valahogy nem értem az alapkezelőket, hogy ha 10.000-ért jegyeztek egy csomó részvényt, mert hittek benne, akkor most mi a francért nem vesznek egy kicsit hozzá, legalább jobb lesz a beker átlaguk...
De olyan egy kicsit az egész forgalom, mintha ez a részvény masszivan senkit nem érdekelne.
Pedig milyen szép lenne, ha igazolnák a negyedévesben majd a mi elképzeléseinket... Na bilibe lógott a kezem...
Sajnos viszonylag sok tapasztaltabb embertől hallottam itt negatív véleményt a céggel kapcsolatban.
Kifejtenéd, hogy kik ezek és milyen olyan véleményt fogalmaztak meg, amelyek kiállták a tények próbáját?
Ha leminősítenek minket, akkor biztos megküldik ezt is lefelé, hiába nem érintett annyira. Hozzáteszem olyan társaságtól várják a hedge fundok a "jó" hírt, akik tavaly áprilisban mondták meg a görögökről, hogy nem kellene oda befektetni. :-) Utólag biztos nagyon ügyesen kielemzik, hogy mit kellett volna másképp csinálni, de szerintem az egész rosszabbul működik, mint az időjárás előrejelzés.
Teljesen egyetértek. Sőt, nekem szimpatikus, hogy nem kapóznak a "konzervatív , hitelkes?? hírcsatornáknál" mint a shortfólió és társai, hanem használják azokat a csatornákat, melyeket más világcégek is...
Csak annyit, hogy ha a miniszterelnöknek lehet a Facebook-on kommunikálni, akkor szerintem az E-Star menedzsmentjének is lehet. El kell fogadni, hogy új szelek járnak és aki ezt időben észreveszi és használja, az többet nyerhet.
Bocs,nem,Rivotrilnak ment,Te a hivatkozás lennél..:-)
Nekem írtál privit? Mikor? Sztem eltévesztetted a címzettet nem?
Ha ezt az írást összeveted azzal, amit privátban írtam neked, remélem rájössz végre, hogy mit kell tenned....
Ugye nem gondolod, hogy mindenki őrült, aki szembe jön az autópályán...
Asszolúte egyetértek Kelvinnel (amit erre válaszolt).
Az még mindig nem derült ki, h azért parázol, mert rövidtávon szükséged van a betolt pénzre, vagy csak gyengék az idegeid a charthoz? :)
Hogyne lenne bizalom? Ha nincs bizalom, nincs eredmény se, nincsenek számok. Ha nem lett volna bizalom, hogy emeltek volna tőkét 10 ezren? Bizalom kell, de nem elvakultság, szektásodás. Ha nem kenyérre kell a tőke, akkor kár idegeskedni fél év mínuszban. A TBSZ számla úgyis csak 4 év múlva jár le :)
Géza,
Sajnos nem könnyű mindig objektívan szemlélni a saját pozíciót, nekem sem sikerül mindig.
Pedig ezt kell csinálni, mert hosszú távon csak így lehet keresni.
Egyébként Bobolcsai bácsinak erre saját törvénye is van:-)
"Avagy Bobolcsai bácsi 5. törvénye
1. Kezeld szkeptikusan a pozíciódat, részvényedet – ne szerelmeskedj vele, nincs érzelem vele.
2. Mit jelent ez? – számszerűsítsd azt, és úgy is kezeld.
3. Mit jelent ez? – akkumuláció, disztribúció, támasz, ellenállás, stop, stop vétel.
Ennyi"
Hajrá.
nem a bizalomról beszéltem
El kell vonatkoztatni a reményeket a tényektől. Nem bízni kell egy cégben, hanem ahogy Te is írtad az eredményességére kell koncentrálni.