szívesen :)
chfhuf nincs sajna :( de boldog vagyok a módosítási kérésednek :)
Szóval a jobb oldal még bővül ha jól értem a célzást.
Kellene még EURGBP és GBPUSD ezek elég alapok, illetve sztem CHFHUF sem ártana
Én értem, hogy ez szép és jó volna, de most leírom még egyszer. Jobb oldalon túl sok minden lesz és minden oldalon betöltődne... :)
Ennyi instrumentum elég vagy grafikonok menüpont alatt legyen ott még több?
Sztem pl a szavazás mehetne le és helyére a 4 fő devizapár egy tovább a többi devizához opcióval tökéletes lenne.
Alapvetően nem a görgetés, hanem a hely a probléma.
Adj a véleményünkre, Nekünk csinálod a lapot nem Magadnak. :D
jobb oldalon túl sok minden lesz és lefele kellene akkor is görgetni. Itt átlátható és informatív :) Illetve, nem akarom, hogy minden oldalon megjelenjen.-egyelőre
Na, azt jól elrejtetted, szerintem senki sem veszi észre magától. (én sem, bár ugye ne belőlem induljunk ki)
Tényleg át kellene lökni a jobb hasábba.
Másik: az normál, hogy ha az adott instrumentumra, keresztre klittyentek, akkor új lapon a fórumot nyitja meg? Ennek értelme semmi sincs szerintem.
Nem valami grafikonnak kellene megjelennie, vagy az nem lesz?
(fogjam be már a pofám?)
tetszik, de nem oda tettem volna, hanem jobb oldalra, mint anno a bét realok voltak
itt a kutya sem fogja látni és keresni sem
Remélem tetszik az új fx megjelenítés a topikok alatt. :)
Én vagyok az admin is, így egyelőre nem. Sorry
Herceg, meg lehetne oldani, hogy a https linkeket is automatikusan konvertálja a motor? Valószínűleg nem nagy változtatás.
Köszönjük, illetve én köszönöm - remélem megoldja a problémát :)
hali egy hete 250 felett is stabil volt. Nem tudom mi történt, de annyi jó hírem van, hogy hardverre költöttem még és tovább erősítem.
Valóban, 70 látogatónál gyors, 100 fölött gyakran leszakad.
Pont akartam írni, hogy úgy látszik, mintha 100-as userszám felett (alsó számláló) borulna meg nagyon a rendszer, az alatt viszonylag stabil, de afelett nem.
Elég gyakran van internal server error. Belső hiba van, túl sok új user vagy külső támadás?
hűha az nem pompa... no egy restart
Én ma nem találtam problémát. Mióta van?