Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: User irtás

#437753 kelvin

Őszintén sajnállak, hogy így jártál, de az egész csak pszichológia és idő. Van egy olyan mondás, hogy nincs rossz trade, csak türelmetlen trader. El kell dönteni, hogy mit akarsz? Gyors meggazdagodás reményében akarsz tőzsdézni, vagy hosszabb időre befektetni és lassú víz partot mos alapon gyarapodni.

Ha az utóbbi, akkor érdektelen, hogy mikor hol áll az árfolyam, csak akkor érdekes, ha szükséged van a pénzre. Ha megnézed csak az RFV mozgását az utóbbi 3 évben megjárta a mennyet és a poklot is. Ha ezeket a szélsőségeket túl tudod élni, vagyis a pszihcéd, akkor nem fogsz bukóban távozni. Ezt hívják buy and hold stratégiának.

Nem akarlak a tartásra biztatni, de ez a részvény nem olyan mint az eco, phyli, humet. Itt tényleg történik értékteremtés. Tényleg történik munka. Az hogy a brókerek és brókerházak játszanak a médiával és a pöcsükkel azt mindig azok a kisbefektetők szívják meg akik türelmetlenek és pánikolnak esésben.

A döntés a tiéd, remélem azért kicsit segítettem és érted mire akarok kilyukadni.

#437736 Grizzly Géza

Én is kb feleztem idén,9milla bukó(nem csak rfv,de nagyrészt),most már csak ebből van, én is függő lettem,mikor mindig csak emelkedett,ha buktam valamin,visszaszálltam rfv-be és visszajött a bukó,ha végig csak ültem volna benne,most vastag pluszban lennék,még 2750-ért is jegyeztem annak idején...Idén viszont nagy pénzeket toltam bele 10k felett sajnos... De én most már nem adom,ha addig élek is... :)

Amerika lassan új csúcsokra tör,mi meg várhatjuk Mo leminősítését,hála matolcsy ámokfutásának,azt biztos megérezzük majd,csak nem mindegy,hogy 6k-ról esünk,vagy estünk volna mondjuk10-ről 8,5-re...

#437726 Camilla2

Szomorú,de nagyon jó irás,azt hiszem jól tükrözi a hangulatot a rv körül.Nem tudok mit mondani,stoppot bele,el kell dobni.Nekem 2 x is edobta a stopp ,össz 3 milla bukóban,mindig tanul az ember -én az eco-nál tanultam meg ,nincs bizalom,tények és számok vannak csak- ,amiből már 2 millát sikerült vissszaszedem az otin és azóta csak nézegetem.Lehet az idő őket igzolja majd, "menj a trenddel" ,akkor majd beszálunk,ennyi.

#437665 Illuzio Előzmény: #437652

OFF-sas, jobb lenne ha a légritka térből landolnál,átértékelnéd a romboló hatásokat,tudod?az a nagy madár is 90%-ban a földről szedi össze a kaját.!!!On

#437657 Illuzio Előzmény: #437647

Igaz "Off-bár ez is ide tartozik,egész nap csak a siránkozás megy(egymás biztatása)ezért szerettem volna rávilágítani,egyenlőre nem éri meg a fáradozást.On."

#437652 Ronin_ Előzmény: #437647

IlluzioROMBOLÓ:-)

Ja, engem spec. marhára nem zavar.

Tudod, a sas qrvára magasan száll, én meg qrvára lesz..om.

Az zavar, hogy ez a bányászbéka segge alatt van. Épp nem tudom lecserélni a kisautómat egy frankó egyterűre. 12000-en nem lenne gond.

#437639 Illuzio Előzmény: #437627

A kemény magtól szeretném megkérdezni,senkit nem zavar hogy az Appeninn már több hónapja többszörös (5-6)forgalommal(likviditással)kereskedhető?

#437621 Bendeguz Előzmény: #437498

Jól leverték aprópénzzel.

Ronin_, nekem is odaért lassan a zseton, pénteken kirántom limitre :)

#437620 Ronin_ Előzmény: #437498

Akkor HŰha!:-)

Jól agyonvágtak minket is ma. De nem baj, lassan megjön a pénzem és akkor olcsón veszek.

User irtás

#437482 Kissherceg

Nem lesz változás kedves felhasználók szó nélkül IPBAN következik.