mivel a nagyobb pakkokat ők adják el - ezt viszont én biztosan tudom - nagyobb esélyt látok arra, hogy ők is rakosgatják be a könyvbe és veszik ki.
mivel a nagyobb pakkokat ők adják el - ezt viszont én biztosan tudom - nagyobb esélyt látok arra, hogy ők is rakosgatják be a könyvbe és veszik ki.
2008-ban a nagy esés és likvidálások után láttam spekafelhúzást amely pakkbemutatókkal kezdődött
ott is olyankor volt, amikor esély nem volt rá hogy kiveszik
semmiféle veszteségen nem mosolyogtam, az utolsó mondatra vonatkozott a mosoly.
egyébként miért jó naponta létrehozni újabb és újabb RFV topikokat???
semmi értelme, kicsit hisztizősnek tűnik nekem, utoljára vadspeki csinált ilyet..
rbbj, exmnbs:
azt nem értem, hogy ha nincs Estar részvényetek, és még csak nem is shortoljátok, akkor mit károgtok mindig ebben a topikban, ráadásul nem elemezve- se fundamentálisan, se technikailag, csak felületesen, vagy egyszerűen hülyeségeket bebüfögve.
Egy szót sem szóltam Hathor elemzése miatt pl. mert ő úgy látta ahogy látta, és láttam , hogy mi alapján várja lefelé az árfolyamot.
De a ti bebüfögéseitek inkább csak szánalmat ébresztenek bennem, én kérek elnézést.
figyeli valaki hogy a pakkvillantós mely cégnél kereskedik?
ez nem az a pálya, ahol értelme van egymásnak osztanunk az észt, itt mindig annak van igaza, aki nyer. Ha nagy nyerőben vagy most is rfv-vel, akkor akármit írsz, nincs ellenvetésem, mert te gondolkodsz helyesen. És ez mindenkire igaz, sajnos megint egy általánosítás. :)))
Én továbbra is bízok a cégben.A híreket mindenki másképp értelmezi attól függően merre várja.Szerintem.
Én meg csak rezignáltan mosolygok....:)
gondolom akkor szerinted az is "színvonal", ha van egy-két negatív tapasztalat valamivel és utána ez alapján általánosítják azt mindenre.
gratulálok, most rájöttem, hogy akkor nem szeretnék színvonalas lenni...
Kezd vihar a biliben érzésem lenni. Elfogytak az érvek és jönnek a vélt hiányosságok. De azt mondom, rúgjuk fel a bilit és tegyük rendbe a fejeket kész tényekkel.
nem a helység a lényeg
a visszakapocsolódások megtörténtek nagyszámban?
Nem hiszem, hogy érv a tőzsdei tapasztalat ezzel kapcsolatban..ja,nekem még Goldsun részvényem is volt, ha már itt tartunk...
Ugyan milyen apropóból kommunikálnák ezt a közleményt hivatalosan? Hogy csúnyákat beszélnek rólunk fórumokon?Hogy megszaporodtak a rosszindulatú és tudatosan félrevezető híresztelések ugyanott?
Pont az lenne a furcsa nagybüfi szempontból, ha elkezdenének a semmiről(minden leírt elem már nyilvános és tudott volt) kommunikálni..
Mindent a helyén illik kezelni....vagy úgy gondoljuk Lantos és Pataki csak ennyit tud a cégről, ezekkel győzték meg őket?Ha elfogadjuk, hogy nem mai versenyzőkről van szó, fogadjuk el, hogy van még olyan a tarsolyban, ami ezeket az embereket is levette a lábukról.....
Pontosan, egyesek kicsit túlreagálnak egy FB-s bejegyzést! Nem akarok genya lenni, de erre a hírre adja el az a rv-eit, akinek nem tetszik (ha már ő olyan komoly befektető, hogy lenéz vagy komolyan vesz egy FB-s bejegyzést)!
leírtam, pl azt hogy miért késnek Romániában
vásznaztak új projektekről hogy arra kell a kv-ból befolyt összeg, azokról sem írtak egy szót sem
a nyugdíjas story anno úgy volt tálalva, hogy az előd pocsék és drága szolgáltatást nyújtott és visszakapcsolásban reménykedett a cég, pf-en több ezer visszakapcsolódó ügyfélben reménykedtek
ehelyett 70 távozó nyugdíjas körül folyik a történet, hogy azok mikor léptek le