Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: A transzparenciáról

#437155 rbbj11 Előzmény: #437143

Most komolyan....Fenn van a MOL facebookon, és ha vki csúnyát ír róla, akkor fb-n üzenget? Ezt tényleg magyarázni kell???????????? Bosszant komolyan, ha tényleg ilyen nem tűnik fel az itteni színvonalas tradereknek.

Lehet a Berkshire Hathaway is hamarosan LinkedIn-en reagál majd a marketwatch cikkeire :DD

Kész....

#437154 Sumerologo Előzmény: #437138

O.K.

.

Még egyszer (utoljára) mondanám, csak a prioritásokkal van bajom. Először komoly csatornákon kommunikáljanak. Majd ezt követően mehet light-osabb helyeken is a stratégia.

.

Néhány fórum társ azonnal lecsapott a témára pro és kontra. Egyesek akarnak még 5500-on is higítani....:)

#437152 Bendeguz Előzmény: #437144

Ne sugallj, ne titokzatoskodj. Szállj le a magas lóról és fogalmazd meg végre mi bajod van. Unalmasak a két szavas hozzászólások és a fölényeskedések. Mit hagytak ki?

#437151 rbbj11 Előzmény: #437146

Lehet azért, mert nincs tapasztalatod még friss ropogós tőzsdei cégekkel, akik aztán akármilyen okból elkezdték kínjukban már a nyugdíjas Mari nénit is megszólítani, mert sehogy nem akart megállni az árfolyamuk... Szerencséd volt, nekem volt sok hasonlóm, Genesist is szerencsére még 2000-en eladtam

#437150 rbbj11 Előzmény: #437133

Nagyon elfogult vagy. Jótanács: sikeres tőzsdézés csak teljes elfogulatlansággal működik. Sajnos nekem se megy az érzelmeim kizárása teljesen.

#437146 Lxrose Előzmény: #437123

Nekem van pár év tőzsdei tapasztalatom, de a cég komolytalansága nem jutott eszembe erről a megnyilvánulásról. Az persze jó, hogy ezt volt a legrosszabb élményed a céggel kapcsolatban.

#437145 Nessuno Előzmény: #437133

Igazából amit írtak nem írhatják le hivatalos fórumokon, mert értelme semmi sem lenne. Mindenki emlékszik arra, hogy mit írtak a Concorde ügyködéseire és erre mi volt a lapok és a CD válasza. Sehogy sem jöttek ki ebből, hiszen itt mindent szabad! Ezért tök fölösleges bármilyen komoly, szakmai lapokban vagy más hivatalos választ várni a cégtől! Mint ahogy egy OTP vagy MOL sem írna semmit. A cég meg válaszolt egy kérdésre a FB-on, ennyi, nem több!

#437144 exmnbs1 Előzmény: #437138

látom elfelejtesz belegondolni a nagy megtiszteltetéstől mit is írtak

pedig a lényeg az amiről nem

#437143 Muskatli Előzmény: #437127

az miért fáj ha felraknak pl képeket elkészült projektekről?? rakják fel inkább a bet.hu-ra? vagy az jobb ha sehová?? ezzel lenne komolyabb v konzervatívabb a cég???

szerinted attól lesz valamely cégből "humet" vagy "genesis" típusú, mert itt agy ott (is) kommunikál??? ez komolytalan...

enyhén szólva is téves az analógia, szerintem semmilyen összefüggés nincs a kettő között.

#437142 rbbj11 Előzmény: #437127

igaz, emlékszem. Az itteni kollégák többsége vagy nem emlékszik ezekre, vagy még semmi köze nem volt a tőzsdéhez.... Genesis, humet, phyla és még lehetne sorolni, mind hasonló módon kezdte a kapalózást. Nem törvényszerű, hogy itt is ez álljon a háttérben, de ez durva infó, teljesen meglepett, sose vártam rfv-től.

Csak úgy tehetnék helyre, ha holnap reggel azonnal hivatalos közlemény jönne, de nem fog.

#437138 Bendeguz Előzmény: #437120

Véleményem szerint itt az történt, hogy a suttogó propagandára suttogó propagandával válaszoltak. Ahogy a rémhírek elterjedtek a fórumokon, úgy terjed el ez is hamarosan (én megtettem az első lépést). Stílusosak, helyükön kezelik a kérdéseket. A sas nem vadászik legyekre, ahogy a jó öreg Torgyán doktor mondta vala.

#437137 Janicroft Előzmény: #437123

Szerintem csak attól hogy FB-on is kommunikál, még nem komolytalan egy cég. Egyébként nem ők készítik, menedzselik az oldalt hanem a Weber Shandwick, legalábbis így gondolom.

Ott érkezett egy kérdés, ott válaszoltak. Az engem is zavar hogy hivatalos közlemény nem jelent meg, egy hivatalos állásfoglalást vagy közleményt kiadhatnának a saját honlapon vagy a BÉT-en is.

#437133 Bendeguz Előzmény: #437127

Igen, egy FB regisztráció automatikusan magával vonja egy cég közeli csődjét. Gratulálok az átgondolt megjegyzéshez.

Ha nem válaszoltak volna az ottani kérdésekre, akkor jobb maradt volna a véleményed? Inkább sunnyogjanak, hallgassanak, szarják le a kisbüfiket?

#437123 rbbj11 Előzmény: #437119

ez az eddigi legnegatívabb hír, amit rfv-ről hallottam.

Igen, bizony csináltak hasonló kommunikációt, pl. humetnél....

Komolytalan a cég, ha fb-n kommunikál, ez a napnál is világosabb, ha vkinek van néhány év tőzsdei tapasztalata

#437121 Muskatli Előzmény: #437115

Nekem meg pont tökre szimpatikus, hogy a Facebookon is kommunikál a cég. Látszik, hogy modern gondolkodásúak, bár tennék még gyakrabban!

Legalább akkor mostantól már a Facebookon is fogom figyelni őket.

#437120 Sumerologo

Ebben a topic-ban olvastam, nem a facebook-on....

.

Gondom csak azzal van, hogy egy ilyen tartalmú válasz (a benne lévő információkat tekintve) ne egy közösségi portálon jelenjen meg először, hanem pl. egy konzervatíy felfogású - gazdasággal foglalkozó - papír alapú vagy elektronikus médiában.