Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: A transzparenciáról

#437119 Janicroft

Jah, ha meg nem válaszoltak volna ott sem, akkor meg az lenne a baj. Ott kérdezték őket, ott válaszoltak, tessék neki örülni. A stocklandyard fórumba mégsem írhatnak, a FB oldal pedig arra való hogy kommunikáljanak. Ennek csak örülni lehet. Kicsit nézzen már mindenki magába aki ebben is kifogást keres. Hol találkoztok még egy ilyen céggel? Tudom nem lehet a MOL-hoz hasonlítani, de el tudjátok képzelni hogy ők ilyenre reagáljanak? Vagy akármelyik másik tőzsdei társaságról el tudjátok képzelni hogy egy FB-on feltett kérdésre ily módon válaszoljanak? Nehezen..

#437112 exmnbs1 Előzmény: #437108

valamiért a román projekt késés okát sem részletezték

miféle erőforrás hiányzik?

#437110 Sumerologo Előzmény: #437105

Önhetünk tiszta vizet a pohárba?

.

Költői kérdés következik:

.

Mikor (milyen megfontolásból) érdeke valakiknek (nem tuszokéknak) egy szép reményű és jól prosperáló cég árfolyamának alacsony szinten tartása?

#437107 exmnbs1 Előzmény: #437099

cicamailen kéne terjeszteni

tavaly még volt kommunikációs naptár pl és nem másokkal foglalkoztak

#437105 taresz Előzmény: #437103

Nem borús a kedvem, csak van egy teóriám (nekem is) ami bizony nem túl szívderítő. Nem írnám le.

#437103 Bendeguz Előzmény: #437098

De borus a kedvetek... Miert baj az 2011-ben, hogy a Facebookot is felhasznaljak marketing celokra? Nem hivatalos kozlemeny, de a semminel tobb.

#437098 Sumerologo Előzmény: #436968

Nem tett jót a hangulatomnak a facebook-on való "nyilatkozás".

.

Legközelebb az iwiwen, vagy a valóvilágban, esetleg a fásymulatóban hallunk a cég traszparenciájáról és egyéb tevékenységeiről, munkájáról?! (A kis betűk szándékosak.) Ne már....

.

Ez most egy komoly feltörekvő részvénytársaság vagy stand up comedy társulat?

.

Lassan ott tartok, hogy szerintem nem csak "tuszok"-nak és társainak érdeke az árfolyam alacsonyan tartása! Hanem másoknak is......!

Re: mieleci prezentáció

#437066 matgab Előzmény: #437045

én sem gondoltam volna hogy még ennyit tudok venni 7100-6550 között...

Ami szintén érdekes volt, hogy az 500-as eladó akkor jött be, miután én betettem a könyvben a 160 darabos vételem, mert előtte kvázi üres volt az eladói oldal is. Nem is hittem, hogy kapok.

Kíváncsi lettem volna a fejére, ha kikapom egyben azt az 500 darabot...

#437045 Nessuno Előzmény: #437032

Bár lenne egy nagyhal, aki végre kicsit megrántaná az árfolyamot. Valahogy nem hittem volna egy évvel ezelőtt, hogy még leszünk 7k alatt, főleg ilyen sokáig...

#437032 zeeh_ Előzmény: #437024

Úgy látom, most nem kell zárásig várni

6599-6650-ig több, mint 1200 db.

Nyilván olvasta a kis K Ö C S Ö G a cég írását.

#437024 Előzmény: #436927

Ugyanazok az módszerek . Minden záráskor " eladói erő demonstrációt " tart, bevillant egy nagy tételt , aztán leveszi.