Regisztráció Elfelejtett jelszó

Örökzöldek, aranyköpések

Re: NÉZZÉTEK

#44097 Amatoregy Előzmény: #44042

egy korábbi beírásom (máshonnan)

"Száradjon le a kezem, ha mégegyszer tdt-hez nyúlok.

40K bukó. Nesze neked lokális alj meg 5K célár.

A TA-hoz semmit nem értek, de exelben is tudok ilyen grafikont rajzolni.

3 napig ülök, hogy szvsz esik. Erre emelkedik. Nem baj hülye vagyok és kezdő. Itt mindenki jobban tudja. Beleveszek hálistennek DT-t. Tovább esik . TDT.

Még jó hogy PDTI gomb nincsen."

amatoregy"

#44042 Ozzy_ Előzmény: #44036

a vésznyitó kalapáccsal be kéne verni a két fényszórót, többet nem állna oda az fix. Utasok meg nem árulkodnak ő érdekük is =)

#44036 Mercurius Előzmény: #44014

JA, ez rendszeres Budapesten. Sajnos senki nem tesz semmit. Pedig 5-6 ember arrább tehetné az autót, aztán szevasz, és ez elég humánus megoldás. Persze lennének drasztikusabbak is. A villamos sínen a villamosnak van elsőbbsége, és hát ha nem adja meg neki a Passát (álltában), az már az ő baja.

Szerintem a kép alapján elfért volna...

Re: 2+1 kihívás

#43671 Csusza Előzmény: #43664

Mindig is tudtam, hogy ez a "nő" nagyon intelligens, de hogy ennyire??? :-D

Re: 2+1 kihívás

#43664 Kissherceg Előzmény: #43559

"Ahhoz, hogy Magyarországon, illetve a világban a jelenlegi gazdasági válság leküzdhető legyen, a globális és a lokális nézőpontot ötvöző, úgynevezett glokális gondolkodásra van szükség - hangoztatta Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke, a Fenntartható Fejlődési Tanács vezetője. "

:))))))) sírok... :D glokális

2+1 kihívás

#43559 Mercurius

" Két kihívással kell szembenéznünk

2009-05-14 10:55

A globális egyensúlytalanságok oldódása, illetve a bankrendszerek szabályozás jelenti most a válság kellős közepén a két legfontosabb stratégiai kihívást... - jelentette ki egy mai gazdasági konferencián Bokros Lajos"

És akkor az alany állítmánnyal való egyeztetésének kihívását még nem is említette... :-D

jó duma.

#43549 Mercurius

Ez is jó duma:

"Sok amerikai észre sem vette, hogy olcsóbb lakásban lakik"

Őszintén szólva én sem nézem napi charton a lakás értékét, hogy hogyan változik...

Egon MOL 05.14

#43150 Kissherceg

"Napos:

Ezt az embert is felakasztották - a 200 naposon. (Lehet, hogy csak angolul szabadna leírnom, hogy hanging man, itt az EP választási kampány közepén. Pedig ez csak egy szép technikai alakzat :)

Támasz az 50 napos átlag 10200-on. A duplacsúcsot is emlegettem már többször, ennek nyakvonala 9800-on - nem kizárt, hogy ezt validálja majd !

A 11800 megerősített, kőkemény ellenállás.

"

:D:D