Neked nem mindegy, hogy 5000Ft-os vagy 100000Ft-os részvényen nyersz vagy veszítesz X%-ot? Nekem tökmindegy.
Neked nem mindegy, hogy 5000Ft-os vagy 100000Ft-os részvényen nyersz vagy veszítesz X%-ot? Nekem tökmindegy.
Ez hülyeség,nézzd meg a holland vagy német r v-ket.
Most nem azért, de az Apple részvény se 1 dollár körül mozog. Valaki okos egyszer azt mondta, hogy komoly cég részvénye százezer Ft felett kezdődik. Nem kötelező minden háziasszonynak E-starba tenni a bolti visszajárót.
Egyébként nagyon bejön a stratégiája a cégnek, miszerint nem hígít, hanem kötvényezik.
Világos
Igen bár 2015-re 500M Eur kapitalizáció nagyon jól hangzik :D
Fele összejön már elégedett leszek.
ha úgy ítéli meg a vezetőség, majd lesz kibocsátás, split, stb. de úgy érzem, kicsit előreszaladtál. a jelenlegi szinteken semmi értelme foglalkozni ezzel.
Nyilván szuper lenne nekünk, de nem szerencsés a kereskedés szempontjából.
"Kinek jó az (mint Bendegúz is rávilágított) ha a Richterhez hasonló értéke lesz 1 rv.-nek? "
spec nekem **** jó lenne, ha pl. ma felfüggesztenék, és holnap annyin nyitna , mint a Richter.
Meghívnám az egész utcát egy rögtönzött utcabálra! :-)
Valóban ez is egy lehetőség, hogy kötvényeket bocsájtanak ki és nem rv-t.
Na de azért még 1 gondolatot: Kinek jó az (mint Bendegúz is rávilágított) ha a Richterhez hasonló értéke lesz 1 rv.-nek?
A forgalmat az esésben lévőhöz képest írtam, nagy jelentősége nincs.
"Nem is igazán értem, miért ilyen kevés rv. van forgalomban."
mire gondolsz?
1. miért nm nyomnak ki még 1 millió darabot? miért tennék ezt? 30-70 a megcélzott saját per idegen tőke arány, ettől elég messze vagyunk jelenleg.
2. miért kicsi a forgalom? nézz rá a tul-i szerkezetre, és megkapod a választ.
3. ?
Nem is igazán értem, miért ilyen kevés rv. van forgalomban.
Amit említettem az előző héten az MTA könyvtárában tartott előadáson (by E-star) elhangzott, hogy Mo.-on nem tudnak előre lépni, mert mindenhol kérik a kenőpénzt, már a polgármestereknél elakadnak. Nem is csodálom, hogy külföldön terjeszkednek.
Szia
Az elmúlt napokban leírtam, hogy alacsony forgalommal esünk. Ég azóta a pof@m, mert az emelkedés forgalom nélküli.
Ha bevezetnek még ugyanennyi (2.640.000) darab részvényt, akkor is 28 ezres árfolyam várható. Ez így felfoghatatlanul magas.
NÉmeto. sztem esélytelen, inkább Bulgária, Horváto, Cseho és Szlovákia lehet fókuszban.
mert milyen is lehet egy vonzó célpont?
- szabályozott tőkepiac (kötvényprogram, hitelek miatt fontos)
- legyen tagja az EU-nak
- legyen kellően lestrapált az energetikai rendszere (volt kommunista országok tökéletesek)
- rendelkezzen megfelelő projektmérettel: ne legyen se túl nagy, se túl kicsi.
a meghirdetett növekedési stratégiában szerepelt a 2 új piac és az időpont is.
Ez elhangzott tavasszal is. 2015 szerintem Németország lesz, 2013 Csehország, esetleg Szlovénia. 500M Eur kapitalizáció 2.640.000 darab részvényre vetítve 56.818 Ft / darab... Ez lehetséges?
Szvsz. Valaki vagy valakik ugyanazt üzenik hónapok óta mint a 4x50-es eladásaikkal , valakinek , vagy valakiknek.
Ez a 2013-ban és 2015-ben újabb országba való belépés csak nekem új? Illetve a 2013-ról már hallottam de a 2015-ről még nem. Az 500 M EUR kapitalizáció elérése nagyon pozitív, szorítok nekik meg annak is hogy az árfolyam is a valódi értékeltséget tükrözze végre.