Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: shortfolio és konkord összefogás

#436463 Primo Előzmény: #436455

Egyenlőre nagy mozgás nincs a mágikus számok hatására,kíváncsi leszek a záróra.

#436347 Lxrose Előzmény: #436342

A többieknek írom, ha ilyen üzenet van, akkor nem kell újra elküldeni az üzenetet, mert előbb-utóbb elmegy, az adminisztrátornak meg esetleg jó lehet:

"Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [no address given] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Apache/2.2.9 (Debian) Server at www.stocklandyard.hu Port 80"

#436320 Bendeguz

Ha így folytatjátok, ki fog halni az "RFV szakmai topic" :)

//bocs az offért :)

#436310 Lxrose Előzmény: #436263

Bizonyára nem, de azért az 500 lejes nyugdíjas körül is sántít valami, aki állítólag 3-400 lejt nem tud fizetni a távfűtésért. Eddig akkor hogyan élt meg? A fűtés drágább nem lett, csak jobb, gondolom, a nyugdíja sem lett sokkal kevesebb, akkor meg mi a trükk?

Re: Leválnak a nyuggerek

#436299 Szundi Előzmény: #436294

Látható hogy nem nagy pakkokkal játszanak. Kis forgalom mellett néhány ezer darabbal is lehet árfolyam esésre játszani. Amit megvesz reggel azt zárónál meg kiszórja. Ez is lehet nem?

#436295 Kiss Zoltán Előzmény: #436287

Teljes mértékben igazad van ! Ők is emberek ! Rájuk is igaz, a tőzsde olyan mint a sex , mindenki az alján

akar beszállni aztán a csúcson kiszállni !

#436294 Bendeguz Előzmény: #436287

Meddig fogják szerinted ezt játszani? Alig van közkéz, illetve alig van kisbüfi közkéz.

#436287 Szundi Előzmény: #436256

Hali!

Nem akarok semmi összeesküvés elméletet szőni. De nekem az jön le hogy nagyon jó és stabil a cég. Nagyon alacsony áron akarnak hozzájutni a részvényhez. Ezt pedig a Ff szolgáltatja a hangulatot és a concord öntögeti és tornázza lefelé az árfolyamot. Ez a kettő együttesen alkalmazva pánikot és árfolyam csökkenést eredményez hónapról hónapra. Szerintem.

#436266 taresz Előzmény: #436264

Ha a telefonos kiosztást nekem szánod akkor valamit rosszul olvastál. Ha olyan nagy hatalmat tulajdonítunk a 2 embernek, akkor vajon mekkora erőfeszítésbe telne megállítani az árfolyamot ne adj Isten megfordítani?Lássuk be nem sok kellene hozzá, de nem vagyok biztos abban, hogy ez cél lenne jelen helyzetben. Amit most én gondolok ennek kapcsán az már kimeríti az összeesküvés fogalmát.

#436265 Előzmény: #436263

Kimondottan empátiát ébresztő.

#436264 exmnbs1 Előzmény: #436261

mr Pataki, akitől a megváltást várják a rv-esek

pénzt, paripát, fegyvert és immár telefonos kiosztásokat is elvárnak tőle

#436263 exmnbs1 Előzmény: #436252

távfűtéses lakásban bizony nem a felsőközéposztály osztály él

"szimpatikus" hogy ilyen szinten nézik le az rfv szolgáltatás fogyasztóit egyes rv-esek