Elvesztettem a fonalat, segíts kérlek. Ki 67 éves, és miért?
Elvesztettem a fonalat, segíts kérlek. Ki 67 éves, és miért?
:)
pataki úr is ebbe a kategóriába tartozik vajon?
nem túlzás azt várni tőle, hogy portfoliot rugdossa?
mellesleg akkort mi lesz, pfnek pl nem főnöke
Szvsz ez a leválási hisztéria román nyuggerek cionista akciója a nagy magyar rfv ellen,ezt már nem kéne tűrni...:))
"70 szaros leválni szándékozó nyugger, aki amúgy se tudna fizetni "
A régi jó arcok újra itt....
Olvasd már el mit írtam erről a héten....de ha nem:
Nem határidőznek,hanem a saját részvényeket nem fizették ki teljesen, hanem a felszabaduló pénzt projektekbe forgatták....
A helyzet pont ugyanaz, mintha kifizették volna a papírokat és ülnének rajta....Minden negyedév végén beértékelik a pozíciót. Számvitelileg a két dolog semleges......
http://www.bet.hu/newkibdata/108279682/E_Star_saj_t_r_szv_ny_hat_rid_s__tk_t_s_2011._09._14.pdf
Akkor ez mire vonatkozik
Azért vegyétek figyelembe a ,5oo millát buktak a hatin,.... dec 12 -e körül szintén egy 12o kontaktus,vagyis 12o ooo rv.ha jól emlékszem 71oo tf -os kötéssel.Szerintem konkord mindent megtesz,hogy az árfolyam 6ooo körül maradjon,legalább dec közepéig,ezzel megint fél M,vagy több ugrott.
Örülök, hogy az optimisták tábora gyarapodott. Ritka rossz a bull/bear arány a topikban.
Former:
"Pataki...érdekes, hogy konkordék mennyire bátran mennek továbbra is szembe vele, velük. Még...."
Ez azért van mert megtehetik. Pataki/Lantos duó igazgatósági tagsága, már csak formális lépés, tehát én már annak tekintem Őket.
Szerinted mennyi idő alatt tudnák megfutamítani a Concord csapatot ha valóban Ők állnak a háttérben? 1 telefon? Esetleg 2? Ha komoly befektetőket is akarnak akkor nem lenne szabad hagyni a forgalom nélküli hanyatlást. Nem tesz jót az imidzs-nek.
Már azt hittem örökre a portfolió fórumon ragadtál.....
Isten hozott, remélem lassan sikerül itt egy pár régi arccal tisztába tennünk, hogy milyen jól szervezett, de mennyire alantas célokat szolgáló kampány folyik a cég ellen...az mondjuk elszomorító, hogy mennyien nem látják a fától az erdőt,s mennyi rosszindulat képes valódi érvek nélkül hirtelen felbukkanni....
Pataki...érdekes, hogy konkordék mennyire bátran mennek továbbra is szembe vele, velük. Még....
Szia
Ne izgasd fel magad!
A hetes charton látható emelkedés Fibo szerinti ideális korrekciós szintje valahol 5600-as szintnél található.
Én örülnék, ha letuszkolnák oda és indulhatnánk fel.
Egyébként hetes charton egy doji-ra jött egy szép fekete gyertya illetve a napos charton sávtetőről lepattanva megtolta pénteken lefele a bollingert az árfolyam. Remélhetőleg megfogja a csatorna alja. Matgab verziója is jól hangzik, miszerint harmadszorra is meglátogatja a csatorna alját az árfolyam és irány fel!
A novemberi közgyűlésig lehet még akár rally is?, majd meglátjuk.
meglehet még mindig rövid érintésre a 8000 körüli szint, ott kaphatsz esélyt kiszállni, ahogy jó pár hete írtam
Igen a bróker tevékenységére utaltam. Nyugtatni ezzel kapcsolatban nem kell, de azért kösz. Ez csak a hab volt a tortán a hétre. Nyugodt vagyok, mert a pénz nem vész el. (Csak gazdát cserél.)
Szia
Már közép távon is , csak a ki-be ugrálók bukhatnak a papírral.
Ezt a tényt kell elhinni.
Akinek van még tőkéje 6300-as szintnél elkezdhet pozit építeni. Én pl. éves távlatú célokban gondolkodom, szerintem fél év alatt min. 30%-os hozam meglesz a papírral és nekem ennyi elég.
"Akkor viszont azt is tudod, hogy mikor és mekkora mennyiséggel várják a végét a tényleges, nagy vevők"...
Hát ha ez így lenne, akkor nem vettem volna 7100-on...
Bár nem olyan rég írtam, hogy sztem ha a múltkori technikát követik, akkor még 2-3-szor vissza fog térni 6300-ig néhány fals kitörés közben...
És az E-star-nál melyik tulaj a volt bróker? Mert az a Pannergyre tök igaz.
Másrészről:
Egyértelmű, hogy negatív a hanguat és minden esik, node ez a cég:
- abszolút nem csak magyar piacra termel -tehát a magyar leminősítés kevésbé kéne érintse, mint a BUX indexet, benne az OTP-vel és Mollal
- Ez egy pénzügyi válság, a BUX-ban az egyik legdominánsabb részvény az OTP, ezért egy pénzügyi válságban természetes, hogy a BUX jobban esik, mint egy "kiegyensúlyozottabb" index...Tehát emiatt is kevésbé kéne essen , mint a BUX.
-Ehhez hozzá lehet tenni, hogy defenzív szektorban van és azon belül is egy olyan alszektorban, amit az EU kiemelten támogat, tehát ez is azt indokolná, hogy kevésbé essünk, mint akár a nemzetközi átlag...
Hogy mi okozhatja ezt a fenti elmélkedéssel logikájában teljesen ellentétes eszetlen esést ez nyilván 2 magyarázat lehet:
- kibaxott sok lehetett a tőkeáttételes, lombardhiteles spekuláns,
- valaki nagyobb tulaj (de X<5%) kiszáll, valamilyen oknál fogva minden mindegy áron
- emellett még valaki shortolhatja is ezt erősíti pl. a concorde máig nem alátámasztott sell iránymutatása...Márpedig a concorde-ban ravasz fiúk játszanak főleg a saját pozijaik érdekében..