Bár nem engem kérdeztél, de szerintem is nagyon esélyes itt is az alaptőke leszállítása és részvénynyomda 50 Ft-on.
Bár nem engem kérdeztél, de szerintem is nagyon esélyes itt is az alaptőke leszállítása és részvénynyomda 50 Ft-on.
szerinted mikor jön a hír, hogy a névértéket az árfolyamhoz igazítják? tyúkos módra?
200-as phyl volt zömében 25-40 között, a 400-as kreg meg hetek hónapok óta 50-100 között...
tavasz elhozza az 50 ft-os névértéket? re epeh :))
2009. augusztus 10. hétfő, 16:14
Dr Steier József továbbra is adja a Phylaxia részvényeket, jelenleg 6,500,000 darab van még a tulajdonában. A Phylaxia bejelentette, hogy Dr. Steier József, a társaság felügyelő bizottságának tagja...
JK-nak majdnem megvolt a célára :))
"(#8471) Re: tőkemelés...
Értékelés: 0
előzmény (#8468: pipiter) | válasz erre | 2009. szeptember 25. - 10:27
Ne vegyél belőle, nem ér annyit sem, Én majd 40 Ft-on veszem vissza!
JohnyKing"
Jó ezeket újra elolvasni, miket írtunk 2 éve... :))
és megint a "károgóknak" lett igaza....!!
egy kis visszatekintő a konkurencián:
http://forum.portfolio.hu/topic.php?t=10550&limit=100&order=0&from=8200
"(#8182) Re: tömik a népet a 400 as névértékű paperekkel....
Értékelés: +1
előzmény (#8177: mzoli) | válasz erre | 2009. július 20. - 15:05
Igazad van.
Már indul az árfolyam a célár felé.
Irány a 200 ft.
Ott már lehet óvatosan veszegetni!
kezdocske"
Kezdőcske vett ott keg-et? mert akkor onnan is simán negyedelte a pénzét...
http://forum.portfolio.hu/topic.php?t=16702
"#1) felhívás
Értékelés: 0
válasz erre | Ma, 11:13
"A Gt. 49 § (1) pont alapján várom mindazon KEG részvénnyel rendelkezők jelentkezését ,akik a KEG Nyrt. gazdasági helyzetére való tekintettel rendkívüli közgyűlés összehívásával értenek egyet. A jelentkezést a j.drsteier@gmail.com mail címre várom a részvény darabszám megjelölésével."
sunwo
Jelzés a moderátornak
"
Nyugi.Meglesz az álmod rövidesen.Még vannak akik szórják,de már a gyűjtögetők is megjelentek egyre többen.A KEG is képes több napig menetelni limittel,akárcsak az ESTMÉDIA.
Ma KEG rallival álmodtam... (nem tudom miért, soha nem is volt ilyenem)
Az ilyen bétes álmok aznapi megvalósulása 0%, így ma tuti nem lesz :))
Szerk: Ja, tudom... beteges...
:-)
Sziasztok! Lehet,hogy a 45 ft-ot megkóstolja (éves minimum) a héten a papír itt a nagy pánikban,de szerintem előbb-utóbb pattan a papír.Remélem lesznek limites napok benne,mint az estmédiában.Kitartást mindenkinek :)
Sziasztok! Már látom a KEG-en,hogy jó lesz.Csak 52-ig esett le az iránytalanságban és 54-ig tegnap is visszahúzták (EZ NAGYON JÓ JEL).Rövid távon 70 ft,hosszabb távon 80 ft a saját céláram,de 80 ft felett elszállhat állítólag.
Beérik a Kegecske :)
Valaki gyűjtögeti a papírt 55 ft-on...
Köszönöm az intelmeket :)
Vigyázz, mert a phylnél 45-nél én is 70-et láttam, azt most itt vagyunk:-)
Sziasztok! Pannunionból jöttem át ide és kinéztem magamnak a KEG-et.Én legalább a 70 ft-ot láttom benne.Ez az 57 ft úgy látszik akadály benne egyenlőre,de jön a tél (fűtési gáz stb.)...:)