A fényképezőm nem tükrös gép, csak kompakt (de abból az egyik legjobb) viszont fókuszálásnál néha- sajnos - így is hibázik. De én szeretem, jó fotókat csinál..
A fényképezőm nem tükrös gép, csak kompakt (de abból az egyik legjobb) viszont fókuszálásnál néha- sajnos - így is hibázik. De én szeretem, jó fotókat csinál..
Köszi Bazsy! Minden nagyon szuper! Még a 21-es is, bár kissé homályos(az alany, vagy csak részeg???), de a lényeg tiszta(malacka) :))))
Én meg kiabálok Hercinek, hogy ússzál-ússzál :)) nehogy ledermedjenek, nem akartam vizimenteni :))
Én a vízbe ugrálóson tegnap is könnyesre röhögtem magam! Hogy panaszkodik mind, h hideg.. :-)
Az "Egyszer megjavulok ééén!És jó leszek!" elviszi a pálmát :DD
pedig csodálatos :))))
mennyi csemege kép, köszi mégegyszer mindenkinek!
Hú vazz, a csütörtöki discoból azért már kinőttem, ennyivel nem lehetsz fiatalabb. :-)
Majd szervezünk egy Stocky-s diszkó látogatást.. :-)
érdemes! Nekem mindig a retrodisco jön be, de aki a tüc-tüc-öt szereti vagy a standard dizsit, azoknak is megvan bőven a helye.
Csütörtökönként egyedülállóan ocsó a pija.
Jó volt, érdemes kipróbálnod!
Te ne cincogj, nem jöttél, nem bocsátok meg. :-)
Nem mondtad, milyen volt a Morrisons liget. Lehet, én is megnézném..
Chuck Norrisnak nincs szüksége jelszavakra! Megnézi anélkül is!
A 30-as képen egy igen kidolgozott felsőtest látható.. :-)
Nekem azt írja, h még nem csatlakoztál a csoporthoz felhasználóként. A többiek leírják, hogy kell, Waszi volt az első tag. :-)
Én feltelepítettem a programot, s kiválóan működik, tetszik is. Angol gondolom megy, amúgy szólj a lányodnak, s megmutatja. :-)
ez egyszer használatos oldal... mert én nem tudom használni.... :(
Ha elküldöd a go-go girl-t az ágyadból, s felkelsz.. :-)
egyszerre vagyok Zámbó Jimmy és Johnny Weismüller... :)
mikor lesz időm nekem megnézni???