Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: sd

#432487 BudFox Előzmény: #432467

Ez az kolléga, én is erre játszok most...:-)) egyre jár az agyunk :D

akkor megindulhatunk most lefele ?

#432474 Frontin Előzmény: #432467

Na talán a Mol kútjára ráraknak végre egy kitörésgátlót. A Ricsi viszont olyan mint egy kenyai hosszútávfutó a fene vinné már el hogy nem akar kifulladni. Otp meg olyan bizonytalan mint a vőlegény a templom előtt, a lépcsőn már felráncigálta a menyasszony, az épületbe viszont már a rokonság segítségével sem bírják berúgdosni. Legalábbis remélem. Bár a templom 5-ig nyitva tart.

Re: df

#432447 Joker Előzmény: #432442

Mindenesetre kivárok ilyen szintekről longolni már nem, shortolni még nem merek...

Re: df

#432442 Joker Előzmény: #432432

Az első ellenállás valóban az de ha az OTP áttőri a 3240-et és a MOL 17500 közelébe megy akkor ez könnyen eleshet a héten. (Én remélem, hogy nem fog.) Még nem jöttek ki egyenlőre jó gyorsjelentések nem tudom mire húzzák a BUX-ot. Bár a MOL esetén nagyon jó gyorsjelentést várnak, de az még azért odébb van...

#432441 sbbacsi Előzmény: #432438

Az tökmindegy, jövő hét keddig BÁRMI* meglehet. :)

*Természetesen ez csak magasabb célárakra igaz.

#432427 Waszeitung Előzmény: #432419

25e-ről estünk 15e-re és emelkedtünk vissza 2e pontot,shortosok asszem nem panaszkodhatnak még akkor sem ha 50e-es fibót megcsináljuk,az is még csak normál korrekció.

#432419 sbbacsi Előzmény: #432377

Olvastam és én is látom. Csak azt gondoltam én is, hogy ez erőszak és az meg nem tarthat örökké. Lehet, hogy tévedtem. :)

Az a gond, hogy nem látom érdemben mi változott és ebbe valahogy nem illik bele ez az egész.

Mármint korrekciónak elmegy, de hogy most tör ki minden és még most jön csak az emelkedés.... Hova?

#432418 Frontin Előzmény: #432409

Akkor meg már majdnem itt lesz az év vége és vele együtt a mikulás, úgyhogy röpüljünk tovább és tovább.