Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: sd

#432409 banyaiz Előzmény: #432395

Még az idei évben lesz egy csomag EU-s témában. Ami olyasmi lehet, hogy görög adósságleírás kb 50%, tőkepumpa a leírásban érintett bankoknak, és egy ECB kötvényvásárlás ki tudja milyen összegben ha szükséges a gyenge országok kötvénypiacán.

Legalábbis én ilyesmire számítok. A kérdés csak az, ezt a piac , hogy fogja értékelni. Nagy pánik a görög csődre, vagy egy nagy öröm arra , hogy végre lezárult a görög dráma, és van hozzá egy csomag ami kezelheti a problémákat, és végre tovább lehet lépni?

Ez passz, hogy melyik reakció lesz, részleteken is múlhat szvsz persze

#432408 BudFox Előzmény: #432393

ilyen világot élünk...szavakkal teli üres világ...szavakra hallgatnak az emberek...a valóságot nem mérlegelik..

#432397 Waszeitung Előzmény: #432393

Menni akarnak a piacok és minden apróságra ugranak..arra számítottam hogy a tegnapi szlovák vétózás miatt borítás lesz (még lehet),de a rossz híreket figyelmen kívül hagyják,a jókra mennek,ez jelen pillanatban nem shortbarát viselkedés,erre sztem azért kellene figyelni.Majd ha a jóra is borítanak akkor kell sztem shortot eröltetni..jelenleg pletykára venni verzió van.

#432395 Frontin Előzmény: #432389

Ebből azért még lehet behalt kitörés, annyira nulla a forgalom. Bár ha azt nézem, hogy a futik meg Dax is meglódult egyszerre, akkor itt lehet hogy van v.mi a hátérben amit még nem tudunk és minket is visz magával. Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ez pusztán technikai és érzelmi alapon történik.

#432393 Hathor Előzmény: #432389

Rehn szavaira "megvadultak" a piacok, ugrott a forint

2011. október 12. | 10:34

Konszenzus mutatkozik abban, hogy mit kell tennie az európai vezetőknek a hatékony válságkezelésben és ha az október 23-i uniós csúcstalálkozón megszületnek a szükséges döntések, akkor jó eséllyel elkerülhető a pénzügyi összeomlás - többek között ezeket mondta egy ma délelőtti beszédében Olli Rehn. Az Európai Bizottság pénzügyi biztosa azt is jelezte, hogy a fizetési övezetnek a jelenleginél sokkal nagyobb pénzügyi "tűzfalra" van szüksége, beleértve a pénzügyi mentőkeret (EFSF) megerősítését is.

A pénzügyi biztos szavaira - noha a gazdaság lendületvesztéséről és súlyos veszélyről is beszélt - azonnal jelentősen javult a nemzetközi befektetői hangulat. A DAX részvényindex 20 perc alatt bő 100 pontot ugrott, az euró/dollár jegyzések az 1,3680-as ellenállás áttörésével 1,3750-ig emelkedtek. A forint az euróval szemben 296,5-ről 3 egységgel erősödött

A határozott pozitív piaci reakciók azzal függhetnek össze, hogy a befektetők úgy ítélhetik meg: a vezető politikusok is megértették az eurózóna válságának súlyosságát és az azonnali nagy horderejű döntések meghozatalának szükségességét. A pozitív reakciókat az a reménykedés fűtheti, hogy október 23-án megszülethetnek azok a hathatós döntések, amelyek segíthetnek megállítani az eurózóna egyre mélyülő adósságválságát.

Írja portfolio.

Haláli hogy szavakra ugrálunk

#432385 BudFox Előzmény: #432379

a nagy emelkedésre viszont a keddi Stop által vett longokat ráborítottam a piacra 17.240 -en..60 k...most full short ban vagyok..a lepattanás erejéig :D

nekem se kell a szomszédba menni egy kis őrültségért, mi ? :D

#432382 gerzion Előzmény: #432379

Mi történt, jött vmi hír h. így kilöttek a futik?

Most még nem annyira hisz senki a kitörésben, de mi lesz majd ha már igen?

#432381 BudFox Előzmény: #432369

OTP nél 3350 az ellenállás ha átviszi..akkor 3650 a célár..szerintem elmegyünk eddig.

#432379 Hathor Előzmény: #432377

ja, senki nem hisz benne, semmi forgalom nincs.

Eros zárja a shortot azért vagyunk itt ,-)

#432377 Waszeitung Előzmény: #432369

Tegnap írtam hogy pénteken-hétfőn hatit nem engedték 16,4e alá,tegnap 800 alá,mindenképpen felfelé erőszakolták napok óta...most meg kitörésnek tűnő dolgot csinálnak hulla forgalommal.

#432373 sbbacsi Előzmény: #432350

Tudjuk, hogy minden a legnagyobb rendben, a gazdasági mutatók és a többi, amit már a bőrünkön is érzünk csak a látszat. A cégeket optimalizálták ahogy Viktor agyát is.

:))))))