Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Alcoa

#432239 Joker

Az Alcoa jelentése hasonlóan az előző negyedévhez nem brillírozott (Most zárás utáni kereskedésben már -4%-nál tart).

Megjegyzem megnéztem, hogy a regiós banki részvények közül az OTP emelkedett egyedül (még a FHB is esett. Az OTP-hez hasonló problémával küzdő Erste és Raiffeisen ma is 4-5%-ot zuhant. Lehet, hogy az OTP fáziskéséssel holnap fogja őket követni. (Ami a határidős BUX-on látszódni fog keményen.)

Re: sd

#432233 Euroman Előzmény: #432204

Vajon hogy lehet görögül: Aki nem dolgozik, ne is egyék! lehet google fordítóval lefordíttatom és elküldöm nekik....nem efsf kell ezeknek, hanem jó magyar LFS (azt hiszem ezt a rövidítést sokan ismerik)

#432230 BudFox Előzmény: #432198

Balpfhaszok ezek..tudtam én.. :-)

mindig csak a pofájukat jártatják..aztán ha komolyra fordul a dolog visszatáncolnak , köpönyeget forgatnak pfffffff

#432198 Hathor Előzmény: #432197

Elhalasztották a szlovák döntést az EFSF-ről

2011. október 11. | 19:38

A szlovák koalíciós partner, a Szabadság és Szolidaritás (SaS) párt nem támogatta az EFSF kibővítését, így patthelyzet alakult ki a szlovák parlamentben. A felek az este folyamán sem tudtak megegyezni, így végül elhalasztották az EFSF-ről szóló szavazást Szlovákiában.

http://www.portfolio.hu/gazdasag/elhalaszrottak_a_szlovak_dontest_az_efsf-rol.156702.html

Pfff.. :D

#432175 Frontin Előzmény: #432172

Bocs, talán most. Nálam ez még az előző letört emelkedő csatorna újabb visszatesztje, talán a shortosok kirázása miatt duplán csinálják, mielőtt újra megindulnánk lefele. Aztán lehet hogy mellényúlok. Mindenesetre 1200 fölé zárásnál izgulnék egy kicsit, némileg megnyugtatna ha visszaraknák az 50-es mozgó alá.

kepfeltoltes.hu/view/111011/S_P_500_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

#432166 BudFox Előzmény: #432163

17.0000 lett a vége

bevallom és azt szeretném ha 16.930 fölött valahol..az most mindegy hogy mennyivel..eladnám a longokat, és mehetnénk le a pincébe...de ilyen úgysem lesz..legalábbis nem ilyen tisztán igy.

#432163 Frontin Előzmény: #432155

Bevallom izzadok mint a tücsök a mai shortjaimmal, de azért bízom abban hogy egy kicsit visszatesznek minket a végére, na meg szlovák "barátainkban" is. Nekem a hati óráson még mindig inkább short, úgyhogy viszem tovább holnapra. Aztán lehet hogy szopóágra kerülök.

#432160 BudFox Előzmény: #432155

mi meg pont a 17.000 -es ellenálláson vagyunk még mindig...hát értenek ezek a feszültség keltéshez az biztos..

Waszi...remélem sokat nyersz :-)

#432150 BudFox Előzmény: #432147

eladtam a 10 perces longot is... most várakozunk...pfhasz szlovákok hogy nem tudtak nyitvatartási időben leszavazni..emiatt nem merek pozícióban maradni..

#432147 BudFox Előzmény: #432144

nekem ez is tettszene..csak legyen időn még pluszban eladni azt a sok tegnapi longot.. :-)

#432142 BudFox Előzmény: #432141

ezért kell gyorsan venni-vagy eladni látod -e :d hogy ne legyen az ember megbolondulva :DD