Meg vagytok bolondulva ,-)
mármint pozi nélkül..
Nekem sem tetszik,de per pillanat inkább a felfelére teszek,ami ugyan gyorsan változhat ezen a csodapiacon...tagállami döntés,Alcoa jelentés,és reggeli futik kezében a sorsunk,vazz a kaszino ehhez képest 2 éves csörgős gyerekjáték :D
szerintem meg mindenki felfele várja, mert arra is néz ki.
Short nem nagyon merül fel, max aki benne van lejjebbről, vagy feljebbről.
Brókerek pakolják a könyvet, egyszerre 200at betesznek szétosztva, majd kivonják, előbb üres könyvet 50-70pontot kiraktak vételen 20-20-20-20kontival.
Nem tudom, nekem nem tetszik most, és az ékre nem gondolkodom vételben.
lehet holnapra át akarják rántani, azért tartják fent, nem tudom.
a 17.000 nagy ellenállás neki..az látszik már...vagy átugorjuk majd nagy gappel..vagy lefordulnuk megint ?
Kis ék,nagy ék...én azt látom pénteken és tegnap hatit nem engedték 16400 alá,ma 800 alá nem tudott menni..17e felfelé ellenállás.Úgy gondolom megtekerik még felfelé mert senki nem hisz ebben az irányban és nem adják be normálisan...ettől függetlenül ha bevágják ma hambit -2% ra vagy reggeli futikat elrontják akkor ez a terv befuccsolt.
Közben Otiba beletéptek...én maradok longban.
a barátnőmnek is a le-föl-le-föl kedvence :DD
no, viccet félretéve..nemtudom miért nem látom az én kötésemet akötéslistában..ilyenkor lehet ez hogy a questor pl. a saját ügyfelei között lerendezte a bizniszt..ezért nem látok semmit ? hmm..
Megy a Sarkadi műsorod.
Beszéd a lottó 5ösről, mibe fektetne az ember.
Nem tudom mi újat tud mondani Kornél, minden nap egy órát hallgatok belőle.
Reggel a fedezeti shortjaimat lezártam, ha teljesül a mai megbízás nem feltétlenül akarom a mai napon eladni. Ha jó az eredmény és a szlovák szavazás összejön (ami valószínű) jó ha a veszteséges shortjaimat valami fedezi. Az OTP pakkjaim egy részét is eladtam, így a spoton is csökkent a long állományom.
Egy-egy leszúrás azért előfordulhat. Nem akartam mindenáron, ezért tettem 851 helyett 801-re, ha teljesült volna, most már zárhatnám is.
megnézed a chartot hullámvasút van benne. 100pontok, jobb esetben 200 ha nagyon ügyes az ember 850-050között
Megint megy le. Nem lesz vevő kinek adod el? 931 a vétel most.
Vagy olyan ügyes, hogy kidobtad volna a felrántásban?
Elméletileg jónak tűnik, gyakorlatban lehet várja az ember feljebb menjen, de ha nem megy itt eladja.
szerintem nagyon érzékenmy a piac, egy gyertyára már rögtön 200vétel előjön, majd visszatesztel a gyertya, már egy sincs a 200ból, majd lefele megy, akkor 200eladó előugrik rádobja a vevőre, majd az tűik el.
Lehet, hogy záróra fel akarják rugdosni a BUX-ot, úgy tűnik a mai második long körröl lemaradtam...
http://postimage.org/image/1pdo7p64k/full/
Megvan a nagy emelkedő ék, a tetején benne kis dupla top, ami egy csökkenő háromszögben mozog egyelőre.
Ezekre nem néztem volna longot! Ellenben kis dupla top nyakvonal alá leszúrt amikor írtam, majd kint is fordultak kis dupla aljról, abban van pár pont potenciál, de csak randomosoknak szerintem.
Van Bux1112 , Hírbontó és Célárak,elemzők topik,sztem ez legkevésbé sem tartozik Hatiba ez az első észrevételem,a második az hogy ez egy semmitmondó cikk,amolyan eső után köpönyeg!
Van Bux1112 , Hírbontó és Célárak,elemzők topik,sztem ez legkevésbé sem tartozik Hatiba ez az első észrevételem,a második az hogy ez egy semmitmondó cikk,amolyan eső után köpönyeg!